Supersnelle levering en service

Vervangend onderdeel voor mijn koffiezetapparaat besteld. Dezelfde dag nog verzonden, topservice!

Lekker snel en goed geregeld

Bestellen en bezorgen ging heel soepel en snel

Snelle levering! Handige website doordat je het artikelnummer invoert weet je precies wat je moet hebben. De bestelde vaatwas korven pasten daardoor ook precies!

Vlotte levering en na installatie van de nieuwe printplaat werkt de afzuigkap weer als nieuw!

Snelle reactie en vlotte levering!

Doen wat ze zeggen!

Artikel besteld, direct bevestigd met een orderbevestiging en dag erna geleverd. Top geregeld!

Snel en goed

Snelle en goede levering.

Netjes geregeld

Pakket was bij vervoeder vertraagd . Dit is goed opgelost

Zeer goed geholpen en verstand van je probleem

Zeer goede en overzichtelijke website, product snel en netjes verpakt ontvangen. Een echte aanrader !

Bij een bestelling wordt goed gecheckt of de juiste onderdelen besteld zijn en na bevestiging worden de onderdelen snel geleverd

snel en betaalbaar

Het is makkelijk zoeken op de site, op merk en soort artikel. Het assortiment is enorm, en de artikelen worden ook snel geleverd. Voordat je je oude oven, vaatwasser of koelkast vervangt omdat er iets stuk iets, check eerst deze site. Voor een paar tientjes kan je apparaat misschien wel weer jaren mee.

Snelle levering.

correct geinformeerd over de bestelling

Het juiste onderdeel is sneller geleverd dan verwacht. Ik ben vooraf goed geinformeerd over de besteltijd. Onderdeel is netjes aangeleverd.

Prima snel en goed geleverd

Prima snel en goed geleverd

Op de website was alles eenvoudig te vinden; het bestellen ging eenvoudig en de artikelen werden vlot geregeld. Top dus!

Makkelijk besteld

Super snel bezorgd.klasse

Ik kon het juiste onderdeel voor mijn wasmachine niet met zekerheid vaststellen. Binnen enkele uren kreeg ik het antwoord met het juiste bestelnummer.

Probleemloos

Ondanks drukte van sinterklaas probleemloos

Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen, snelle levering

Het juiste product wat we zochten

Onderdeel snel gevonden en geleverd

Het zoeken is op de site eenvoudig. De onderdelen vind je snel. Ook de levering is accuraat en snel.

Is prima met post nl

Gaat heel goed niet thuis bent wordt onder over kabinet neer gezet.

Prima product.

Past prima, snelle levering en mooie prijs, eindelijk weer een lekker bakkie.

Snelle levering, duidelijk in de communicatie

Eerste keer iets besteld. Alles gemakkelijk gevonden. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Alweer goed

Snelle levering. Betrokken medewerker met kennis op het afgiftepunt. Kreeg ook nog eerlijke info over een geheel ander artikel. Heel fijn allemaal. En …. Onderdeel pastecen mijn dyson doet het weer als nieuw.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire