Product terug gestuurd en financieel is alles netjes afgehandeld. Zelf geen goed product nummer doorgegeven.
Beste Richard, Wat jammer om jouw review te lezen. Het geleverde item is op jouw verzoek speciaal voor jou besteld. Wij zien dat jouw retouraanvraag zonder problemen is goedgekeurd en inmiddels al is afgerond. Groet, Team PartsNL
Recensione originale
Meer wil ik er niet over kwijt.werd moeilijk gedaan over het product terug sturen.
Als ik het bij Parts niet kan vinden, dan nergens
Gevonden wat ik zocht en zelfs nog een goedkoper alternatief aangeboden gekregen. Bestelling ging makkelijk en volgende dag in huis. Zeer tevreden over Parts.nl
Ik kom hier vaker. Snelle levering Hans
Lekker veel foto's bij het wasmachine onderdeel wat ik zocht, want via de nummers die op het originele onderdeel zelf staan kom je er niet, dat zijn er namelijk veel, en je weet niet welk nummer voor jouw nu relevant is. Er zijn heel wasmachine deursloten, en dan zijn afbeeldingen vanuit elke hoek simpelweg prima. Voorkomt verkeerde bestellingen die dan weer retour moeten, en dat dan weer niet duurzaam. En ondertussen kan er ook niet gewassen worden. Mijn eerste keer hier, maar wel gelijk aan de favorieten toegevoegd.
Beste Ruud, Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Geweldig om te horen dat de foto's je hebben geholpen bij het vinden van het juiste onderdeel. We streven ernaar om het bestelproces zo duidelijk mogelijk te maken en misverstanden (en retouren) te voorkomen. Heel fijn dat je ons meteen aan je favorieten hebt toegevoegd – welkom bij onze webshop! We staan klaar voor je volgende bestelling. Groet, Team PartsNL
Makkelijk op te zoeken op serienummer.
Bestelling supersnel ontvagen
Kon niet direct het juiste onderdeel vinden, mail contact gehad, snelle reactie en uitleg, uiteindelijk tot een goede oplossing gekomen.
Prouct is goed maar de levertijd is met maanden veel te lang.
Beste Corné Hoppenbrouwers, Wat vervelend om te lezen. De levering van jouw bestelling duurde inderdaad langer dan gebruikelijk. De reden hiervoor is dat de fabrikant hem niet voorradig had. Wij hebben je meerdere updates over jouw bestelling gestuurd. Daarbij hebben wij ook aangeboden om jouw bestelling te annuleren en het aankoopbedrag terug te storten. Wij hebben hier geen reactie op ontvangen. Wel fijn dat het product aan je verwachting voldoet Groet, Team PartsNL.
De bestelde afdekdoppen waren precies de juiste.
handig
Het onderdeel was duidelijk voorradig en goed te bestellen. Ook een snelle levering. Top!
In de middag besteld en de volgende dag al bezorgd en volledig intact. Geen verkreukte verpakking.
Ik heb een elektrische tandenborstel oplader besteld en omdat deze niet op voorraad was, werd mij gevraagd of ik er nog op wilde wachten. Zeer goede klantenservice. De oplader is aangekomen en werkt. Bedankt
wij hebben zolang moeten wachten vanaf de vakantie spullen besteld en van de week pas gekregen
Beste Annie, Wat vervelend om te lezen. De levering van jouw bestelling duurde inderdaad langer dan gebruikelijk. De reden hiervoor is dat de fabrikant hem niet voorradig had. Wij hebben je meerdere updates over jouw bestelling gestuurd. Daarbij hebben wij ook aangeboden om jouw bestelling te annuleren en het aankoopbedrag terug te storten. Wij hebben hier geen reactie op ontvangen. Groet, Team PartsNL.
De site leidt je snel naar hte juiste merk, type en dan onderdeel. Dat maakt het erg prettig. En dan in 1 dag thuis.... Het huis had niet eens tijd om vuil te worden, want ik kon alweer stofzuigen
Keurig verpakt en snel bezorgd. Onze voorkeur is altijd verzenden via PostNL.
Goede site, makkelijk de juiste onderdelen te vinden en snelle levering
Goede ervaring!
Het flessenrek in de deur van onze campingkoelkast was kapot. Heel lastig te bestellen met al die verschillende types. Hoewel de koophulp al hielp toch het verkeerde type besteld. Retour zenden en geld terug probleemloos. Hulp gekregen bij bestellen juiste artikel. De levering werd door de fabrikant uitgesteld. Keurig daarvan op de hoogte gesteld, daarna levering volgens afspraak. Parts is één van de weinige leveranciers die zo leveranciers die zo klantvriendelijk is en zich aan de afspraken houdt!
Beste M, Bedankt voor je prachtige review! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen, ondanks het foutieve eerste artikel. We begrijpen hoe lastig het kan zijn met al die verschillende types, daarom staan we altijd klaar om mee te denken. Het is fijn om te lezen dat je onze klantvriendelijkheid en communicatie waardeert, daar zijn we ook trots op. Hopelijk kun je nu weer volop genieten van je campingkoelkast! Tot ziens in onze webshop. Groet, Team PartsNL
Duidelijke en overzichtelijke site, correcte levering. Klantenservice zeer vriendelijk
Een snelle service en levering zoals belooft en een zeer goede kwaliteit.
Altijd tevreden over de geleverde onderdelen en de kwaliteit ervan.
Ik heb op woensdag een onderdeel voor mijn keukenmachine besteld. Ik had het op zondag nodig. Volgens de website zou het volgende dag naar een winkel gestuurd worden waar ik het kon afhalen. Het is zaterdag middag, ik heb nog steeds niets gehoord. Naar winkel gebeld en het bleekt dat ze dat nog niet hebben en ze hebben maar 2 bestellingen binnen gekregen waarvan mijn bestelling niet binnen is gekomen, waarschijnlijk komt het ergens volgende week in de winkel. Heel erg teleurstellend, want ik had het op zondag nodig anders zou ik de bestelling van 30 euro niet plaatsen als de websites had niet beweerd dat het onderdeel in voorraad is en binnen 1 dag is verzonden!
Beste Lusine, Wat jammer om jouw review te lezen. Zodra je bij ons de keuze maakt om het af te halen in een PartsNL winkel geven wij aan dat gemiddeld 90% van de bestellingen binnen 2 werkdagen klaar ligt om opgehaald te worden. Het voor 22.00 uur besteld direct verzonden geld enkel als je het naar een huisadres laat sturen. De bestelling is op woensdag om 23.45 uur geplaatst en deze wordt dan de volgende dag verwerkt. De bestelling is op vrijdag verzonden en door jou op zaterdag net na het plaatsen van jouw review opgehaald. Groet, Team PartsNL
goede firma
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire