Snel, makkelijk, en betrouwbaar

Makkelijk onderdelen zoeken, bestellen en snel geleverd

Juiste onderdelen, snelle levering

Van mijn oude Siemens oven was de binnenruit geknapt. Gelukkig via Partsnl een vervangend onderdeel gevonden. Door de snelle levering hebben we slechts 2 dagen zonder oven gezeten

Goed en snel

Op zondag bestelde ik een vervangingsrubber voor onze IKEA koelvriescombinatie. Product werd maandag!! Al geleverd en past perfect. Er wordt een installatie handleiding bij de geleverd.

Onderkorf past

Hier de onderkorf voor m'n Bosch v.w gevonden en gelukkig hij past. Die dingen zijn wel duur trouwens.

Het juiste "part"

Bestellen was eenvoudig en de levering duurde ongeveer een dag. De beschrijving klopte en het onderdeel paste perfect!

Snel geleverd, goed product.

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al geleverd. Ik was blij verrast.

Al vaker parts besteld, alles klopt en het is snel binnen.

Gewoon goed !!

Goed en slechte ervaringen

Twee maal verstuurd een borstel ,naar 30 dagen 1 x ontvangen .teweinig portokosten gedaan moet nog eens €12.50 aan postnl betalen Mogen wel de borstel houden .kost mijn nu €20.50 een borstel van 7.99 erg jammer ben wel vriendelijk te woord gestaan

Ruim assortiment en Snel geleverd

Eigelijk is alles in de titel al gezegd

Top !! '

Het bestelde in goede orde ontvangen en op tijd .product voldoet aan het verwachte.

Super !!!!

In een zin goede service en en goede begeleiding.

Gaan verder waar anderen stoppen

Wou een niet standaard produkt hebben voor een beko vriezer (nieuw). Ze namen de uitdaging aan en maakte het precies op maat en zelf lager in kosten dan de opdracht. Kreeg keurig geld terug gestort Petje af voor de goede service

volledig top past 1 op 1

Bestelling gedaan en binnen een dag mogen ontvangen. Paste 1 op 1 en klus was zo maar geklaard

Meedenkend, mee bewegend en correct

Er wordt snel gereageerd op een vraag, er wordt meegedacht, bewegen mee bij afname van grotere aantallen en behandelen jouw als klant en je order op een correcte manier

Juiste onderdeel

Vlotte en juiste afwerking van de order

Duidelijke website en snel in huis

Ik zocht een klep voor mijn AEG vriezer. Op basis van het modelnummer kun je zien of het onderdeel goed is. Bestellen was makkelijk en snel, volgende dag al in huis. Duidelijke communicatie.

Snel en goede service!

‘s avonds besteld en volgende dag netjes verpakt in huis. Ik had het product uiteindelijk niet nodig omdat de wasmachine niet meer gerepareerd kon worden. Goed contact met klantenservice en bedrag snel weer teruggestort gekregen op mijn rekening.

Product snel geleverd.

Snel geleverd prima verpakt.

Super service, voor een piepklein onderdeeltje

Ik zocht een piepklein onderdeeltje van een stofzuiger. Het was niet op voorraad, maar met hulp van Richelle lukte het om het te vinden en na een week had ik het in huis.

Makkelijk proces van bestellen en de volgende dag geleverd. Snel en goed werk dus!

Heel goed, onderdeel snel gevonden, besteld en de volgende dag al ontvangen.

Op tijd geleverd! Goede kwaliteit. Erg blij mee

Ik kan alleen maar zeggen, snelle levering en een super goede kwaliteit en service. Ik zou het echt aanraden om bij deze firma te bestellen. En echt de zending werd sneller geleverd dan wat er in de bestelling stond. Top

Heb goede ervaringen met Parts NL.

Goed geadviseerd op afstand. Levering mag sneller

Ik twijfelde omdat ik niet wist welk onderdeel ik precies moet hebben. Ik kon foto’s mailen en het type doorgeven en op afstand kreeg ik een advies. Dit was prima. Alleen duurde het enkele weken voordat het artikel bezorgd werd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire