Prima Service

Snelle en prima service!

Onderdelen waren snel geleverd met een goede prijs

Alles goed geregeld.

Van begin tot eind, goede service. Ook via de mail. Bestelling geplaatst via contactformulier. Direct (waarschijnlijk standaard) ontvangstbevestiging ontvangen. Na het weekend een mail ontvangen met een vraag voor toevoeging aan de bestelling. Na mijn reactie is het bestelde 2 dagen later bezorgd. In goede staat ontvangen. Blij dat het los gekocht kon worden (schuiflade vriezer).

Ik had een defect aan de broodbak machine, en PartNL had het juiste onderdeel in huis. Snelle service, volgende dag in huis, en dezelfde dag weer vers brood.

in orde

bestelling is volgens opdracht en binnen de afgesproken tijd geleverd.

TOP

Goed, snel, nice price

Bestelling werd kapot geleverd, gebeld met Parts, volgende dag opnieuw product geleverd. Prima service

Goed advies en snelle levering.

Onze stofzuigerslang was gescheurd maar het vinden van een vervangend onderdeel was niet zo eenvoudig. Dankzij passend advies van PartsNL was het probleem in 2 dagen opgelost :-)

Goed en super snel geleverd!

Makkelijk door simpel het typenummer van bv de koelkast in te voeren. Prima prijs/kwaliteit verhouding en super snelle levering!

Supersnel geleverd

Ik had een airfryer gekocht. Liet hem na 1 dag al vallen. Handvat brak af. Nieuwe besteld via PartsNL. Supersnel in huis en de airfryer kon een nieuwe start maken.

Keurige webwinkel en snel verstuurd

Nette web winkel en snel en goed verpakt verstuurd met DHL . Alles helemaal oke .. Het kost wat maar voor deze snelle service betaal ik graag ietsje meer.

Goede prijs en snelle levering

Op maandag eind van de middag besteld, keurig op dinsdag in huis. En dat tegen de beste prijs op internet.

Bosch deurvak

Wederom bij PartsNL geslaagd Voor een koelkast op leeftijd toch weer een onderdeel kunnen scoren bij PartsNL. Snelle levering, reuze blij hiermee

Prima overzichtelijke webshop

Onderdelen zijn goed vindbaar en snelle levering

Zeer goed, snel en goede qwaliteit met product

Goedkoop

Prima en snel geleverd.

Prima en snel geleverd.

Goede prijs en snel geleverd

Eenvoudige site met eerlijke prijzen voor orginele onderdelen in vergelijking met anderen. Snelle levering en goede comunicatie.

Goed en snel!

Twee deurbakjes voor dometic koelkast kapot, ‘s avonds besteld bij Parts.nl, volgende dag al geleverd. Ik de prijs was prima!

Pima geregeld volgens afspraak

De levering was precies zoals voorgesteld door Partsnl. het waren alle de juiste onderdelen zoals besteld.

Eerder spullen besteld gaat altijd prima

Alles site opzoeken en bestellen gaat altijd goed.

levering goed, bezorging traag

Wat ik goed vind, is de presentatie van onderdelen op de website. Binnen heel korte tijd had ik het onderdeel wat ik zocht gevonden. Wat vooral heel goed is, is de 360 graden presentatie van het onderdeel. Ok de verzending vanuit Nederland was prima geregeld. De Franse bezorger was nier juist. We kregen eerst een Emailbericht dat het onderdeel op donderdag bezorgd zou worden. Heel de dag dus thuis gebleven. Maar wat er kwam geen onderdeel! De volgende dag (vrijdag) kwam wederom een email dat het onderdeel bezorgd zou worden. Dit kwam inderdaad in de middag in de brievenbus. Die avond was de reparatie volbracht en kon de vaatwasmachine weer gebruikt worden.

Super snel, en goed!

Een groentelade besteld voor onze Atag koelkast. Flink gezocht want die zijn best duur. Hier de beste prijs gevonden en 's-avonds besteld. Binnen een paar uur een mail dat de lade al was verzonden! De volgende middag was het pakket, keurig verpakt, binnen. Top!

Makkelijk bestellen en klantvriendelijk!

Makkelijk bestellen via goede website, vriendelijke meedenkende klantenservice en netjes verstuurd!

Goede en snelle service

Duidelijk en overzichtelijk site je product snel kunnen vinden Goede betaling verwerkingsproces

Betrouwbaar en voorspelbaar

Voor de eerste keer met PartsNL gewerkt en dat is prima bevallen. Door het systeem kun je goed volgen in wel tijdframe het pakketje wordt geleverd. Absoluut een aanrader.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire