Fijne levering

Werd heel vriendelijk geholpen en de bestelling was snel binnen

Ik ben zeer tevreden

Snel geleverd en precies wat ik zocht....

Snel en goed

Filter voor afzuigkap in een wip geïnstalleerd en klaar is kees.

TOP !

Na telefonisch contact goed advies gekregen door vriendelijke medewerkster . Correct en prijs vriendelijke , degelijke producten .

Het ging perfect

De bestelling liep zeer vlot, net als de bezorging.

Een groot assortiment en snelle levering met een duidelijke factuur.

Verwarmingselement voor oven besteld. De volgende dag in huis

Precies het juiste onderdeel

Had voor het repareren van onze piston koffiemachine een onderdeel nodig en heb deze op basis van de foto en beschrijving gevonden bij parts.nl. Werd binnen 24 uur geleverd. Bleek het juiste onderdeel en de machine werkt weer naar behoren.

Duidelijke omschrijving op de site en zeer snelle levering!

Ik kon gemakkelijk het benodigde onderdeel voor mijn koffie apparaat vinden en het werd snel geleverd!

zoals altijd perfect

voor 10 uur besteld en inderdaad weer de andere dag in huis. Heb al eerder van deze site gebruik gemaakt en altijd loopt alles op rolletjes en tegen betaalbare prijzen. Het enige vreemde is dat in het Alca pompje water stond bij levering. Weet niet of dit zo hoort te zijn.

Nette snelle bezorging

Wel een beetje prijzig

Super, snel geleverd

Onderdelen van de wasdroger zijn snel geleverd en van originele kwaliteit. Dus top geregeld.

Simpel te bestellen, vriendelijk personeel

Heel veel onderdelen te vinden

Keurige tijdige levering

Bij het bestellen van het onderdeel kon ik meteen zien of het geschikt was voor mijn koffieapparaat. Nu hopelijk weer jarenlang plezier van mijn automatische koffiezetter.

Lekker dichtbij, makkelijk op te halen. Bezorgen hoeft niet

Snelle verzending en netjes verpakt

goede service

product is op tijd geleverd. en van goede kwalietijd

Goede webshop en snelle levering

Tevreden

Snelle levering, juiste materiaal

Korte lijnen, snelle actie uwerzijds.

Snelle service. Helaas paste het bestelde onderdeel niet op mijn apparaat. Hierna goed geholpen met het zoeken naar een geschikt onderdeel.

Lekker snel

Bestellen is heel eenvoudig, je vindt snel wat je moet hebben. Informatie is uitgebreid en erg handig. Levering is supersnel. Op zondag verzenden ? Ja, dat gebeurde. Parts.nl weet dat je bestellingen van onderdelen graag snel wilt hebben en daar spelen ze heel erg goed op in.

Snelle en goede retourservice en terug betaling.

Doet wat het beloofd.

Werkt perfect, vandaag besteld morgen in huis.

Doen wat ze beloven

SUPER ik was al blij verrast dat ik het kapotte onderdeel van mijn 20 jaar oude afzuigkap kon vervangen en hij werkt nu weer top, ik heb 1x gebeld en dan krijg je een nederlands sprekende persoon aan de lijn (is tegenwoordig helaas niet meer vanzelfsprekend) goed advies kortom ik ben erg tevreden en heb het adres al met meerdere vrienden gedeeld, dit bedrijf is een voorbeeld voor vele andere bedrijven

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire