Goed geholpen

Ik zocht een klep van mijn Beko diepvries kast, kon hem niet vinden, Parts heeft mijn hierbij fantastische geholpen

Mijn bestelling ging prima. ik kon mijn product snel vinden op de site, en het werd geleverd op de dag dat ik thuis was

prima service

Het onderdeel voor de afwasmachine is snel geleverd en de deur werkt weer prima .

Met enige vertraging bestelling goed ontvangen

Het bestelde knopje is uiteindelijk keurig bezorgd dankzij de goede service van de binnendienst (Remco). Hij heeft, omdat de DHL zijn belofte niet nakwam, het knopje opnieuw gestuurd en dit is de volgende dag keurig bezorgd en in goede orde ontvangen. Prima service!

Goede producten

Snelle en nette levering, goede producten. Altijd goed tevreden over partsnl, online en winkels . Top!!

priema aan bod

zeer snel geleverd ben zeer tevreden

vlotte levering van onderdeel voor mijn Moulinex

Ik was erg blij dat ik een defect onderdeel zo gemakkelijk kon vervangen

S'avonds net voor 10.00 uur besteld, volgende dag geleverd. Super.

goede en snelle service en bezorging

goed te vinden en duidelijke site.bezorging de volgende dag

Fast and easy

The order came at the estimated date. Thanks to the compatibility check on the website the ordered part fit perfectly.

Goede en duidelijke website, het was makkelijk om het juiste onderdeel van mijn vaatwasser te vinden, door de foto's is goed te zien dat het om het goede onderdeel gaat. Levering is snel, zoals beloofd de volgende dag in huis.

goede bezorging

goede afhandeling

Top bedrijf

Duidelijke site met goede zoekmogelijkheden. Snel gewenste producten gevonden, de volgende dag al afgeleverd.

Super snelle service

Super snelle service

quality product and fast delivery.

I have been ordering from PartsNL and broad product assortment and faster delivery is what I like about PartsNL.

Super snelle levering

Ben helemaal tevreden over de correcte en snelle levering

Uitstekende service

Overzichtelijke website. Fijn dat je niet een nieuw apparaat hoeft aan te schaffen maar een onderdeel kunt bestellen bij parts.nl Het onderdeel besteld en de volgende dag in huis.

Retour zenden is erg omslachtig

Mijn pluizenfilter paste niet. In de winkel, dat eigenlijk alleen een afgiftepunt is, kreeg ik geen bewijs dat ik het filter had ingeleverd. Bovendien kreeg ik te horen dat slechts één keer per maand een krat naar de hoofdvestiging werd gestuurd. Dus nu maar wachten op m'n geld......

Snel geregeld

Gemakkelijk het juiste product kunnen vinden en snel geleverd voor acceptabele prijs.

Snel en goed geleverd

Kan niet anders zeggen dan zeer tevreden

Duidelijk

Geleverd zoals aangekondigd

Uitsluitend

goed, klantvriendelijk

Gewoon goed, snel , beantwoord aan datgene war verwacht wordt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire