Verkeerde onderdeel ontvangen

Verkeerde onderdeel ontvangen en dus twee keer verzendkosten moeten betalen. Vroeg om AEG onderdeel met specificaties erbij en ontving een Zanussi die veel te groot was

Prijs OK, snelheid OK

Ik had snel stofzuigerzakken nodig maar die zijn in mijn stadje nergens te krijgen voor dit type. Volgende dag al in huis en in 1 keer de goede.(is bij andere zaken wel eens anders) Perfect dus.

Doen wat ze beloven

Een zetgroep voor onze koffiemachine besteld. Bestelproces is duidelijk en het is direct duidelijk welke zetgroep voor onze machine moest worden besteld. Daarna van stap naar stap op de hoogte gehouden. Vanuit parts.nl alles netjes op tijd. DHL voor het leveren van dit pakket is een ander verhaal, maar daar kan parts.nl niets aan doen.

Snelle levering en goed product

Goed en snel geleverd! Heel fijn als je een onderdeel nodig hebt.

Goede service en snelle levering

Tot nu toe heb ik kort geleden een Braun scheerkop online besteld. Deze werd de volgende dag al geleverd.

Gebruiksvriendelijke professionele site waar je goed kan kiezen om bij je gewenste product te komen. De levering bij hun afhaalpunten maakt het mogelijk dat je kan gaan wanneer het je uitkomt.

Geen techneut,dus koste. Moeite om juiste artikel te vinden.wel goed geholpen door een alleraardigste medewerkster.

Fijn en snel geregeld!

Gewoon goed

Erg Goed

Eerste keer, maar bijzonder tevreden, moest een onderdeeltje hebben voor mijn hoge druk reiniger. Bestelde daarom maar een ding om te kijken hoe het zou gaan. En gelijk het goede onderdeel hebben mogen ontvangen. De volgende dag in huis. Goed ontvangen. Zeer verrast met andere woorden door de goede en snelle levering. Mijn complimenten.

Geweldig!

Deurtje van het vriesvakje zou moeilijk te leveren zijn, maar wij zijn super blij dat het toch nog zo snel geleverd is,heel fijn!!!

Duidelijk wat en wanneer je iets geleverd krijgt inclusief de tip dat je het juiste hebt besteld

Fantastisch werkt uitstekend weer twee apparaten ok gemaakt

Top, snelle levering, uiterst tevreden !!!

Wederom een makkelijk schot in de roos

Een frequent uitvallende dyson stofzuiger in een huisgezin van vijf, met hond, is geen pretje. Via google even gezocht naar de mogelijke veroorzakers. Vanuit het verleden al eens besteld bij PartNL dus die weg was bekend. Gemakkelijk via het zoekmenu en de filterfunctie van de website mijn onderdelen gevonden en besteld. Rap binnen en na een avondje sleutelen weer een helemaal startklaar voor veel stofzuigkilometers. Top!

Een moeilijk verkrijgbaar product kon ik bij Parts nog bestellen en werd nog snel geleverd ook.

Via mijn buurman bij jullie terecht gekomen.

Super snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede informatie.

Na kiezen product snelle reactie over bestelling en levering. Goede informatie over bezorging. Prima service in PartsNL shop.

Fijn dat originele onderdelen voor oudere apparaten beschikbaar zijn!

Origineel waterreservoir voor een wat oudere De'Longhi Nespresso machine was gewoon op voorraad, voor een zeer redelijke prijs, en ik had het binnen 2 dagen in huis. Dit helpt mee aan een duurzame samenleving!

Goed en snel.

Prima site. Snel en makkelijk te vinden ye bestellen en te leveren.

Erg goed. Snel en duidelijk.

Snelle levering. Duidelijke site. Je kan makkelijk op productcode zoeken.

Besteld volgende dag in huis.

Het was niet moeilijk om het onderdeel voor mijn Kärcher k5 te vinden. Meteen besteld voor 14:00 volgende dag in de ochtend al geleverd. Top site en top service.

Prima website en prima communicatie.

Snel mijn Philips stofzuiger onderdelen op de website gevonden. Had een vraag en heb snel duidelijk antwoord gekregen. Eén van de onderdelen was niet meer leverbaar. Met de overige onderdelen alles naar tevredenheid weer in bedrijf. Dank.

ik vind de levering prima

Heb eerst gechat met medewerker werd goed geholpen. Daarna onderdeel besteld prima levering en email over levering ook goed

Bij het bestellen kun je het typenummer ingeven ter controle of er wel het juiste artikel wordt besteld. Hele handige service en het werd vlot geleverd.

Super!!

Mijn bestelling was vlug geleverd. Vaatwasser doet het weer perfect!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire