Snel, prima onderdeel

Snelle levering van producten die ik nergens anders zo duidelijk kon vinden

Gewoon goed en snel!!

Zondags besteld en maandag al binnen!!! Ben zeer tevreden.

Makkelijke site, snelle levering Top

Ik had een wasmachineveer nodig. Door de eenvoudige zoekmachine zo gevonden en besteld. De volgende dag al in huis, netjes verpakt. Super geregeld en gecommuniceerd. TOP

Goede persoonlijke hulp bij het bestellen van een onderdeel die niet op voorraad was

De onderste draadmand voor onze Siemens vaatwasser was niet op voorraad en stond niet tussen de onderdelen op de site vermeld. Samen met de behulpzame medewerker van PartsNL werd het onderdeel snel gevonden en besteld. De levering kon 5 dagen duren, het werd echter binnen 3 werkdagen geleverd. Top service!

Het geleverde is prima maar de manier waarop is knudde!

DHL zou de levering doen daar kreeg ik in eerste instantie diverse wijzigingen van over het tijdstip van levering. Daarna kreeg ik een melding dat de levering via de post zou verlopen. Daarop kreeg ik ineens een bericht van DHL dat hun toch de levering zouden verzorgen, na enkele wijzigingen van het tijdstip van levering kreeg ik uiteindelijk het bericht dat het in de postbus zou worden bezorgd, dat is ook gebeurd. De levering heeft totaal 6 dagen geduurd. Belooft was; levering de dag na bestelling...

Klantvriendelijk, servicegericht

Afgelopen gezocht naar een onderdeel voor onze Tefal Airfreyer en bij PartsNL besteld. De beloofde levertijd vandaag besteld en morgen geleverd werd prima nagekomen. Helaas voor mij, had ik niet goed opgelet en het verkeerde onderdeel besteld. Conform de regels retour gezonden, nieuw passend onderdeel werd direct verzonden. Top bedrijf doet wat het beloofd en is servicegericht!

Goede ervaring met PartsNL

Onredelijk snel besteld, en snel en netjes geleverd.

Groot assortiment

Het is een prachtig adres als je een onderdeel van wat dan ook nodig hebt. Jammer dat niet overal de afmetingen worden vermeld. Dat is ook niet nodig als je het type nummer etc kent, maar helaas is dat niet altijd meer te zien door slijtage in het gebruik of anderszins. Een bijgaande foto lijkt soms op het datgene wat je nodig hebt, maar daar kan je je in vergissen. Hoe het ook zei. Een wereldzaak.

Klasse .

Onderdelen besteld voor bakmachine. De volgende dag al geleverd. Prima service.

spullen snel geleverd

spullen zijn volgens afspraak snel geleverd en zaten goed ingepakt. wellicht is het handig als het ook mogelijk is om de boutjes waarmee de onderdelen moeten worden bevestigd ook besteld kunnen worden. ik kon deze onderdelen niet vinden op de website.

Prima geregeld

Ik had maar een klein onderdeel nodig en wilde de verzendkosten niet hoger laten zijn dan de kosten van het onderdeel zelf. Via de site van Parts.nl het onderdeel besteld en laten afleveren bij de dichtstbijzijnde winkel met lagere verzendkosten. Ik werd prima op de hoogte gehouden over de levertijd en wanneer het onderdeel in de winkel zou zijn. Alles prima geregeld en snelle service.

Vlot geregeld

Snelle afhandeling. Pakket afgehaald in winkel. Altijd vriendelijk personeel, kundig en behulpzaam.

Het bestelde artikel,snel en netjes op tijd bezorgd

Makkelijk zoeken op typenummer naar het benodigde onderdeel, bestellen betalen en klaar. Vind bijna €6 wel veel bezorgkosten.

koffiekan

de koffiekan krijg ik moeilijk onder het koffiezetapparaat, ik moet erg duwen of filter omhoog doen.

Snelle, correcte levering

Onderdeel was binnen een dag geleverd, was een imitatie-onderdeel en net zo goed als het origineel voor de helft van de prijs. Alles OK dus.

Tevreden!

Tevreden over de prijs en snelle levering

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt

Ongelooflijk veel keuze. Ook voor wat oudere apparaten.

Klasse

Op zoek naar het te vervangen onderdeel werd ik goed geholpen en werd er ook gecontroleerd of dit onderdeel nog wel zou passen gezien de leeftijd van het apparaat omdat anders een extra hulpstuk nodig zou kunnen zijn.

zeer goed en op tijd mijn bestelling gekregen

De bestelling is op tijd gekregen . Goede zaak

Duidelijke website en zeer snelle levering

Gezocht artikel was makkelijk te vinden en werd dezelfde avond nog verstuurd

Handig, goede prijs, dichtbij huis zodat je kunt besparen op verzendkosten.

Prijzen wijken minimaal af dan op de leveranciers site. Handig om op een vestiging op te halen die dichtbij in de buurt is, scheelt een paar euro op verzendkosten. Fijne winkel.

Super snelle levering van juist product

Zeer eenvoudig om super snel een onderdeel van kapot product te herstellen. Telefonisch ook zeer snel en prettig geholpen.

Snelle levering, goede producten. Erg blij mee.

Super tevreden van

De bestelling gebeurd heel vlot. Niet lang op moeten wachten.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE