Handige jongens!!

Helaas een negatief bericht, Eerst betaal je extra (€6.99) voor de Pakket-Post-NL service, (méér dan bij ieder ander!!) dus verwacht je het de volgende dag, en gezien het een klein onderdeel betreft, doen ze het gewoon met de post brievenbus service, dus weer één dag later, voor een top prijs!! Heb besloten hiet NIET meer te winkelen!

Product is goed

Ik vind wel dat er een hoge prijs voor het bezorgen betaald moet worden. Daardoor behaalde ik vind het dubbele.

Zeer vlotte bediening en levering waarvoor dank

Bijna net zo snel als e-mail :)

Het enige is, maar dat ligt niet aan jullie, dat nergens uitgelegd wordt hoe deze scharnierbussen voor de Bosch Kir18V00/02 koelkast toegepasten aangebracht moeten worden. Bestudering van de deur en technisch inzicht hebben uiteindelijk veel geld bespaard. Als jullie ergens uitleggen hoe deze dingetjes functioneren zal dat de verkoop bevorderen :). En een duidelijker foto mag ook wel! Ongelooflijk altijd weer zo'n onderdelensite of -winkel.

Goed advies en snel geleverd.

Goed advies en snel geleverd.

De bestelling werd bezorgd in de opgegeven tijd en dat was, zeker nu in coronatijd, supersnel. Keurig verpakt en precies wat wij besteld hadden.

Geweldig.

Op voorraad, snel en soepel verloop van de goederen.

Keurig verpakt snel binnen en goede kwaliteit

Positief

Snelle telefonische helpdesk en snelle bezorging

Goed,zelfs bezorging op zondagochtend

Goed product, snelle levering ondanks mijn late bestelling

Super service!!

Op donderdag ging mijn oven stuk. Na wat zoekwerk blijkt het warmte element defect te zijn. Vrijdag bij PartsNL het onderdeel gevonden en besteld. Tot mijn verbazing werd deze op zaterdag geleverd! Deze kunnen inbouwen en alles werkt weer als een zonnetje! Goede service van PartsNL!!!

Alles prima, ik kon echter niet helemaal helder krijgen of het onderdeel past.

Alles (bijna) prima. Ik kon niet helemaal duidelijk krijgen of het onderdeel past. Ik had een duidelijke foto van het type plaatje maar ben niet 100% zeker of het onderdeel past. Gaan we volgende week zien. Dan gaan we het onderdeel vervangen of het onderdeel terug sturen.

Snel het juiste product geleverd

Fijn dat je bij PartsNL onderdelen kunt bestellen voor oudere apparaten. Repareren ipv weggooien. Scheelt weer afval.

Onderdelen binnen 24 uur binnen dus zeker tevreden

Snelle levering van 3 bestelde producten naar alle tevredenheid

heel erg blij

De aanvatters van mijn pannen verbranden omdat de pannetjes kleiner zijn dan de vlam van het gas. Dan zijn nieuwe "oren" goedkoper dan de nog bruikbare pannetjes. Gelukkig is er dan een site die helpt, geweldig. En ook geleverd bijna binnen een dag!!

Top!!!

Duidelijke site, snel gevonden wat ik nodig had. Volgende dag al in huis. Super!

Snel en keurig geleverd

Om 21:00 besteld en de volgende dag in de middag geleverd

"niks mis mee" levering.

Simpel keuze menu en zoek modus naar juist product. Snelle levering, 1 dag na bestelling. Dus wat valt er nog meer te wensen. Derhalve, zeer tevreden.

Betrouwbaar

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Super snelle levering

Bestelt en de volgende dag al geleverd super service

Prima zaak en zeer ruim gesorteerd

Uitstekend geholpen door vriendelijk en correct personeel

Fijne webwinkel

Webwinkel is informatief. Snelle offerte. De levering duurde wat langer, maar ik ben daarover direct geïnformeerd. Ik had de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Ik beveel deze webwinkel aan.

In één keer het juiste passende onderdeel

Van een Inventum elektrische deken was de programmeer-/schakelaar in het netsnoer stuk. Kon alleen een codenummer op de achterzijde van de schakelaar vinden en dat naar PartsNL gemaild. Kreeg al snel een reactie: het netsnoer met schakelaar was geen voorraadartikel maar het was wel te leveren met ca anderhalve week levertijd. Per omgaande besteld en het werd binnen de opgegeven levertijd bezorgd. En minstens zo belangrijk: het paste en werkte in één keer. Klasse service van PartsNL!

Snelle reactie

Er werdt snel op mijn bestelling gereageerd, alleen was het onderdeel niet op voorraad, kan gebeuren. Het werdt wel binnen de toegezegde tijdsperiode geleverd

Juist product makkelijk gevonden en de dag erna al in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE