goede prijs,duidelijke site en snelle verzending

al vaker wat besteld, veel onderdelen leverbaar en goed omschreven.

Mijn bestelling de volgende dag af kunnen halen bij een vriendelijke medewerker

Snel en voordelig

Duidelijke foto's van onderdelen duidelijke artiekel nummers. Het is bijna onmogelijk om het verkeerde onderdeel te bestellen. Heb al een paar keer wat besteld en het was altijd op voorraad en de volgende dag geleverd. Kortom dik tevreden.

Super snel geleverd

Precies passend diepvries klep geleverd

Goede omschrijving,snelle levering! Top!

Er was een snelle levering. Toen product niet het juiste bleek te zijn, goed advies aan telefoon en snelle terugbetaling.

Kordaat

Geleverd product paste niet en heb ik direct geretourneerd. Daags nadien accurate mailreacties gekregen. Al 2 dagen later was het bedrag teruggestort op mijn rekening. Ongekend service-niveau!!

Uitsekende service e

Betrouwbaar en snel

Bestelling gedaan en de volgende dag al netjes bezorgd.

Snelle levering, goed product

Product is precies zoals omschreven, erg blij met het nieuwe onderdeel (zuigmond) voor mijn stofzuiger.

Juiste artikel en snelle levering

Sproeikop voor de hogedrukreiniger besteld. Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij PartsNL. Hadden het juiste artikel voor de laagste prijs en met snelle levering de volgende dag. Helemaal top!

De levering was er de volgende dag al. SUPER SNELLE LEVERING.

De site werkt goed, snel & persoonlijk advies en contact. Levering supersnel.

Bijzonder. Niet gedacht dat dit mogelijk is. In positieve zin dat is.

snelle levering 100 procent te vrede

SNEL BESTELD EN BINNEN 24 UUR GELEVERD DUS PRIMA

Snelle levering, goed verpakt.

Doen wat ze beloven

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Netjes, snel en mijn apparaat werkt weer!

De garden van mijn mixer waren verborgen. Door bij PartsNL 2 nieuwe gardes te bestellen werkt mijn mixer weer als nieuw. Snel en netjes geleverd!

Duidelijke site en supersnelle levering.

Was opzoek naar onderdeel afzuigkap. Snel gevonden bij PartsNl. Paar uur later al bericht dat ze het gingen verzenden. De volgende morgen al in huis. Wat een supersnelle actie van PartsNl. Hartelijke groet, Tineke

prima!!

Ring voor shaker besteld was er de volgende dag. Top!!

Prima vries lade, maar ...ik miste het frontje

De Vries lade is prima, maar ik had verwacht dat het frontje erbij zou zijn.

Snelle verzending, netjes verpakt en goede prijs!

aangeboden vervangend product werkt goed

Pelgrim Schakelaar Keuzeschakelaar 18 contacten (was 20) gekocht had mijn twijfels of het goed werkte en hoe deze aangesloten moest worden hierop gebeld en als advies de oude benummering over te nemen op de nieuwe schakelaar. Dit advies opgevolgd en alles werkt naar behoren

Snelle kevering voor een prima prijs

Na het zoeken op internet bij deze aanbieder uit gekomen. Zeer goede website met veel producten en een goede prijs. Na het bestellen direct bevestiging ontvangen en het artikel zeer snel binnen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed geholpen

Wel goed geholpen door Gerrit (?) ivm uitzoeken tbv dometic caravan koelkast ! Jammer genoeg is het artikel (extension shaft) niet de juiste! Wat wel jammer is om het terug te sturen zijn de kosten voor ons! Ander bedrijven geven een antwoord nummer/adres!

supersnel, correct en betaalbaar.

stofzuigerslang als complete set met stang en borstels besteld. Keuze uit origineel en kopie, gekozen voor kopie en dat was een uitstekende keus. Past perfect en half zo duur.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire