erg duur snoer, kosten bijna Euro 27/oncl verzendkosten. hele nieuwe kruimeldief bij Blokker 29,99

wel snel bezorgd. maar ****** hoge kosten voor simpel snoertje/adapter.

snel geleverd en onderdeel eenvoudig te monteren

Goed uitgevoerd en zeer tevreden

Precies zoals je verwacht

Het manchet van mn wasmachine was kapot. Via google kwam ik op partsnl terecht en kon daar makkelijk met typenummer het juiste manchet ter vervanging vinden. Keuze was of een origineel of een iets goedkopere kopie. Uiteindelijk ben ik voor de kopie gegaan. Volgende dag al geleverd en montage ging prima, paste precies. Inmiddels ook al weer probleemloos wat wasjes gedraaid.

Uitstekend!

Snel en correct, ik ben uitermate tevreden.

Snel en goed

Het opzoeken en bestellen van het artikel ging vlot. Levering direct de volgende werkdag. Hoe kun je het nog beter doen als bedrijf?

Alles TOP

xxxx

Veel op voorraad en binnen 24 uur geleverd

Het ging maar om een paar knoppen voor een kookplaat. Super snel verstuurd en de volgende dag al bezorgd

Optie afhalen in de winkel slecht

Bij het bestellen van een afvalbakje voor de koffiemachine, koos ik voor de optie: afhalen in de winkel in Hoorn. Eenmaal besteld kreeg ik de mail wanneer ik het product kon verwachten; als het bij Parts verstuurd was. Openingtijden winkel; 30 dec dicht, 31 dec dicht, 1 jan dicht, 2 jan dicht, 3 januari om 16:00 (1 uur voor sluitingstijd) bericht dat het product afgehaald kon worden. Beter had ik het product kunnen laten bezorgen. Optie om (na dagen) af te halen, moet beter gecommuniceerd worden vooraf.

Het juiste onderdeel

Glas van magnetron laten vallen. Gevonden bij Parts.nl. Hier besteld, snel gelevelerd.

Super klantvriendelijk

Geweldige winkel, erg klantvriendelijk en correct. Ga vooral zo door!

Verliep vlekkeloos en op tijd

Bestelling ging eenvoudig. Levering via winkel op tijd en goed verlopen.

Grote keuze, ook voor de doe-het-zelfer.

Via PartsNL vind ik vaak de onderdelen van apparatuur om het zelf te repareren. Vlotte en correcte verzending.

Top Service

Kon het onderdeel niet vinden op de site. Telefonisch contact opgenomen. De dame van de service hielp mij perfect. Na het afgeven van een mailadres, kreeg ik de juiste informatie per mail en hoefde alleen nog op de orde bevestiging te klikken. Het onderdeel was ook op het afgesproken tijdstip geleverd (koerier). Perfecte service, aanrader.

Bestelling 1 dag later in huis.

Niks mis mee.

Uitstekend.

Uitgebreid service en snelle levering.

Top site en snelle levering

Alles duidelijk op site snelle levering

Een goede side ,en snelle levering ,bijna alles tevinden

Perfecte en snelle levering.

Prima website. Artikel snel gevonden. Tegen lage verzendkosten snel naar een PartsNL winkel laten verzenden. Top geregeld, helemaal blij.

Ik ben erg tevreden

De optie op een opmerking te kunnen plaatsen was erg handig. De levering was volgens plan

Onze bestelling werd een week eerder geleverd dan verwacht en alles netjes geleverd. Heel tevreden!

puik

goede behandeling van de gevraagde onderdelen en vriendelijke omgang.

prima zaak

prima zaak

Heel professioneel

Dit is een bedrijf dat doet wat het belooft.

Nee… in één woord: VOORTREFFELIJK!!!

Zie omschrijving hier boven; beter kan het niet!!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE