Product naar wens.

Snelle levering en product goed verpakt.

Prima wat lange levertijd maar ok

Prima product, levertijd langer dan verwacht maar niet te lang dus prima ok

Klep van diepvries besteld en een dag later geleverd. Wat een supersnelle levering!

Snel en correct de bestelde onderdelen geleverd.

Bij vragen krijg je een snel antwoord en de leveringen worden correct en snel uit gevoerd.

Groot assortiment en snelle levering

De hittepomp van mijn vaatwasser had het begeven. Aan de hand van het serienummer kon ik deze snel op de site vinden. Ondanks dat ik de bestelling niet op een werkdag plaatste, werd hij de volgende dag geleverd. Het ongemak van een kapotte vaatwasser bleef dus tot een minimum beperkt. Hier kan geen monteur tegenop!

Artikel komt volledig overeen met de omschrijving op de website. En keurig, snel en onbeschadigd afgeleverd.

Geweldige, snelle levering.

Keurige website, makkelijk bestellen.

telefonisch contact gehad en snel het onderdeel Gevonden en snel geleverd

te vrede

ik heb mijn bestelling ontvangen en ben netjes geholpen alleen een onderdeel moet ik nog ontvangen en dat komt pas in september dat valt me een beetje tegen

Het juiste onderdeel was goed te vinden en ik werd goed op de hoogte gehouden van de aankomsttijd.

Snelle levering en een goed product!!!

Het artikel werd snel geleverd en de kwaliteit van het product is uitstekend!!!

Helder overzicht van reserve onderdeel en eenvoudig te bestellen!

Makkelijk om te werken aan verduurzaming als je eenvoudig de onderdelen kunt vinden en bestellen.

Kwaliteit prijs is goed. Snelle service

Te gek !!!!!

Goede site; onderdelen heb je snel gevonden. Het mooiste van alles .... onderdelen waren de volgende dag al in huis. Volgens mij behoor je dit te waarderen met 5 volle sterren!

Perfect !

Totaal geen problemen , correspondentie goed , levering goed ! Kortom , het klopte allemaal precies !

goede en snelle service

dit artikel is snel en goed geleverd voor een normale prijs..

Prima onderdeel en past perfect

Snelle levering van het juiste onderdeel

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Snel geleverd. Goede kwaliteit. Top

Goede website, goede communciatie en scherpe prijzen!

super goed en super snelle levering

Zeer overzichtelijk van alle onderdelen.Helder en duidelijk.Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Een dikke 10 voor deze service!!!

Easy finding the right part

Got the right part for the right job

Muis gekocht voor laptop, medewerker Fryscom was erg vriendelijk en kwam afspraken goed na.

snel en correct

gemakkelijk en snel

Een goede ervaring

De accessoire die ik nodig had voor de oven was scherp geprijsd bij PartsNL. En de optie om af te halen bij een van de winkel was voor ons een fijne optie. Na het bestellen lag het binnen 2 dagen voor ons klaar! Ik kende PartsNL van te voren niet maar ik zal ze zeker opnieuw overwegen als ik weer een onderdeel of iets dergelijks nodig heb.

Gemiddeld

Duurde erg lang voordat het artikel kwam 1 maand, ze hadden 2 dagen aangegeven. Later 2 maanden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire