Duidelijke site met heel veel artikelen.

Zeer snelle levering. Op zondagmiddag besteld en dat op maandagochtend al geleverd. Toppie.

Goede ervaring met de verkoper

Ik kwam een onderdeel ophalen en de eigenaar van de winkel heeft nog voor mij gecontroleerd of ik het goede had. Zeer vriendelijk!

Prima levering volgens afspraak.

Kärcher overdrukventiel besteld, prima levering volgens afspraak.

Super !!!!!!

Zondagmiddag nieuwe stofzuigerpistool besteld en binnen 24 uur geleverd PERFECT!!!!!

Super snel en vriendelijk

Vriendelijke bezorger

Top bedrijf PartsNL

Ik heb veel artikelen besteld bij verschillende bedrijven en winkels,maar dit vandaag besteld bij PartsNL,en de volgende dag al in de brievenbus,word goed op de hoogte gehouden via de mail,wat een service toppie.

Kan niet beter

De verzending is snel gegaan. Het product was heel goed verpakt en past prima. We zijn zeer tevreden.

Ervaring was zeer goed Verpakking prima DHL iets minder 2 dagen vertraging

Heel erg goed, en ze hebben echt alles ...

Een kapot onderdeel, waardoor een machine niet meer doet wat het moet doen, overkomt je zomaar ..., dan is het geweldig dat je online uit het supergrote assortiment van PartsNL - in no-time - exact het juiste onderdeel gemakkelijk vindt, bestelt en ... de volgende dag al in huis hebt ..., zodat je weer verder kunt ..., klasse ! NB: alleen de DHL bezorging liet wat de wensen over, een bericht krijgen: "Je zending 3SBEE0490712901 van PartsNL is maandag 29 november om 12.33 bij je thuisbezorgd" gevolgd door een bericht: Onze bezorger kon je pakket 3SBEE0490712901 van PartsNL om 12.34 helaas niet bij je afleveren." terwijl ik gewoon thuis was, zicht had op mijn oprit, daar gewoon niemand gezien heb ..., tja dat kon niet..., we hebben echt veel moeite (en inspanning) gedaan bij DHL (lokale city-hub) om uiteindelijk het pakket (met bericht: "Je zending 3SBEE0490712901 van PartsNL is maandag 29 november om 17.05 bij je thuisbezorgd.") toch op dezelfde dag thuis te ontvangen. Zal de drukte wel geweest zijn, maar hier kan DHL haar kwaliteit écht nog wel wat verbeteren. Ik geef dit door zodat jullie (PartsNL) er mogelijk wat mee kunnen.

perfect, snel, juist en goed

levering was zeer snel juiste onderdeel keurig verpakt prijs acceptabel

Perfecte en snelle levering

Niks mis mee, gaat altijd goed

Keurige aflevering vriendelijk geholpen

Zal zeker weer een beroep doen op jullie

Zondags nieuwe kan besteld voor koffiezetapparaat, maandag in huis.

Super snelle levering!!

Ik had een trafo nodig voor de ontsteking van een Siemens gaskookplaat. De trafo was op voorraad en de dag erna al geleverd. Klasse geregeld!!! Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker de volgende keer weer terug!

Goed te vinden, snel geleverd

Onderdeel voor espresso apparaat goed te vinden. De volgende dag in huis. Verzendkosten wel aan de hoge kant in relatie tot de prijs van het enkele onderdeel.

supersnelle levering!

overzichtelijke site en supersnel geleverd!

Wat de fabrikant mist heeft PartsNL

Zeer snelle en nette levering van de spullen. Ben verrast door de keuze van allerlei soorten accessoires en onderdelen voor je apparaten, die je niet direct terug vindt of zelfs niet eens kunt bestellen bij de originele producent. Een zeer ruime keus, je kan het niet zo gek verzinnen of PartsNL heeft het. Klasse. Wanneer nodig zal ik vaker komen neuzen op deze Website.

super snelle service

De site helpt goed bij het kiezen van het juiste onderdeel en daarbij binnen een dag in huis.

Snaar besteld was de volgende dag geleverd Top

geweldig

goede snelle levering

Prima sevice

Onderdeel voor scheerapparaat besteld. Vrij snel in winkel. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Snel geregeld

Ik heb een vriezer la besteld, is niet geheel degene die erin hoort maar hij past wel. Jammer dat het model op de plaatjes niet geheel goed te zien is.

een zeer klantvriendelijke benadering

Vooral de behulpzame en deskundige medewerker aan de telefoon maakte mijn contact met PartsNL zeer klantvriendelijk. Het bestelde onderdeel van onze koffie machine past uitstekend en werd snel geleverd.

snelle levering en product is zoals omschreven en getoond.

product voldoet aan verwachting

Voor €40 een 15-jarige koel-/vriescombi gerepareerd dankzij PartsNL

Geweldig om voor €40 een 15-jarige koel-/vriescombi van IKEA/Whirlpool te kunnen repareren dankzij PartsNL. Onderdeel was snel te vinden op de site, volgende dag in huis en alles werkt weer naar behoren. Koelkast koelde niet lager dan 12 graden en nu weer op 3 graden. Dankjulliewel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE