Supersnelle levering en goede communicatie.

Een goede site met veel artikelen. Communicatie is goed en de levering snel.

Verkeerde info gekregen

Ondanks dat ik het typenummer van mijn kookplaat ingevuld heb, en ik deze moest bestellen volgens de site, passen de dopjes van de pannendrager niet. Ze vallen er zo weer uit. Nu maar opgelost met een dot kit.

Heleaal top!!

Alles verliep vlekkelloos!!Zowel de levering als de geleverde producten!!De producten zijn origineel en kwalitatief erg goed!!Dit terwijl de prijzen laag zijn!!Echt klasse!!

snelle levering mooi

zeer tevreden over mijn bestelling en een mooie web schop

Snel geregeld en had het zo in huis

Ik had mijn artikel wat ik besteld had zo in huis, super !!

Top service en prima product!

Eén van de glasplaten van mijn koelkast was gebroken. De medewerker via de chat hielp mij snel aan het juiste artikelnummer en de volgende dag werd de juiste glasplaat al geleverd. Helemaal blij mee!

Goed advies en snelle, correcte levering!

Goede telefonische bereikbaarheid. Goede hulp bij het zoeken van het juiste onderdeel voor mijn vaatwasser. Tevens goed advies. Klantvriendelijk! Een voorbeeld voor menig bedrijf! Complimenten!

Snelle ,en zeer flexibele levertijden Ben zeer verrast en tevreden Een echte aanrader

Prima product, snel geleverd

Mijn waterresevoir was kapot en dit was te bestellen. Het paste perfect in mn machine, zwarte deel kon ik overzetten vh oude reservoir!

uitstekende service

Omdat de bestelling niet op de door DHL op de toegezegde datum/tijdstip leverde, en de track-en-trace meldde dat het pakketje retour afzender gestuurd was, heb ik gebeld met klantenservice om dit te melden en te overleggen wat voor beide partijen de beste oplossing zou zijn. Ben te woord gestaan door een rustige, meedenkende en adequate meneer. Geen smoesjes of 'iemand-anders-in de-schoenen-schuiven. Hij heeft een nieuwe zending uitgezet, welke ik de volgende dag in huis had. Zeer tevreden

correct

correct en beleefd

Correct, snel, juiste prijs

Het artikel past niet

De draaiplaat past niet op de wieletjes in de magnetron. De uitsteekseltjes onder de plaat zijn niet lang genoeg.

De telefonist mag wel wat vriendelijker, dat was niet best, verder was ze wel duidelijk en corect

En ik heb mijn product nog niet ontvangen

precies wat ik zocht!

zeer eenvoudig op de site een onderdeel te vinden en lekker snel dichtbij huis ophalen.

Ik ben super tevreden. Van toetsenbord tot thuis

Het hele proces van eoeken/vinden en bestellen / betalen / ophalen is supersimpel. Laten bezorgen is ook een optie. Maar met een PARTS locatie in de buurt is het op-route phalen net zo makkelijk.

Supersnelle service! Een tevreden klant.

Voor 22.00 u besteld en inderdaad de volgende dag geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Tevreden

Snel geleverd, goed product.

Super service!!!

Ik had op Marktplaats een dompelpomp gekocht. Helaas trof ik de aansluiting van pomp naar slang niet in mijn pakket aan. Op PartsNL dacht ik het juiste onderdeel te hebben gevonden, maar toen ik het thuis ontving, bleek het niet te passen. Contact opgenomen met PartsNL en het product zonder problemen teruggestuurd. Intussen ook informatie gevraagd welk onderdeel ik dan wel nodig had. Per e-mail kreeg ik direct antwoord. Het juiste onderdeel heb ik daarna besteld. Voordat het onderdeel thuis arriveerde deed ik een opmerkelijke ontdekking. Toen ik oud papier aan het verzamelen was, kwam ik ook de doos tegen, waarin de dompelpomp was verzonden. Toen ik deze wilde opvouwen viel er iets uit... Jawel, het missende onderdeel! Toen ik dit aan PartsNL meedeelde, was het geen probleem om de bestelling te annuleren. Normaalgesproken moet je eerst het product in ontvangst nemen, en dan kun je het (na aanvraag van RMA) terugsturen.

Op tijd volgens afspraak

Levering conform afspraak

Snel

Snel geleverd voor een goedkope prijs

Mijn was mooi op tijd gekomen.

Alles prima. Verlopen.

Geweldig ,lang gezocht naar een passende diepvrieslade! Van mijn zus de tip om het via partsNL Te proberen. Super dezelfde dag nog een antwoord, en een dag later de lades in huis

Wederom levering naar wens

Product snel gevonden op website, tegen acceptabele prijs en goed verpakt en volgens orderbevestiging geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE