Via de website van de fabrikant van mijn apparaat terecht gekomen bij parts.nl, mijn ervaring was erg goed! Ruim assortiment aan reserve onderdelen en ook nig eens op voorraad!

Uitstekende service!

Het was even zoeken naar het juiste onderdelen ivm benaming van onderdelen. Daarna makkelijk bestellen en betalen online. Na een paar dagen kon ik de onderdelen ophalen.

Snelle levering, ideaal dat je kunt afhalen

Via chatbot snel juiste onderdeel gevonden en dat werd ook snel geleverd. Prima!

Super snel geleverde glasplaat

Het zoeken op de site naar het juiste onderdeel is super gemakkelijk.

Super in 1 woord.

Onderdeel besteld voor een afzuiger. Andere dag geleverd. Goed verpakt(glazen onderdeel) Kan er niks anders van maken. PERFECT.

Supersnel en laagste prijs!

onderdeel nodig voor een vriezer. Type nummer ingevuld en binnen 30 seconden het onderdeel in beeld, voorraadinfo en prijs info. Met een account ben je binnen 1 minuut klaar en is het de volgende dag bij jou thuis!!

goed matriaal

wat ik zocht kon ik bij deze firema vinden en niet bij anderen firema

Prima afgehandeld

Telefonisch keurig geholpen bij informatie over product

Partsnl is gewoon geweldig

Alleen het product dat ik besteld heb is minder het verloop voor mijn philips koffiemachine is nu al 2x stuk gegaan in een paar maanden tijd.

Perfectie bestaat !

Ik kan geen enkel item vinden om nog te verbeteren . De website heeft duidelijke en correcte informatie , Vanaf de bestelling tot bij de levering verliep alles volgens plan , en heel vlot. De geleverde goederen passen perfect . Uitstekend !!

Snelle goede service

Snelle bezorging en duidelijke informatie

Duidelijk, in 1 keer goed en op tijd, super!

Alles ging goed, zoeken, betalen, en leveren op tijd. Kortom fantastisch!

Snelle levering en makkelijk onderdelen zoeken!

Als ik onderdelen voor huishoudelijke apparaten nodig heb, kom ik altijd bij PartsNL uit. Het is makkelijk om te zoeken op artikelnummer, zodat je zeker weet dat je het goede onderdeel hebt. Verder is de snelheid van de levering ook goed! PartsNL is een echte aanrader!

Goed en snel bezorgd

Snel bezorgd miste alleen bevestiging haakjes maar dat zou ik wel verkeerd gedaan hebben/besteld.

Goede, snelle service

Via de site snel het juiste onderdeel kunnen vinden aan de hand van het typenummer. Daarna werd het onderdeel snel geleverd. Top.

Makkelijke duidelijk website, snelle levering. Goed verpakt. Dus in 1 woord super

Alle afspraken zijn nagekomen

Duidelijke web site Makkelijk te bestellen en vlug geleverd

Snelle correcte levering.

Online besteld en makkelijk het onderdeel gevonden. Levering en communicatie was uitstekend. De site is mooi ingedeeld en overzichtelijk.

Top levering!

Snelle levering; goede producten.

Snel geleverd binnen 24 uur.

Ik had een onderladen besteld voor een miele vaatwasser geweldige service binnen 24 uur zat er weer een nieuwe in.

Snelle levering voldoet aan verwachtingen.

Precies wat ik zocht, tegen een goede prijs.

Blij mee!

Fijn dat je d.m.v. jullie website de mogelijkheid hebt om zelf een ‘reparatie’ uit te voeren. Supersnelle levering en een juist artikel.

Onderdeel vaatwasser nodig zondag besteld en maandag in huis... helemaal top

Nette dienstverlening

Onderdeel goed vindbaar en juist beschreven, en was inderdaad het juiste voor mijn vaatwasser. Transport tracking ook netjes.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire