Gemiddeld

Duurde erg lang voordat het artikel kwam 1 maand, ze hadden 2 dagen aangegeven. Later 2 maanden.

goede en snelle service

overzichtelijk site om de juiste product te kunnen vinden; en waarlijk gevonden en besteld en correct en snel verstuurd. Mocht ik nog meer onderdelen nodig te hebben in de toekomst.Staat PartsNL boven in mijn lijst.

Netjes geregeld

Helemaal prima

Snel, klopt, makkelijk af te halen - top.

Een dichtring voor onze 30 jaar oude snelkookpan gekocht. Artikel werd de volgende dag geleverd, door DHL (is sneller dan PostNl). In één woord: geweldig!

Blij dat ik geen nieuwe wasdroger hoefde te kopen, alleen het onderdeel.

Goede en snelle levering

Op donderdagavond via de site besteld en vrijdagmiddag via postnl geleverd, dat was heeeel snel. Bedankt.

Fast delivery and no problems at all.

All ok, best service.

Supper snel

Supper snel

Goed bereikbaar en snelle levering

Heel positief

Duur

Als het bestelde niet voldoet aan de verwachting/ juiste maat iet is en je het product wil terugsturen moet je zelf de verzendkosten betalen

Goed geregeld

Zeer goed geholpen Telefonisch contact gehad over product Heeft goed uitgelegd voor retour Was verkeert product Inmiddels goede besteld Bram

Geweldig.

Mijn oude Braun staafmixer was defect. Na wat zoeken op internet vond ik dit bedrijf. Ze verkopen onderdelen voor mijn staafmixer. Duidelijke website, snelle levering, onderdeel goed verpakt en restitutie bedrag als onderdeel niet goed was. Dat was bij mij het geval en snel het juiste onderdeel besteld en staafmixer werkt ! Dank.

Supersnelle levering

Supersnelle levering, zonder gedoe van een goede kwaliteit, tegen een goede prijs

Snelle levering top service!!!

Pomp werd dag er op al geleverd en precies zoals beschreven. Werkt perfect en zeer goede prijs. Super tevreden over PartsNL

Nice and easy

Eenvoudig bestellen, prima product en snelle en duidelijke communicatie. Kortom: een aanrader!

Ben heel blij met dit bedrijf.

Alles snel! Betrouwbaar!!

Super snel geleverd. Top

Drama

Niet volgende dag 24 geleverd. Dag daarna tussen 14.00 en 18.00 voorspelt. Daarna gewijzigd naar 19.30 en 21.30 Om 20.00 bellen ze aan. De ring zegt zet maar neer maar bezorger verstaat geen Nederlands. Pakketje bij de buren paar huizen verderop afgeleverd.

Duidelijke site, grote keus en snelle levering.

goede prijzen met een ruim assortiment

Weinig leverancier hadden het product op voorraad echter partsnl wel en ook tegen een goede prijs. Ook snel in huis na de bestelling.

Snelle levering goed geholpen aan de telefoon

Heel duidelijke website en snelle service

Om een onderdeel te zoeken is de website super duidelijk en helder in te maken keuzes en dat vindt je niet snel. De afhandeling is eveneens helder en vlot met goede communicatie.

Snelle levering!

Niet de goedkoopste maar wel snel en correct geleverd.

Snelle levering,goede prijs,duidelijke website,keurig verpakt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire