Precies zoals afgesproken

Wat je vraagt wordt precies zo geleverd en op tijd

Super snelle goede service

Bestelde artikel was op voorraad, besteld en volgende dag in huis, goede snelle levering duidelijke communicatie, zeker een aanrader.

Snel en goede service

Op tijd ontvangen zoals beloofd.

Super snel

Binnen 24 uur was de bestelling binnen

Groot assortiment en snelle levering.

Groot assortiment en snelle levering.

Besteld en de volgende dag al binnen, zeer tevreden

Snel en goed

Onderdeel voor mn oven van 8 jr oud was nog op voorraad, terwijl ze elders zeiden dat die waarschijnlijk niet meer te verkrijgen zou zijn.

Gelukkig vond ik hier het juiste onderdeel voor mijn stoomstrijkijzer.

Een cartridge voor mijn stoomstrijkijzer kon ik niet meer bij de winkels bij mij in de buurt kopen. Gelukkig was het via partsnl snel geregeld!

Snel geleverd, opgehaald in de winkel

Niet het juiste onderdeel

Na, specifieke gegevens te hebben gemaild zoals merk en type nr. alsnog verkeerde ( te kleine) glasplaten voor koelkast ontvangen. Dus nee, ik heb deze order niet zelf geplaatst. Ik moet ze nu retourneren en de kosten hiervoor betalen.

Levert het juiste en heel snel

Had voor mijn Blokker airfryer een nieuw rooster nodig. PartsNl had de juiste voor een redelijke prijs.

Heel netjes

Duidelijke site, uitleg en bestelmogelijkheden. Zó hoort het!

Super snelle levering

Precies wat ik nodig had.

Alles wat ik besteld heb is in goede conditie aangekomen. Netjes verpakt en afgeleverd bij aflever adres.

Op een prettige en goede manier geholpen

Helaas bleek het bestelde onderdeel niet kapot te zijn en kon het geretourneerd worden.

Waarom als ik iets via internet koop, krijg ik telkens van die vragenlijsten om te beoordelen?

Poepziek word ik er van om telkens als ik iets koop via internet vervolgens ongevraagd een vragenlijst toegezonden krijg om de winkel te beoordelen. Ik heb besloten om geen dingen meer te kopen bij dat soort winkels.

prima product en goed geregeld

Rubber voetjes op maat geregeld voor de black en decker workmate Makkelijk met zo'n afhaalsysteem

Alles kunnen vinden op de site

Alle losse onderdelen goed kunnen vinden. Zelfs bij het ophalen van de artikelen in de winkel nog advies gekregen. Zeer goede service

deskundig advies

Goed en zeer vriendelijk geholpen!

snel bezorgt

Snel en goed

Onderdeel snel op de website kunnen identificeren. Paste goed en het apparaat werkte weer binnen twee dagen.

Alles is goed behandeld

Super snel geleverd .

FANTATIES

GOED GEHOLPEN DOOR DE MEDEWERKER

Snel en goed

Goed geholpen met mijn vraag en snelle levering!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE