S’avonds besteld en inderdaad de volgende dag geleverd, helemaal top

S’avonds besteld en inderdaad de volgende dag geleverd, helemaal top.

Snel besteld, snel ontvangen

Duidelijke site, onderdelen op voorraad. In de avond besteld en de volgende dag in huis. Door middel van mails wordt je op de hoogte gebracht van bestel proces. Omdat dit zo snel gaat hadden enkele mails wel samengevoegd kunnen worden. Inclusief de mails van DHL heb ik er 6 ontvangen

Vandaag bestellen morgen in de bus daar kan België nog van leren.

Terrific

It was simple: I ordered the necessary part - and it was quite clear which of a couple of possibilities was the correct one and it came virtually the next day!

Moeilijke start,mogelijk n oplossing trapsgewijze wegwijzing.

Het lukte steeds niet om erin te komen en toen dat wel lukte lieoen de eenheden op tot 7 x het onderdeel. Bij hardnekkig probereb zag iktwee regels bestellingen,waarvan ik er bij een kruisje oer ongeluk,de 7 verkeerde uit wiste,waarna hetgeen ik benodigde de juiste beschreven bestelling kon worden gedaan en alles verder vlotjes verliep,waarvoor mijn dank. Hoogachtend en mer vriendelijke groet. ALHM.Hamans

Een tel naar PartsNL voor informatie en advies.

Offerte aangevraagd Bestelling geplaatst Onderdeel ontvangen Gemonteerd OKE

Gewoon goed

Gewoon goed

****** dat ik moet betalen voor een bestelling die ik ophaal in de winkel!

Ik bestel online een product, haal dat op in de winkel en mij worden kosten in rekening gebracht?!

Juiste product op tijd geleverd

Goede collectie, prima prijs, snelle levering, goed verpakt.

Prima afhandeling

Het onderdeel was niet op voorraad en was bekend bij het bestellen. Zodra het er was is het ook direct geleverd. Daarom een prima ervaring een dikke duim verdiend.

Keurig

Lekker snel geregeld. Eenvoudig afhalen of versturen Vriendelijk personeel Redelijke prijs

snel en mooie prijs

na 2 dagen ( weekend zat er tussen ) geleverd super !

Het bestelde item bleek niet nodig daarom geretourneerd . Hoop dat de financiële afhandeling ook goed gaat.

Mijn 1ste keer hier wat onderdelen besteld, alle onderdelen die ik nodig had op voorraad en binnen 1dag geleverd Nice

Partsnl leverde de volgende dag volledig gratis een vervangstuk

Ik had een stofzuigerbuis ontvangen waar een deuk in zat. Heb de klantendienst gecontacteerd. Kreeg direct antwoord. En de volgende dag reeds werd een vervangstuk geleverd. Prima service. Ook als er al eens iets gebeurd. Top! Zeer goede service!

Van harte aanbevolen .

Correct en snelle zaak

tevreden.

Snel en correct afgeleverd.

vreemd

1 km van mijn woning is gevestigd Europarts. Deze heeft het gevraagde onderdeel. Nu moet ik 12 km rijden om het product op te kalen. Vreemd

Makkelijker een onderdeel bestellen kan bijna niet!

Gemakkelijk, snel, efficient en bijzonder snel geleverd!

Conform aanbod (artikel en procedure). Dat is toch wat je precies wil.

De juiste onderdelen snel gevonden

Ik dacht dat ik voor mn lekkende vaatwasser een monteur moest inschakelen. Ik vond het juiste rubber snel via PartsNL en heb m’n vaatwasser eenvoudig gefixed

zeer tevreden met het advies en snelle levering van onderdelen voor het bevestigen van het paneel aa

Goed en snel geholpen voor suggesties en levering van onderdelen voor mijn kapotte vaatwasser. Kon het eenvoudig zelf herstellen, fijn!

Snelle levering tegen een goede prijs

Het bestelde artikel was snel geleverd bij de vestiging van mijn keuze. Prijs was ook goed. Ik vond het wel wat apart/vreemd dat er ook bezorgkosten berekend worden bij levering en ophalen in de vestiging.

Onderdelen die werken!

Goede service, snelle levering en top onderdelen!

Super snelle levering

Verzending zoals beloofd, alleen jammer dat DHL er wat langer over deed.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE