kwam wel snel maar niet vandaag besteld morgen binnen

Deskundige medewerkers

Goed en geduldig telefonisch advies om een juiste bestelling te plaatsen voor vervanging schuiflade houder.

Volgens afspraak.

Snel en betrouwbaar

Duidelijke site, snelle levering, prima service

Ik ben goed geholpen,product de volgende dag in huis

Ongevraagde reclame!

Ik krijg opeens een email van PartsNL, zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven - en zonder dat ik een link zie om aan te geven hier niet van gediend te zijn. Dit is hoogst irritant, en bij mijn weten niet legaal. Graag blijf ik verschoond van deze emails!

Zeer uitgebreide sortering

Bestellen verliep soepel, duidelijke site. Pakket werd goed verpakt verzonden, en als DHL er niet zo’n zooitje van had gemaakt was het perfect geweest. Ook telefonisch contact was snel en duidelijk, en daar kwam het probleem met DHL naar boven.

belofte is nagekomen

na bestelling de volgende dag ontvangen

had iets verkeerd besteld en betaald.teruggestuurd en na 2dagen mijn geld terug, en ook de goeie binnen 1 dag weer in huis,

heel goed

Het bestelde goed verzorgd.

Super service

Bestelling gedaan was een ding niet goed contact opgenomen werd direct actie ondernomen binnen notime alles geregeld Top webshop

snel en betrouwbaar

snel verwerk en rap geleverd

Prima om onderdelen te bestellen

Filter voor afzuigkap snel gevonden op de website. Wel prijzig.... maar dat is helaas vaak bij bestellen van onderdelen.

Geweldig dat oude onderdelen toch zo simpel te bestellen zijn

Onze oude afzuigkap was vies. De verlichting glaasjes waren wazig en vies. Deze toch nog nieuw kunnen bestellen bij PartsNL. Heel blij mee en zeer tevreden.

Parts.nl okay, maar die DHL

Onderdelen stofzuiger besteld en deze werden snel opgestuurd. Helaas via DHL verzonden ( stom van mij want had ook PostNL kunnen kiezen. Hoewel op dinsdag bezorgd staat aangegeven op de DHL App is het pakket 4 dagen later nóg niet bezorgd !! Dus webshop okay, vervoerder hopeloos.

Snel en goed

Snel en goed

Een scharnier van onze oude koelkast was kapot. Ik heb eerst gebeld om te vragen wat is beter, want de keus was groot. Van jullie medewerker kreeg ik meteen offerte via e-mail, zo dat ik geen verkeerde onderdeel bestel. En belangrijkste vraag was, hoe snel leveren jullie. Inderdaad volgende dag was alles binnen en in de avond hadden we alles binnen 20 min gezet. De scharnieren passen precies. Super bedankt!

netjes geholpen, ook telefonisch

duidenlijke site waar je eenvoudig je spullen kunt vinden

Onderdelen zijn makkelijk te vinden en een supersnelle levering.

Bijna alles verkrijgbaar

Ik had een draaiplateau nodig voor mijn magnetron van 15 jaar oud, en ze hadden hem gewoon! Via het serienummer van de magnetron kon ik op de website zien of het de geschikte plateau betrof, zeer handig. Ik weet voortaan waar ik moet zijn als ik een onderdeel van iets moet vervangen.

Snel en gemakkelijk

Snel leveren en goede prijs/kwaliteit

Snelle en goed kwaliteit en service

Product is goed omschreven en uitstekende service.

Ik ben erg tevreden

PartsNL begreep precies welk onderdeel ik nodig had voor mijn stofzuiger. Ze leverden ook nog sneller en niet onbelangrijk, de prijs van het onderdeel was lager dan elders. De volgende keer ga ik rechtstreeks bij PartsNL bestellen Gerard 4-12-21

Goed product past goed

Verzendkosten beetje hoog voor een briefje bus pakketje

Deskundig

Na aanvraag over dingen die ik niet kon vinden kreeg ik binnen 2 uur een uitgebreide aanbieding. Besteld en met 2 dagen thuis, compliment

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE