Perfect product. Super fast shipping.

Perfect product. Super fast shipping.

Zeer snelle service

Fijn dat we de motor unit los konden bestellen. Duidelijk bestelproces en snel geleverd.

Alleen maar lof!!!! :-)

Fijne website waarmee je met het invoeren van het typenummer meteen de goede onderdelen vindt - die bij het betreffende artikel horen. Zo kan het eigenlijk niet fout gaan Wij bestelden ons artikel op zaterdag, op zondag kregen we de bevestiging dat het aangeboden was aan de koerier én op maandag had ik het al in huis. Heel tevreden dus!

Een zeer fijne ervaring

Geweldig, precies het juiste onderdeel, pas perfect!!!!!!

Goed maar kan beter

Op de site staat vandaag besteld morgen in huis Dat konden ze helaas niet waar maken Misschien dat ze dat beter er af kunnen halen dan valt het ook niet tegen dat het 2 a 3 dagen langer duurt

Is heel goed gegaan

En ook vlug

snel en goed

Duidelijke site om je artikel te zoeken en vinden. Makkelijk proces met bestellen. Snel geleverd. ( 2 dagen )

Exact als beloofd

Prima en tijdige levering van het juiste product. Niets op aan te merken.

Super snelle service

Zondag wasmachine open gemaakt, nummers gekeken en daarna gelijk kompleet huis met pompen besteld. De volgende dag onderdelen thuis geleverd, onderdelen weer in de wasmachine en draaien maar! Super snelle service, top bedrijf!

Product werd snel geleverd en was het juiste product

Gemakkelijk en snel.

Ik had een onderdeel van Smeg keukenmachine in de vaatwasser gedaan. Dat bleek niet te kunnen… even googelen en bestellen en de volgende dag had ik het onderdeel weer via Parts in huis. Superfijn!

Beter kan niet

Goed verpakt, geen beschadigingen en binnen één werkdag geleverd. Account aangemaakt .thx

Snelle service!

Snelle service, duidelijke website. Product goed/netjes verpakt!

Super bedrijf,zeer snelle accurate verzending,prijs en kwaliteit dik in orde,een echte aanrader.

100% in orde,qua levering,qua prijs,en super kwaliteit

Snel en goed

Op de website snel kunnen vinden wat ik nodig had. Prijs is scherp en levering snel.

Razend snelle service

Eenvoudig mijn onderdeel gevonden op de overzichtelijk site. Voor een faire prijs met redelijke verzendkosten en snel geleverd

snelle service

Vandaag besteld morgen in huis maken ze ook echt waar!

Snelle levering van precies het juiste onderdeel

Uitstekende behandeling en levering van precies datgene dat ik nodig had.

Meer dan perfect

Snelle levering ,vriendelijke bezorgster

makkelijk het juiste onderdeel te vinden, uitgebreide en exacte informatie

Zeer tevreden met mijn aankoop. PartsNL geeft uitputtende informatie over de items waardoor je gerust kan bestellen.

Snel goed antwoord

Snelle levering juiste product

Zeer snel en origineel onderdeel voor wasmachine

Vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact

Zeer snelle levering en precies wat ik zocht.

Makkelijk te bestellen! Verzendkosten iets aan de hoge kant

Alles onderdelen supermakkelijk te vinden

Je baalt omdat je apparaat niet meer werkt zonder 1 onderdeel. Daarom is Parts.nl zo goed en handig! Makkelijk te vinden op de site en betaalbaar.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire