Heel blij met de geleverde onderkorf voor mijn Exquisit vaatwasser.

Na lang zoeken en een tip van iemand die hetzelfde zocht als ik bleek dat de onderkorf van Etna ook voor mijn Exquisit vaatwasser geschikt zou zijn.Ik heb hem daarom bij jullie besteld.De onderkorf werd zeer snel geleverd. Hij was goed verpakt en past uitstekend in onze vaatwasser.Hopelijk roest deze minder snel.

snel verstuurd

Goede service en snel!

Onderdeel besteld voor mijn koffiebonen apparaat. En hij doet het weer. Super blij en wat een snelle levering

Snelle en goede levering

De e-motor van mijn koffiezetter moest vervangen worden. Parts.nl heeft deze net als vele andere onderdelen op voorraad, tegen een faire prijs. In het weekend besteld en dinsdag in huis. Past perfect en er kan weer koffie gezet worden.

Top product en snel geleverd

Besteld, snel geleverd en in topstaat

Altijd supersnel geleverd.

Fijn assortiment, ik vind makkelijk wat ik zoek.

Wat een keuze

Heel goed dat er ook alternatieven zijn voor dure merk onderdelen. Daarbij een enorme sortering en een snelle en correcte afhandeling en bezorging. Aanrader, deze zaak.

Zeer snelle levering goed verpakt!!!

Vond gemakkelijk het artikel wat ik nodig had. Super snelle levering. Keurig zorgvuldig ingepakt. Helemaal Top.!! Weet nu waar ik goed onderdelen kan kopen.

Goede snelle levering

Alles klopt, product, levering, prijs. Uitstekend.

Volhouden zo. Top!

Uitstekende snelle bezorging maar forse bezorgkosten

Goed artikel heel snel bezorgd, complimenten! Bestelde had echter ook als brievenbuspost bezorgd kunnen worden waardoor de bezorgkosten tov bestelde artikel lang niet zo hoog zouden zijn geweest.

Snel en eenvoudig besteld en volgende dag geleverd.

Onderdeel van mijn apparaat ging onverwachts stuk. Met een eenvoudige bestelling de volgende dag al in huis. Geweldig en eenvoudig. Daar houd ik van.

Helemaal toppie

Ze hadden zelfs onderdelen voor mijn foodprocessor van 45 jaar oud!

Goede site met duidelijke aanduidingen welke onderdelen geschikt zijn voor het apparaat dat jij hebt. Snelle levering. Helemaal top!

Wat een topservice!

Buiten de schuld van PartsNL kwam het pakketje met de onderdelen voor de droger maar niet en de T&T status bij DHL bleef maar op 'nog te verwerken' staan. Na een paar dagen toch maar met Wendy van de PartsNL klantenservice gebeld. Normaalgesproken zou DHL een intern onderzoek gaan doen, dat duurt 2 a 3 dagen en dan komen zelf ook wel tot de conclusie dat het pakketje door Hans Klok of zijn broer op magische wijze een grote verdwijntruc heeft ondergaan. Persoonlijk kon ik daar eigenlijk niet op wachten, met 3 kleine kinderen, en de bijbehorende hoeveelheden was die zij kunnen creëren, hing het huis vol met opdrogende was en moesten het wassen zelfs gestaakt worden door gebrek aan ruimte. Wendy heeft ervoor gezorgd dat er alsnog een pakketje met dezelfde onderdelen verstuurd ging worden en een dag later kwam ik thuis en stond daar het kleine doosje klaar om uitgepakt te worden! Die service wordt meer dan gewaardeerd en bewijst dat klantenservice ook nog echt bestaat!

Goed, efficiënt en snel

Goed online advies, efficiënt bestelproces, snel geleverd. Meer valt er niet over te zeggen.

bestellen was makkelijk, maar

De bestelling is nog steeds niet aangekomen. DHl komt steeds met uitstel van bezorging en ik weet niet waarom. Parts.nl heeft het pakje wel op tijd aangeleverd bij de bezorgdienst. Dus het ligt niet aan Part.nl

Eerlijke prijs/ snelle levering

Zondagavond besteld, dag later in huis. Eerlijke prijs in vergelijking met andere aanbieders.

Snelheid is prima

Voldoende keuze

Goede duidelijke site.

goedde service

Mijn complimenten voor de snelle service.

Ik ben zeer tevreden over de goede en snelle service.

Betrouwbaar en snel

Ik had verkeerd besteld geroutineerd en nieuwe besteld snel geld terug en nieuwe bestelling snel binnen

duidelijke web shop. waarin orgineel materiaal werd aangeboden voor een goede prijs. hele maal top. /gekregen wat is aangeboden /orineel materiaal/en binnen een dag.

slechte communicatie onbegrijpelijke actie van Partsnl

Ik heb duidelijk Fisher & Pakel onderdeel besteld en krijg een Whirlpool onderdeel, argument was " Het bestelde item zit toevallig ook in een Fisher & Pakel apparaat met het zelfde onderdelen nummer". echter het past niet. Partsnl neemt het product terug en geld retour. De kosten van retour zijn voor mij. Of ik moet weten dat het onderdelen nummer het zelfde is (volgens Partsnl moet ik dit zien!!!!!)

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire