Betrouwbare partij die meedenkt en snel schakeld!

Zelf niet gevonden wat ik nodig had. Met dank aan PartsNL kwam eea toch snel voor de bakker. Ik twijfel dan ook niet, om een volgende keer weer van jullie diensten gebruik te maken.

Duidelijke site, snel juiste product gevonden

Duidelijke site, snel juiste product gevonden

Snelle, goede service

Snelle levering van uitstekend product

Ik kan zeggen dat PARTSNL een goede leverancier is, probleem bij dit soort bedrijven is tegenwoordig het verzenden van de producten met NPD of NLpost. Bij beide bedrijven moet ik aangeven dat de service ver onder nul is en ik kan me niet aan de mening onttrekken dat PARTSNL daar ook last van moet hebben. Laten we hopen op betere tijden.

Betrouwbare levering

Heldere informatie, betrouwbare levering

Snel en alles volgens afspraak

Ging er gemakkelijk binnen 24 uur bezorgd Snelle afwikkeling

Heel tevreden over de levering.

Tevreden

Netjes!

Snel geleverd een warmte element voor een Bosch wasmachine. Te gek dat het zo besteld kan worden en wat twijfel of het vooraf wel zou passen. Dat was niet geheel helder. Afijn, het past, het draait en het werkt weer zoals het hoort. En dat voor een paar euro's! Top gedaan, ik had gehoopt voor 22 uur besteld en volgende dag in huis, maar dat was niet het geval. Was misschien niet zo handig van mezelf. Aanbevolen dus!

Prima.

Vlotte levering en goed op de hoogte gehouden van het hele bestel- en leverproces. De prijs was concurrerend.

Prima webshop

Kon snel het onderdeel vinden wat ik zocht, erg blij mee. Levering was snel. De prijs van het onderdeel + verzendkosten was wel wat aan de hoge kant.

goede service

levering volgens afspraak

Snelle terugkoppeling met het vinden van het juiste onderdeel

Snel antwoord op mijn vraag en hulp met het vinden van de juiste onderdelen. Zeer goede ervaring en zeker aan te bevelen.

Duidelijke website en snelle levering

Glasplaat van koelkast was stuk. Op deze website gemakkelijk het juiste type kunnen vinden. Binnen één dag al geleverd in een heel stevig pakket. TOP!

Goede webshop artikel makkelijk te vinden

Gekregen wat er werd beloofd.

Geen klachten.

prima service

goede afhandeling van mijn retour bestelling

Excellent service

Easy to find the part I needed, ordered easily, and I liked the fact that I could choose for the delivery date to be sure I am home to receive it.

Duidelijke offerte gekregen

Na aanleiding van een paar vragen over onderdelen voor mijn droger en stofzuiger, heb ik een duidelijke offerte gekregen met de mogelijke opties voor onderdelen. Niet alleen de orginele, maar ook eigen merk. Na bestellen de onderdelen ook snel in huis.

Ondanks dat de website aangaf het product niet bij mijn typenummer vaatwasser past, pastte het wel. Dankzij de uitgebreide beschrijving inclusief afmetingen durfde ik het toch aan om te bestellen. Snelle levering, op afgesproken dag/tijd. Ruime keuze

Prima service.

De service is prima. Makkelijk te bestellen, uitgebreid assortiment en snelle levering.

Snel en goed

Kreeg het bestelde onderdeel binnen een dag, voor een schappelijke prijs, en het paste precies. Uitstekende service!

Ik heb het onderdeel wat in nodig had snel op de website gevonden. Het artikel werd vlot geleverd en het was een breekbaar onderdeel, dit was goed en beschermd verpakt.

GEWELDIG

Ik had een onderdeel voor mijn droger nodig .Zeer duidelijke website met een nog duidelijkere omschrijving van de te vervangen kapotte riem

Goed product snelle levering

Product snel gekregen . Paste direct in de koelkast juiste maat ben er zeer blij mee

Vandaag besteld morgen in huis. Klopt helemaal.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire