goed bedrijf goede producten

goede afspraken en snelle levering

Supersnelle levering

Betreft een deur voor een Siemenswasautomaat. Snel via de website met het typenummer de juiste deur gevonden. Na een dag werd hij al afgeleverd en exact het juiste product. Een aanrader dit bedrijf!

Goede service en snelle levering

Bestelling verliep helemaal goed.

Artikel was snel gevonden, snel besteld en snel in huis.

Super service en een hele gelukkige gebruiker !

Een eenvoudig rubberen ring voor een snelkookpan. Wel meest belangrijk. Kreeg gisteren telefoon van mijn moeder die geen eeuwigheid meer hoefde te wachten tot de pan onder druk kwam. Service is super. Levering super.

Artikel was snel geleverd.

prijzen in stel stijgende lijn ?

onlangs bestelde wisselstuk voor koelkast thans wel drie maal duurder dan nog geen twee jaar geleden

Prima en snelle service

Goede website en eenvoudig te bestellen. Product was snel geleverd.

korekte bestelling

zeer vriendelijke bediening voor te kopen beleefde levering aan huis echt aanrader top grt Herman Verhulst

Juiste onderdeel snel geleverd

Juiste onderdeel en de volgende geleverd. Door de video op de site was het te dien onderdeel te vervangen

Goed geholpen, helaas niet het juiste onderdeel gekregen

Na telefonisch overleg onderdeel besteld maar dat bleek na levering net niet te passen. Jammer, teruggestuurd.

Snelle bezorging en makkelijk via de brievenbus.

Bij de montage van de gaskookplaat raakte de knie van de gas aansluiting beschadigd. PartsNL kon binnen 24 uur een nieuwe knie leveren waardoor er weer snel gekookt kon worden.

Top servers

Kan weer lekker goed drogen mijn stof filter was kapot en rubber nu droogt ie weer als een zonnetje!!!wel duur maar dan heb je ook wat

Komt afspraken na.

Correcte en tijdige levering.

Zoals het hoort

Snel geleverd zodat ik weer koffie kon zetten

Ruim assortiment, goede voorraad en snelle levering

Het lampje voor onze oude magnetron was gewoon op voorraad. 's Avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Top !

De onderdelen waren er snel zodat we het apparaat weer konden gebruiken. Onze dank daarvoir

Duidelijke site met goede mogelijkheden voor gepaste onderdelen. Op weg naar onze nieuwe economie,

Een zeer positieve ervaring omdat de onderdelen ik zocht voor twee gebruiksmacihines meteen met foto zichtbaar, dus herkenbaar waren. Verder een zeer snelle levering binnen 24- uur.

Denkt met de klant mee om het juiste product te leveren stuurde ook nog foto,s van het onderdeel voor de wasmachine die het nu weer doet ik beveel dit bedrijf aan TOP

Snel geleverd goede onderdelen!

Mijn AEG wasmachine was weer als vanouds. Niveausensor hier besteld en de volgende dag draaide mijn machine weer.

Binnen 24 uur advies!

Niet zeker wat ik nodig had, direct antwoord op mijn vraag en het juiste onderdeel een dag later binnen, top!

Gewoon perfect en deskundig geholpen

Perfect telefonisch geholpen , direct een mooie offerte per email. Nog geen 24 uur later het bestelde onderdeel in huis....... Geweldig gewoon

Originele producten, nette prijs en snelle service

Snelle levering en nette prijzen. Veel originele producten te vinden waar je bij andere bedrijven een (veel) hoger bedrag voor neer moet leggen. Ook goed verpakt

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE