snelle en goede service

Zondagmiddag ging mijn koffiepot kapot. Nieuwe besteld om 16.00uur de andere dag om 13.00uur nieuw in huis. Goed verpakt en alles perfect. Bedankt PartsNL

Prima geregeld

Snel besteld en handig om dit af te kunnen halen. Nog beter was dat ik een klein onderdeel kon bestellen ipv van complete set. Dit is milieuvriendelijk en Parts.nl kon dit leveren.

Voor de eerste keer iets besteld afhandeling prima verzorgd

Prima verzorgd , goede berichtgeveng van afhandeling bestelling.

Geweldig dat ze zoveel onderdelen hebben en supersnelle bezorging.

Snel

Goede en snelle service!

Snel en normale prijs

Makkelijk bestellen, normale prijs

Super snel

Deurkastrekje vd koelkast besteld prima service

Wat een topbedrijf

En ineens brak een koelkastbakje af in onze caravan. Enorm balen natuurlijk! Via internet gezocht en mijn keus viel op dit bedrijf. Origineel onderdeel en tientjes goedkoper ten opzichte van bijvoorbeeld Bol. Ook de wijze waarop ik steeds werd geïnformeerd over de bestelling verdient een dikke pluim. Kortom, topbedrijf!

Onderdeel nodig voor een stofzuiger zaterdag middag besteld maandag in huis top service

Super snelle service

Zoals het hoort

Volgens afspraak

Kon gezochte item goed vinden op site. Alles volgens afspraak en op tijd geleverd.

Prima.

Snelle levering, en afhandeling ook na het terug sturen van de levering en terug betaling. Een tip ; Misschien een formulier erbij sturen wat gebruikt kan worden bij het terug sturen.

Er wordt niet moeilijk gedaan bij terugzendingen van bestelde producten. Dat kwam ik elders wel eens tegen > ga zo door! Prima.

Satisfied

i bought Pelgrim parts for fridge and stove ( fits perfect ), happy with the purcahse.

Slechte kwaliteit, slechte klantenservice

Knop na 1,5 jaar al gebarsten, klantenservice zegt dat het niet onder garantie valt en wimpelt je af.

Blij met dit bedrijf

Goede kwaliteit onderdelen die goed verpakt en geleverd zijn.

Ik werd snel, en duidelijk geholpen. Duidelijk de uitleg gekregen, keurige offerte. Voorbeeld voor veel anderen.

Perfect!

Good quality, fast delivery, good information, huge stock. Very efficient team Congratulations!

Top snel

Snel geregeld super

Precies wat je zoekt!

Op zoek naar een condensslang voor mijn droger (de oude van oma). Had er een hard hoofd in, totdat ik op Parts terecht kwam. Direct gekocht. Pfff wat een opluchting. Parts heeft mij een hoop kosten gescheeld!

Snel geholpen, snel verzonden en precies wat ik nodig had!

Fijne website met deskundige hulp voor het vinden van de juiste onderdelen. Onze koelkast is weer als nieuw!

Zeer snel

Voor een oude afzuiger had ik een onderdeel nodig dat het merk zelf niet meer leverde. Ik was erg tevreden met het advies van Parts.nl en ze waren ook erg snel.

Ontzettend blij

Ik zocht nog naar een adapter voor mijn monitor en hij was alleen nog maar hier te verkrijgen. Ontzettend snel geleverd en de adapter werkt ook super!

Snel gevonden, snel geleverd

Heel fijn, al die onderdelen om witgoed lang werkend te kunnen houden. Zou zonde zijn om de wasdroger weg te gooien wanneer alleen iets simpels zoals de deursluiting kapot is.

Zeer tevreden.

Ik had een onderdeel van mijn wasmachine bestelt bij PartsNL toen de bestelling binnen kwam bleek het niet het goede onderdeel zijn. Ik heb toen PartsNL gebeld en toen samen gezocht naar het goede onderdeel. Dat werd gevonden en nu heb ik het juiste onderdeel in huis. Prima geregeld dus. Het niet goede onderdeel kon ik terug sturen, dat heb ik gedaan, het was wel jammer dat ik toen €7,95 aan porto kosten moest betalen. Dus normaal had ik 5 sterren gegeven maar de kosten van het terug sturen scheelt 1 ster.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire