Originele producten, nette prijs en snelle service

Snelle levering en nette prijzen. Veel originele producten te vinden waar je bij andere bedrijven een (veel) hoger bedrag voor neer moet leggen. Ook goed verpakt

lekker snel geleverd zodat de wasmachine weer kon draaien

Duidelijk en snel onderdeel gevonden aan de hand van het typenummer

Zeer goede service

sterke aanbeveling

uitstekend en snel geholpen: typenr-naam onderdeel-verzenden-antwoord-bestellen en klaar is Kees!

prima product en op tijd geleverd

Besteld en de volgende dag geleverd. Prima product voor een goede prijs

Goed en snel geleverd

Het juiste onderdeel was snel gevonden. De levering naar België gebeurde al 's anderendaags. Zeker aan te bevelen.

Goed en snel geleverd

Ik had de dag er na mijn product al binnen

Ruime keus, duidelijk welk onderdeel je nodig hebt

Veel onderdelen! En in een snelle opslag ook duidelijk of het onderdeel geschikt is voor jouw machine... Zeer snel verzonden! Ik raad dit bedrijf zeker aan!

maximale service en snelle levering

Bij het bestellen van de juiste onderdelen hoef je maar een kort berichtje op te stellen en je krijgt binnen korte tijd alle informatie die je nodig hebt. Het bestellen van de onderdelen is daarna erg gebruiksvriendelijk en ook de snelle levering is bijzonder prettig. Daarnaast vind je er ook de nodige informatie over het juist uitvoeren van de reparatie.

Supersnelle levering, heel fijn!

De ene dag besteld en de volgende dag in huis, prima!

Mijn ervaring met PartsNL is zoals ik er van verwacht. Dus geen minpunten

Prima.

Besteld en andere dag al afgeleverd.

Alles top geregeld en zeer snel

Snelle levering duidelijke website

Producten zijn eenvoudig te vinden op de website en de bestelling was snel volgens indicatie geleverd.

tevreden

mijn ervaring met dit bedrijf was en prima nelle levering

Betrouwbaar bedrijf met een zeer goede klantenservice!

Ik ben geholpen door Sanne en door Kees. Sanne heeft mij goed geholpen met de onderdelen die ik nodig had. Later begreep ik niet zo goed hoe alles in elkaar moest en heb ik opnieuw contact opgenomen. Toen kreeg ik Kees aan de lijn en die heeft mij alles uitgelegd en neemt de tijd hiervoor. Zeker een aanrader dit bedrijf. In de toekomst zal ik opnieuw bestellen.

Snelle levering goed geholpen aan de telefoon Goede service.

Snelle service!

Tevreden met het geleverde artikel en zeer snelle service!

Uitstekend ingelicht en snel geleverd

De pomp van ons Delonghi espresso apparaat was stuk. In contact met PartsNL gekomen na tip op forum. Snel antwoord op de vraag welke pomp ik nodig had. Besteld en de volgende dag al in huis.

In een woord super. Geweldige service. Goede bediening. De bestelling is op tijd geleverd en heel aangekomen.

Bestelling in de avond gedaan en de volgende dag binnen!

Snel en duidelijk!

Snelle bezorging en duidelijke communicatie!

Veel keuze

Dank voor het snelle verzenden.

Snel verzonden en Snel ontvangen

Snel verzonden en Snel ontvangen Ik werd ook op de hoogte gebracht over het transport.

Zeer snel en goed

Levering binnen 24 uur binnen en kwaliteit is perfect.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE