Snel en duidelijk

Levering volgende dag. En juiste onderdeel was snel gevonden.

Perfecte deal, goede communicatie

Ik ben een tevreden klant

Vriesvak klepje ging stuk en baalde verschrikkelijk. Na even te hebben gegoogeld heb ik besteld. Duidelijke website en snelle levering. Niets te klagen

Perfect product, perfect en snel verzonden.

Zie hierboven.

Zeer goed.

Laadstation voor Black en Decker gekocht. Mijn Kruimeldief doet het weer als een nieuwe! Snelle levering!

fijne overzichtelijke site.

Meerdere bestellingen gedaan en deze zijn steeds goed ingepakt en snel bezorgt.Tevens zijn de prijzen goed. Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker terug.

gelukt

Ik had een vraag gesteld of een zeepbakje paste wat ik op de site had gezien ,ik kreeg 2 x als antwoord dat ik een complete deur moest kopen terwijl het zeepbakje los te koop was dat vind ik niet zo netjes ik heb op goed geluk het zeepbakje besteld en gemonteerd en het werkt ,zonder de nieuwe deur

Snelle service / levering precies zoals beloofd.

Volgens afspraak

Duidelijke site, snelle en correcte levering door PostNL.

Gelijk gevonden wat ik zocht op de site en het onderdeel werkt en de prijs was heel goed. Snelle levering.. TOP!!!

Product in orde, maar verkeerde bestelling.

Product snel en in goede orde ontvangen. Ik was niet zeker en heb daarom met de service afdeling gebeld. In de offerte aanvraag ook al uitgelegd wat ik zocht. Reactie via de telefoon was dat dit het product was dat ik zocht. Dat bleek evenwel niet het geval: het was een water toevoerslang en niet een gewone slang. Niet bruikbaar voor mij. Product geretourneerd. Product was goed, het advies helaas niet.

Geheel volgens verwachting

Scharnieren voor diepvriesdeur caravan koelkast via filiaal Ede laten bezorgen. Waarschijnlijk had ik ze sneller gekregen via mijn huisadres, maar was voordeliger op deze manier.

Geweldig goed!

Snel geleverd, netjes geleverd, goede prijs en kwaliteit

Alles perfect en snel

Niets te zeggen, alles was perfect. Dank-u!

We zijn erg blij met het product dat we hebben gekocht prima verpakt en snel geleverd.

Super en snel!

‘s middags onderdelen voo koffiezetapparaat besteld, 24 uur later al weer een kopje koffie gedronken.

Snel goed verpakt

Zeer snel geleverd in een hele goede stevige verpakking. Gewoon top zeg. Duim duim

Veel onderdelen toch overzichtelijk

Originele onderdelen keurig en snel geleverd,

Prima, zoals altijd.

Onderdeel besteld via website, afgehaald bik winkel. Berichten over traject correct, afhandeling in winkel goed. Vriendelijk personeel, kennis van zaken..

Keurig!

Professioneel partij, zeer tevreden!

Goede service.

Vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering.

Besteld en snel en verzorgd geleverd. Ben er echt blij mee .en precies het goede product

Telefoon service prima, chatbot niet

Lange tijd met chatbot in contact maar geen antwoord op mijn vraag wel veel ergenis. Personeel aan de telefoon, goed geholpen moest alleen wat langer wachten totdat ik contact kreeg.

Snelle levering koelkast flessenhouder

Flessenhouder zanussi koelkast besteld. Andere dag geleverd. Origineel onderdeel, prima passend. Belangrijk om aandacht te besteden aan juiste maatvoering. Veel verschillende maten. Mijn onderdeel past perfect.

In één woord “geweldig”.

Super snel en correcte levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire