Heel goed.

Bestelde product snel ontvangen en voldeed aan alle eisen.

Goede site en goede producten

Exact het onderdeel dat we nodig hadden. Ondanks een ouder model koelkast prima service.

Snelle levering en goede tijdsaanduiding.

Ondanks de drukke periode aan het einde van het jaar had ik de bestelde onderdelen binnen 1 dag in huis. Goede service!

Snelle levering van het juiste onderdeel

Glazen ruit van een oven besteld, volgende dag al geleverd. Netjes verpakt, de ruit is onbeschadigd aangekomen.

duidelijk en eenvoudig zoeken op site.

in een specifieke zoekactie weet PartsNL snel en duidelijk de gezochte materialen van witgoed te presenteren. wel verbaast het mij dat er prijsverschil is tussen een linker en rechter scharnier van een vaatwasser.

Supersnelle levering

Kan niet anders zeggen dat de levering supersnel, ruim binnen 24 uur en dat in deze drukke tijd. Top bestelde onderdeel ook precies wat ik zocht......

Prima geregeld

De onderdelen die ik heb besteld staan duidelijk en goed in de site en redelijk makkelijk te vinden .

Snel en accuraat

Snel en goed

Niks op aan te merken

Zeer snelle verzending

Snel verstuurd en afgehandeld

Helemaal tevreden

Uitstekend!

Uitstekende service, en de ideale plek om je onderdelen te bestellen!

Perfect en snel geleverd ondanks de feestdagen

Goed de onderdelen zijn netjes afgeleverd

Zeer stel geleverd

Bestelgemak

Snelle levering na goede communicatie

Stofzuigeronderdeel besteld bij Parts.nl. Van elke stap in het koopproces word je goed op de hoogte gehouden. Levering precies op het beloofde moment. Goede service.

Goede en snelle levering.

Mijn ervaring is zeer positief,ook door de snelle levering.Top!!

snelle verwerking en bezorging

Niet duur en zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Gelukkig maar want ik kan geen dag zonder mijn wasmachine.

Snelle levering en originele onderdelen

Al een aantal keer onderdelen nodig gehad voor witgoed. Alle keren snel de juiste onderdelen gevonden op de site en een hele snelle levering ervaren. Helemaal top!

Snelle levering, duidelijke website

Heel prettig gewinkeld

Goed advies, uitstekende service, snelle levering. In één keer het goede product. Fantastisch dat je losse onderdelen kunt kopen waardoor een apparaat weer jaren meegaat. Over groen gesproken...ik houd daar wel van.

super tevreden

snelle levering toppers

Alles past prima

Alle onderdelen gisteren gemonteerd in de AEG wasdroger en het slot + handgreep werken weer als vanouds. Een korte handleiding hoe de deur te demonteren miste ik een beetje. Het was dus even puzzelen maar alles goed gekomen. Deur sluit weer prima!.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE