Als tussenpersoon prima

De verzending van het product door PartsNl is prima. Het product ben ik niet tevreden over. De haarborstel laat bij /na het eerste gebruik al 'haren' vallen.

Goed en snel

Makkelijk zoeken in een groot assortiment en een snelle orderafhandeling!

sneller kan niet

binnen 24 uur in huis!

Denken met je mee

Fijn dat apparaten gerepareerd kunnen worden door losse onderdelen te vervangen. De service van parts.nl is erg goed, verkeerd bestelde items (door eigen schuld) kunnen binnen ruime termijn teruggegeven worden in de winkel en dan worden zelfs de vervoerskosten terugbetaald. Onderdelen zijn meestal origineel. Behalve de trigger van de Dyson stofzuiger, daar stond op dat het niet het origineel was, was ook dunner dan het gebroken origineel. Ben benieuwd hoe lang deze het volhoudt. Ik heb al regelmatig van parts.nl gebruik gemaakt. Zeer tevreden over service online via mail contact en in de winkel.

Snel en kwalitatief goed

Zelf mijn smeg koffiemachine kunnen fixen met de onderelen van PartsNL. En levering binnen 1 dag!!

Snel en op tijd geleverd. Top

Binnen 2 dagen geleverd. Volgende keer weer bestellen bij parts.nl

uitstekend.

Alleen al dat dergelijke onderdelen vlot zijn te vinden en bestelbaar zijn is al 5 sterren waard.

Originele onderdelen snel geleverd

Nespresso Magimix, pompwerking defect geconstateerd op zondagmiddag. Voor 10:00u besteld volgende dag inderdaad in huis. Maandag avond weer een perfect werkend apparaat! Prachtig en blij mee.

Onderdeel voor mijn stofzuiger was makkelijk te vinden. Duidelijk wat de kosten zijn en levertijd is. Mijn bestelde onderdeel was niet voorradig maar kreeg direct een nieuwe datum waarop ook geleverd werd. Kortom zeer tevreden

Goed en correct

Onderdeel voor mijnWorkmate besteld. Correct en snel geleverd. Top. H. Slot

uitstekend

Snel het juiste type wat ik nodig had gevonden , besteld , betaald en de volgende dag af te halen.

Correcte levering

Zoals eerder goede bestelservice en een goede onderdelenservice

Snel, goede prijs, correct. Ben er blij mee

Snel en goed

Duidelijke website oftewel goed vindbaar of een onderdeel past op een bepaald model. Prima prijs, snel geleverd. Bezorg kosten aan hoge kant maar goed de bezorgdiensten vragen dat ook de hoofdprijs…

Goed, maar duur

Snelle levering Degelijke originele onderdelen Hoge prijs

Snelle levering en makkelijk zoeken

Snelle levering en makkelijk zoeken op de site.

Onderdeel makkelijk te zoeken op de site, super snelle levering Product perfect in orde!

Perfect. Zondag is er verwerking zodat levering zelfs op maandag er is.

Onderdeel klopt. Zeer snelle afhandeling. Goede prijs... In dit geval voor 5 euro, wasdroger weer in orde. Steun Right to Repair! beweging voor een groenere samenleving. Weggooien en vernieuwen kost meer dan repareren. Dankzij Pants.nl is er minder afval en minder energie in nieuwe producten, die in de basis gelijk zijn als 15 jaar geleden.

Snel gevonden wat ik zocht.

Eén van de glasplaten in mijn koelkast was kapot gegaan. Natuurlijk moet die vervangen worden en waar kun je die vervanging nou beter zoeken dan bij PartsNL? Zoek even het merk en typenummer op van het apparaat en maak gebruik van de handige zoektools die PartNL biedt op de website. Binnen no time had ik de juiste glasplaat gevonden en de bestelling geplaatst. De glasplaat - goed en stevig verpakt - werd snel geleverd en mijn koelkast is weer blij met zijn nieuwe glasplaat!

Supersnelle service

Op zondag besteld en op de maandag al geleverd. Supersnel

Top service, snel en duidelijk

Kom op de website goed vinden wat ik nodig had. Op zondag besteld en maandag netjes in huis. Kan niet beter.

Goede service en snelle bezorging

Via de chat hulp gekregen welk onderdeel geschikt was voor mijn wasdroger. De bestelling was snel in huis

Snel en goed

Op zondag besteld en maandag al in huis , top

Goede service na terugsturen beschadigde bestelling

Nadat ik in mijn track en trace las dat de bestelling beschadigd was geretourneerd, telefonisch contact gehad met klantenservice, die vervolgens direct een nieuw exemplaar toezond.

Prima prijs en een snelle levering

Ik kocht hier een regenkap. Een lagere prijs dan elders en super snelle levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire