Prima spullen, betaalbaar, makkelijk te bestellen, snelle levering.

Het juiste onderdeel snel geleverd

De onderdelen voor mijn Tefal blender kon ik snel vinden aan de hand van het typenummer. Het bestellen ging eenvoudig en het werd snel geleverd. PartsNL is een uitstekend bedrijf voor het vinden van onderdelen voor je huishoudelijke apparatuur.

Uitstekend!

Vroeger (zeg 20 jaar geleden) was je aangewezen op een elektronica winkel om je accessoires te bestellen. Duurde weken en weken. En kijk nu eens! Type nummer invoeren en met een (paar) dag(en) is het binnen. Erg tevreden!

Precies wat ík nodig had

Keuken van 15 jaar oud en dan toch nog wat origineel kunnen bestellen. Dat is prettig

Prima onderdelen en lekker snel geleverd

Perfect !

Ik heb besteld vanuit Portugal. De bestelling is snel verzonden, goed aangekomen en precies wat ik nodig had !

Heb het onderdeel van mijn koelkast gelukkig snel gevonden en besteld.

Nadat een scharnier van mijn koelkast kapot was gegaan, moest ik snel een vervangend scharnier vinden. PartsNL gaf mij duidelijke opties. Daar ben ik voor gegaan. Pakket arriveerde snel en goed en het vervangen was redelijk eenvoudig.

Top, niet meer samen afwassen

Nijmegen heeft een topvertegenwoordiger van dit bedrijf

Super winkel

Een heel dik compliment. Onderdeel om 21:00uur besteld de dag erna in de ochtend in kunnen bouwen. Ik ben er blij mee.

Tevreden

Dankzij de goede begeleiding via de website ontving ik precies het juiste onderdeel.

Makkeijk om het onderdeel te vinden en te bestellen. Volgende dag afgeleverd. Kan niet beter

Prima voor herhaling vatbaar!!

De juiste onderdelen snel geleverd.

Het vinden was relatief eenvoudig. De verdere afhandeling verliep snel en accuraat. De kosten voor transport voor in dat geval brievenbus post had lager gemogen.

Zeer aanbevelenswaardig

Heel bijzonder dat uit een ontelbare hoeveelheid onderdelen Parts voor het juiste type van een jaren geleden aangeschafte koelkast dat specifieke item in voorraad heeft. Je wordt goed geïnformeerd over de voortgang van de bestelling. In mijn geval was dat bijna driemaanden. Het afleveradres in Amsterdam is niet ideaal. Verkeersdrukte en moeilijk te parkeren.

Goede site en snelle levering

Een website waar je fijn kan winkelen, makkelijk kan bestellen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Paar jaar geleden had ik bestelling gedaan maar was de gegevens kwijt . Parts wist het snel te achterhalen en kon ik moeiteloos opnieuw bestellen .

kwaliteits reserveonderdeel en snelle levering

het is een onderdeel van goede kwaliteit en precies zoals op de foto's. past perfect bij mijn koelkast bosch KGN39AIAT

Zoals altijd weer prime

Onderdelen makkelijk te vinden op de site en een snelle en correcte levering

Goede duidelijke website, makkelijk onderdelen zoeken en prima levering

Soepele bestelling en levering.

Wederom goed en snel geholpen.

TOP winkel!

Zeer tevreden Snelle levering en makkelijk gevonden op de website

Supersnelle en correcte levering van de bestelde onderdelen

Van mijn vriezer was een houder van een der kleppen afgebroken. Op de site van Parts NL kon ik redelijk snel en gemakkelijk het vervangende onderdeel vinden en bestellen. In de loop van de middag de bestelling geplaatst en al de volgende middag kon ik de vriezer repareren. Helemaal tevreden dus!!

Dit is waar je naar op zoek bent.

Even zoeken in de shop, bestellen en de volgende dag al in huis. Zo moet dat.

perfect

Alles prima gegaan volgen s afspraak en mail,s perfect aangeleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire