tevreden met de snelle levering

dus snel weer de herfstbladeren op kunnen ruimen !!

weer goed geholpen!

ik heb al een paar keer onderdelen besteld voor keukenmachines bij dit bedrijf, soms is het een wirwar om uit te zoeken welk onderdeel nu precies voor welk type is en dus is het mij al 2x gebeurd dat ik toch de verkeerde had besteld maar telkens was er echt goede en snelle hulp om dit probleem op te lossen en kon ik het verkeerde item terug sturen en had ik binnen 2 dagen mijn geld weer terug. Nu kan ik weer fijn mijn noten en zaden hakmolen gebruiken zonder dat ik heel het apparaat hoef te vervangen en alleen het kapotte onderdeel kon vervangen. Top bedrijf!

Duur maar snel

Het is mega duur voor 1 onderdeel voor een hogedrukreiniger. Maar wel snel geleverd. Ik beveel het niet aan omdat het veel te duur is. Maar ik had hem nodig.

Juiste onderdeel,snelle levering, goed verpakt.

Juiste onderdeel,snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering en goede productwn

Juiste onderdeel, makkelijk gevonden.

Juiste onderdeel was snel gevonden na t invullen van het E nummer. Volgende dag zat t al in de brievenbus. Was nog wel ff prullen om t oude onderdeel dr uit en t nieuwe dr in te krijgen. ( mss wat tutorials op jullie site zetten) Maar dezelfde avond kwam dr weer espresso uit t apparaat.

J'ai commandé un dimanche soir et le lendemain matin j'étais livré. Quel exploit. Que peut on rêver de mieux. Cependant je m'inquiète après les rumeurs parues dans la presse à propos des conditions de travail considérées comme de l'esclavagisme des personnes employées par la poste néerlandaise en Belgique. J'espère que si c'est vrai votre honneur et humanité feront en sorte que ce soit réglé au plus vite. Rien ne permet de déconsidérer son prochain.

Perfecte snelle afhandeling....toppers

Ik had een verkeerde opzegkam voor mijn al oude tondeuse besteld. Gewoon terug gestuurd en poer direct geld terug. Prima geregeld

Snelle service en goede voorraad

Snelle service goede voorraad

Wij ķregen een bakje dat kapot was. Toen ik belde werd ik zeer vriendelijk geholpen! De dag erna kreeg ik al het nieuw bakje geleverd.

Snelle levering van het juiste product

Bezorging dag na bestelling van het juiste product. Hier valt niets aan te verbeteren.

top, snel besteld en snel in huis.

alles super verlopen, had de onderdelen ook erg snel in huis zodat ik weer verder kon.

Prima levering, origineel artikel

Prima levering en origineel artikel.

Zondag een bestelling gedaan....maandag al in huis....wat een top service.

Altijd geweldig alles te vinden op tijd leveren

Altijd geweldig alles te vinden op tijd leveren. Vaker artikelen besteld. Zoek en vind.

Snelle levering!

Fijn om mee te werken!

Super!!

Zeer snelle levering, gisteren besteld, een dag later is het er al.

Top website and service

Wij hadden een handvat van onze droger stuk (plastic gebroken) waardoor de deurpin van de AEG droger niet meer bediend kon worden. De deur kon niet meer open en dicht gelukkig was de deur open wanneer het stuk plastic van het handvat is afgebroken. En gelukkig vond ik daar parts.nl op Google. Onderdeel snel gevonden via de zoekmachine, kortom de zoekmachine werkt goed, ook op onderdeel nummer. Rond 19.00 savonds besteld en kon zelfs kiezen tussen DHL en TNT Post bezorgen. Binnen 30 min. e-mail dat order werd verwerkt. Voor 22.00 besteld, morgen in huis. En dat was ook zo in deze hectische Corona periode. Kortom, goede website met zoekmachine en goede afhandeling.

Snelle levering en handige opzoek methode voor het juiste onderdeel.

Goed en snel

Website makkelijk te vinden snel het juiste product.

Heel goed service en heel snelle levering

prima, behalve dat mijn vragen niet worden beantwoord.

mijn aankoop is prima verwerkt, maar na mijn verkeerde keuze, vragen hoe ik moet kiezen, geen respons, dat is jammer. Dus zelf weer verder knoeien.

Na telefonisch contact, perfect advies en zeer vlotte afhandeling

Op zoek naar een vervanger voor een diepvrieslade. Bij telefonisch contact zeer goed geholpen. Daarna offerte gekregen en besteld. De volgende dag was de lade binnen!

Goed geïnformeerd en snel geleverd

Prima advies en het juiste onderdeel gekregen. Dat is wat je wilt

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE