Goede website, makkelijk bestellen, fijne klantenservice en snelle levering

Goede website, makkelijk bestellen, fijne klantenservice en snelle levering

Blij mee!

Mijn wasdroger had kuren: via tante google kwam ik bij PartsNL terecht en 12 uur later had ik het onderdeel wat aan vervanging toe was al in huis! Droger doet het weer fantastisch!

Snelle levering, onderdeel op voorraad

Het gezochte onderdeel was snel te vinden en werd de volgende dag al geleverd. Top!

Onderdeel besteld en een dag later al thuis gekregen

Zeer behulpzaam

Heel blij met jullie servicedesk, goed geholpen en altijd vriendelijke. Goed communicatie via de e-mail. Ook bereid om te helpen welke onderdeel het beste is.

top, overzichtelijk en snel!

prima. snel gevonden wat ik zocht, levering al de volgende dag.

ik heb de juiste onderdelen gevonden en snel toegestuurd gekregen dat wekt vertrouwen

Precies volgens afspraak

Mijn onderdeel is op tijd geleverd in de winkel in Oosterhout. Vriendelijke man achter de toonbank.

snel

binnen 2 dagen binnen .

Helemaal goed!

Ik heb eerst gebeld met de help/servicedesk. Ik moest 1 bepaalde lade hebben voor een diepvriezer. Werd prima geholpen en wegwijs gemaakt. Vervolgens kon ik zelf exact het juiste product bestellen. De volgende dag was het binnen! Dus....helemaal goed!

Goede sevice

Goede service snelle levering

Besteld, prima prijs. Snel geleverd.

Alles klopte gewoon!

Het leveren van een slot voor onze Siemens vaatwasser was binnen 26 uur geleverd. Het juiste type. Berichtgeving was prima. Ook van de koerier. Onze dank! Familie Vreeken Wijchen

Mijn eerste bestelling bij hun gedaan . Bestelling geplaatst en binnen twee dagen netjes thuis bezorgd. Volgende keer zal ik zeker weer bij hun bestellen ' -

Zeer duidelijk of je het juiste produkt kiest

Zie boven, grote keuze en snelle levering

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Vervangende deksel melkkoker en snoertje gekocht.

Snel en goed

Zeer goede ondersteuning voor selectie juiste onderdeel.

Uitstekende ondersteuning bij het selecteren van het juiste onderdeel voor mijn type apparaat.

Duidelijke site, bestellen en binnen een paar dagen thuis

Het nummer van de apparatuur invullen, bestellen wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen thuis en alles past zonder problemen.

Snelle levering, goede informatie. Aan te bevelen.

Snelle levering, product zoals besteld.

Snelle levering en goed verpakt!

Snel en op de afgesproken tijd bezorgd

Goed geregeld

Op mijn vraag een duidelijke offerte gekregen.

Prima offerte. Na bestelling snelle levering. Zending goed verpakt.

Helemaal prima

Snel te vinden op de site, gemakkelijk te bestellen en af te rekenen, en bezorging geheel volgens afspraak, huld

Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Al eerder hier iets besteld. Vlot en makkelijk bestellen en snelle levering. Volgende keer weer.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire