Perfecte en snelle levering

Nvt

Voldoende

Levering duurde langer dan verwacht

Duidelijke site. Alles goed te vinden

Product besteld en zeer snel in huis gekregen. Had al wat ervaring met het wisselen van de stofzuigermotor dus had er geen moeite meer mee. Stofzuiger werkt weer als nieuw.

uitstekend

Sneller dan verwacht

Sneller dan verwacht geleverd wat ik dacht te ontvangen.

Klantgerichte service

Eerlijk en goed advies, volledig betrouwbaar ze doen wat ze zeggen, en op deze manier kan ik mijn keukenmachine weer gebruiken

Echt ze hebben mijn klacht uitstekend behandeld en ze hebben goed mee gedacht.

Goede producten

Duidelijke beschrijving op website zodat je precies weet dat je het goede product bestelt. Goede verpakking. Snelle leveringen. Kwaliteitsproducten.

Alle onderdelen zijn volgens afspraak geleverd en op orde.

Alle onderdelen zijn volgens afspraak geleverd en op orde. De koelkast werkt weer als van ouds.

zeer goed

was een snelle bezorging

Alleen heel bijzonder, dat je voor een ringetje zoveel verzendkosten moet betalen, had gewoon in en envelop gekend, met een normale postzegel, hier geen goed gevoel bij.

geweldige service bij winkel in Velp

Had mijn officiele miele onderdeel via internet besteld echter kreeg ik deze niet goed geplaatst, na bezoek aan de winkel in Velp, opgelost. Hele fijne service en klant gericht meedenken, mijn complimenten.

Eenvoudig om onderdeel te bestellen

Het is een eenvoudig om het onderdeel dat ik nodig had te vinden op de website. Het verdere bestelproces en levering verliep soepel.

Hartstikke goed geholpen

Uitstekende webwinkel!

Veel keus, goede prijzen, snelle verzending en kwaliteit producten. Ga zo door Partsnl!

Netjes

Goed, snel ,niet duur

Prettige samenwerking

Top en snel

Keerring wasmachine besteld en de volgende dag was die er super service.

Duidelijke informatie

Duidelijke site en snel kunnen beslissen

Zo eenvoudig om iets terug te sturen

Onze waterpomp van de vaatwasser maakte enorme herrie. Eenvoudig een nieuwe besteld Was er de volgende dag. Aan de montage begonnen oude pomp eraf en wat valt eruit, een aluminium plaatje, een lonthouder van een waxinelichtje, dus dat was het probleem. Nieuwe pomp lag al uitgepakt klaar, Die is weer ingepakt en retour etiket gemaakt, gefrankeerd en retour gestuurd En binnen 2 dagen geld terug Dat is zorgeloos kopen Fijn bedankt mensen

Snel, correcte levering

Prima ervaring

Gevonden wat ik zocht en alles zonder problemen verlopen

Jullie via Google gevonden. Product op website gemakkelijk gevonden/besteld en zonder problemen geleverd. Was gewoon goed.

Niet verwacht

Eerst in een winkel gevraagd of zij de oven konde repareren, dit was niet meer mogelijk ivm de leeftijd van de oven. Ik kreeg een tip om het bij Parasol te proberen. Type en merk door gegeven, en na een paar uurtjes kreeg ik de bevestiging dat jullie de thermostaat konde leveren. Top nu koste € 25,00 anders een nieuwe oven€ 1200,00

Duidelijke site, snelle levering

Het juiste onderdeel snel kunnen vinden, volgende dag geleverd. We kunnen weer wasjes drogen.

Makkelijk en zeer snel geleverd

Besteld en daags erna al geleverd. Makkelijk en snel email-verkeer. Een kind kan de was doen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE