heel tevreden naar telefonisch contact

Ben heel goed geholpen over het product die ik nodig had dat ik het juiste part had en snel geleverd

Het onderdeel van mijn Bosch keukenmachine was gemakkelijk te vinden op de skte en was snel geleverd

Alles verlopen zo als vermeld is.

Prima voorelkaar optijd geleverd.

Top product, top snelheid levering

Via website product besteld, snel verzonden en geleverd

Met dit goede onderdeel kan mijn droger weer uren mee

Mijn stofnamen van de droger was kapot. Fijn dat het onderdeel beschikbaar is en zo snel leverbaar. De droger kn weer jaren mee.

Werd goed op de hoogte gehouden over het bestel proces

Helemaal prima geholpen

Duidelijkheid en vakmanschap

Mijn onkunde in de hoeveelheid onderdelen van mijn Pelgrim oven, in een zeer korte tijd het onderdeel in beeld en een zeer snelle aflevering van het bestelde onderdeel.

Binnen 1 dag geleverd!

snel en goed het bestelde geleverd !

snel en goed het juiste onderdeel geleverd !!

Prima geregeld

Bestelproces is makkelijk verlopen, bovendien kun je zelf aangeven op welke datum je het bezorgd wilt hebben en dat is allemaal in orde gekomen.

Zeer hulpzaam

Hulpzaam en deskundig

Super snelle service

Top duidelijke website en snelle reactie

Perfecte match

PartsNL is de perfecte match voor alle reparatieonderdelen van huishoudelijke apparaten. Snelle levering en dus een zeer tevreden klant

Snelle levering.

Makkelijk zoeken en een dag later in huis!

Werd goed geinformeerd en keurige bezorging.

Werd goed op de hoogte gehouden wat betreft tijdstip bezorging en keurig bezorgd.

Snelle levering maar erg dure verzendkosten

Zeer uitgebreid assortiment maar ik hadéén klein kabeltje nodig en daar moest ik dik 6 euro verzendkosten voor. Betalen. Dat kan echt goedkoper.

Snel en goed

Motortje voor een magnetron besteld. Past meteen en juiste vermogen. Ervoor geld en tijd verspild met een prul van Amazon. De meerprijs was het dubbel en dwars waard ( en viel reuze mee)! Volgende keer meteen bij PartsNl bestellen .

Super snel en adequaat geleverd.

Een vervangende schakelaar voor mijn magnetron heb ik s'middags besteld en ontving ik de volgende dag om 13.00 uur. Knap staaltje werk in de logistiek en efficiëntie. Hier droeg de besteldienst ook zijn steentje aan bij natuurlijk. Zeer aan te bevelen.

Vandaag zaterdag 22/3 bijzonder goed geholpen in de winkel in Capelle aan de IJssel.

Er werd een pakket met de verkeerde koolstoffilter bij mij bezorgd. Daarover gebeld. Deze man gaf me advies naar Capelle aan de IJssel te bellen voor de oplossing. Zo gezegd zo gedaan. Binnen een dag was de goede koolstoffilter in de winkel. Dus kon ik hem opgaan halen. En zoals boven beschreven werd ik daar heel goed geholpen. Bedankt iedereen.

Beste bedrijf voor je onderdelen

Eerst een samsung onderdeel besteld bij een ander bedrijf maar na 3 weken nog geen onderdeel, deze gecanceld en geld terug ontvanfgen. Het onderdeel bij Parts besteld en een dag later al bezorgd. De ijsblokjesmaker weer gemaakt en iedereen blij.

Overzichtelijke webpagina.

Ik vind de webpagina overzichtelijk, goede zoekresultaten, duidelijke product informatie. Snelle levertijd. Passende doos voor mijn bestelling. Degelijk verpakt. Ik heb geen contact gehad met de klantenservice dus daar kan ik niet over oordelen.

Ideaal

In plaats van een nieuw apparaat kopen een onderdeel vervangen.Goedkoop en duurzaam! Het was ook snel geleverd!

Goed gedaan!

Goed gedaan!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire