Snel en duidelijk

Overzichtelijke site, duidelijk leesbaar en snelle levering.

top

spullen besteld en op tijd gekregen, prima dus

Alles was helder en duidelijk.

Besteld product dag later in huis. keurig!

goed advies en goede levering.

Tevreden klant

Het bestelde onderdeel was goed verpakt en is snel geleverd. Het voldoet geheel aan mijn verwachting.

Zeer snelle levering ,en zeer goede afhandeling

Vlug en correct

Zoals het moet

Supersnelle verzending na aankoop

Zelfs in deze drukke tijd ging het razendsnel van aankoop naar aflevering, waarvoor dank

Goed geholpen !

Ik wilde al een tijdje een ovenrooster erbij, ik twijfelde of het wel zou lukken! En ja, het lukte eigenlijk meteen, het rooster was te bestellen. Bestelling gedaan, het zou even duren, maar nu toch, gewoon voor de kerst al binnen! Geweldig !

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer snelle service en levering.

subliem

Zeer snel en goed verpakt.

Heel snel de bestelling geleverd

Snel en goed verzorgt

Super bedrijf

Het artikel werd erg snel, goed verpakt opgestuurd. Ik kon het artikel ook makkelijk vinden, door naam en serienummer in te typen, waardoor ik gelijk het goede artikel had. Het was de ene dag kapot, en de volgende dag zat het nieuwe artikel er al op. Ik heb me verbaasd over de snelheid en service, die echt goed is.

Parts.nl prima.! DHL komt vaak zijn afspraken niet na, haalt zijn avond route niet, en levert het dan bij een afhaalpunt in. Maar ik kan op de site niet kiezen voor een afhaalpunt. Het zou mooi zijn als dat wel kon vr gr

Goede service, goede prijzen.

Handige website en een ruim assortiment met goede prijzen. Ook prettig dat je kan ophalen bij de winkel zelf.

Perfecte website om het product te zoeken en levering cf toezegging.

Het zoeken naar het juiste benodigde artikel gaat zeer gemakkelijk op de website. Daarnaasts, zeelfs in deze drukke periode voor de kerst, is de beloofde levertijd behaald.

Top service!

Snel geleverd! Top kwaliteit.

Ruime keuze, goede prijs en snell service

Gewoon zoals je van een webshop mag verwachten.

Ik ben zeer tevreden.

Makkelijk besteld en snel geleverd. En afgehaald op een vriendelijk verkooppunt in Arnhem.

Correcte ontvangst op aangegeven tijdstip

Bij openen van het pakketje bleek het gevraagde artikel niet te zijn wat ik nodig had. Ik ontving 6.27.35.12-0 Philips. (een rolletje voor het zuigstuk van een stofzuiger FC 8941 /09/A). De maat bleek anders te zijn dan het oorspronkelijke beschadigde rolletje. Andere maat en andere inpassing in het zuigstuk. Dus onbruikbaar. Terugsturen en het bedoelde rolletje ontvangen? Ik stuur het pakketje terug, met daarbij het te vervangen kapotte rolletje. Als dat in uw voorraad is, krijg ik het graag toegestuurd.

Bestelling vlug geleverd

Mijn stuk was niet zo gemakkelijk te vinden en zij had het in vooraad met een goede prijs.

Makkelijk besteld, snel ontvangen.

Goede info op website, snel besteld, snel ontvangen. Alles prima

Supersnel en perfect verstuurd!!

Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen, de Dyson wraps waren ook nog eens stukken goedkoper! Snel en goed!

Snelle correcte levering

Ik had een pakketje wat door de brievenbus zou kunnen naar mijn mening mits goed verpakt nu zat het in een veel te grote doos. Hier zou nog wel naar gekeken kunnen worden

Goed advies, snelle levering en service!!!

We hadden 2 veertjes nodig voor een oude wasemkap. Via mail direct het juiste artikel en link naar de bestelling. We kregen zelfs geld terug toen achteraf bleek dat de veertjes goedkoper waren!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE