product als beschreven makkelijk te vinden met serienummers

Ik geef geen 5 volledige sterren, omdat de afbeeldingen van het product wel beter konden zeker ook een foto van de stekkers die eraan zaten en de omschrijving dat het de volledige unit was kon ook beter. Als dit wordt verbeterd op de website dan zeker volle sterren!

Deskundig advies en snelle levering voorkomt nieuwe afzuigkap!

Er zou geen draaischakelaar meer leverbaar zijn voor onze 25 jaar oude afzuigkap volgens de leverancier. Met hulp van de vriendelijke klantenservice heb ik er toch een gevonden bij PartsNL :)!

Perfecte ondersteuning bij mijn zoektocht naar het juiste artikel

Tijdens mijn zoektocht heb ik gebruik gemaakt van de chat mogelijkheid en de persoon aan de andere zijde heeft me in bijna geen tijd geholpen aan de informatie van de artikelen en heb deze vervolgens besteld. Tijdens de bestelling en voor het moment van leveren ben ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prima gedaan.

Kan niet anders omschrijven dan perfect. De website is overzichtelijk, de onderdeel die ik nodig had kon je je typenummer invoeren om te kijken of je de juiste had. Maar waar ik echt van stond te kijken en een dikke vette 10 voor gegeven kan worden is de snelheid waarmee het geleverd is, ‘s avonds dacht rond 21;00 besteld volgende ochtend al geleverd.

prima service

prima service, word goed op de hoogte gehouden via e-mail, komt de beloften (levertijden) na. al geheel prima web winkel met als plus punt dat er eventueel (niet nodig gehad) ook goed contact mee opgenomen kan worden (telefoon).

Afhaalservice is uitstekende service, maar duurt lang

De afhaalservice bij een echte winkel is een aantrekkelijke service. De geringe afleverkosten maken het aantrekkelijk om laag geprijsde artikelen te bestellen. Maar het zou partsnl.nl sieren als ze er bij zouden vertellen dat deze service wel een week (gerekend vanaf het moment van bestellen) kan duren.

Geweldig!!

Het onderdeel wat ik besteld heb is zelfs beter dan het origineel voor mijn Kärcher K4!

Alles prima en naar tevredenheid verlopen.

Bestelling gedaan via parts.nl en alles naar volle tevredenheid verlopen. Direct per email een melding ontvangen van de bestelling en de bevestiging van de betaling. Ook de bezorgdienst (DHL) heeft mij naar tevredenheid van de bezorging etc. per email op de hoogte gehouden. In voorkomende gevallen zal ik zeker weer bij parts.nl bestelling(en) doen c.q. van hun diensten gebruik maken.

Super.

Onderdeel besteld vrijdag voor een karcher k4.Er ontbrak een onderdeel aan.Even gebeld en een mail,en zaterdag had ik het goede onderdeel!Supervlot!

Uitstekende klantendienst

Ik ben een totale leek in technische dingen benodigdheden maar ben uitstekend geholpen geweest door de klantendienst. Deze mensen hebben mij super vriendelijk geholpen met het uitzoeken naar het gezochte materiaal. In mijn antwoord was zelfs een directe link naar het juiste stuk die ik nodig had. Dezelfde dag heb ik de bestelling geplaatst en de volgende dag al ontvangen per post! Absoluut aanrader! Jullie hebben er een nieuwe klant bij, en ik maak met veel plezier reclame voor jullie diensten! Bedankt voor de snelle en uitstekende service.

Snel en goed geleverd.

Ik vind het fijn als iets snel en goed geleverd word.

Duidelijke website en vriendelijke service

Als je iets zoekt, is er keuze genoeg. Als je iets specifieks zoekt zijn er genoeg gebruikersvriendelijke mogelijkheden om te vinden watje zoekt.

Duidelijke webshop, snel gekeverd en Goedemiddag verpakt

Duidelijke webshop, snel gekeverd en Goedemiddag verpakt

Snelle levering en de juiste onderdelen

Ik kon het juiste onderdeel snel vinden, en aan de hand van het model en serienummer toetsen.

Goede en snelle service

Prima website

Parfait

Produits conformes à la description, expédition rapide, prix raisonnables.

Lang geduurd maar toch gekregen

Een artikel dat bijna uit de handel is toch verkregen

Het juiste product voor een goede prijs

Het was een fijne site om iets op te zoeken en was zeker eenvoudig om te bestellen en was ook nog eens op tijd op eind bestemming afgeleverd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

De website is overzichtelijk en makkelijk. Bestellen ook goed en duidelijk. Snelle levering

Aardig en vakkundig personeel

Ik werd goed geholpen enveloppe gaf me goede adviezen.

Uitstekend bedrijf !!!!

Magnetron werkt weer prima en zeer deskundig advies en heel vriendelijke mensen helpen je nog echt als klant prijs technisch zeer goed

Goede snelle service

Onderdelen snel opgestuurd, na vragen per chat.

Stofzuiger voet

Super fijne website, makkelijk het artikel te vinden, goede en snelle verzending. Ik ben en word hier blij van. Zekers een aanrader als je iets nodig hebt.

Gewoon goed

De ene dag besteld, de andere dag in huis

Helemaal tevreden met mijn aankoop en de geleverde service, dit binnen de korst mogelijke termijn.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire