Snel geregeld, goede service!

Kon het artikel niet vinden, snel antwoord, met een link erbij om het juiste te bestellen. Snelle levering!

Perfect geregeld.

Betreffende onderdeel was gemakkelijk te vinden en de controle, of het geschikt was, was heel eenvoudig. Bestelling en verzending zoals afgesproken.

Zooo snel

Mika plaat 's avonds net voor tienen besteld. Volgende ochtend vroeg al afgeleverd, terwijl ik in het noorden van nl woon. Hoe snel kan je het wensen. En dan ook nog goedkoop (tientjewerk) in plaats van een nieuwe magnetron van zeg maar ± € 700,--. Magnetron werkt weer als nieuw. Hele dikke dank.

geweldig

snelle levering voor een onderdeel dat al in een 24 jaar oude machine zit

Prima produkt, zeer goed verpakt en goed op tijd afgeleverd

Prima service en snelle levering

Lade voor diepvries besteld, direct volgende dag geleverd. Ik had alleen de verkeerde besteld. Na telefonisch overleg met klantenservice lade terg gestuurd en nieuwe besteld, waarvan de levertijd 8 dagen was omdat hij niet op voorraad was. Toch al na 4 dagen de goede lade ontvangen. Ik ben op een vriendelijke en adequate manier geholpen.

Zeer tevreden met de uitstekende service

Ik had een afsluitrubber besteld. Deze bleek te groot. Ik heb hem geretourneerd. De instructies hiervoor waren zeer duidelijk. Binnen één dag had ik bericht dat de retour binnen was en dat ik kosten en verzendkosten teruggestort krijg. Uitstekende service!! Zeer dik tevreden!!

Goed betrouwbaar systeem

Fijn om heel eenvoudig via een goed zoeksysteem mijn product (een schuurzool voor mijn schuurmachine) zo kon bestellen en af laten leveren in een winkel van PartsNL. Tevens werd ik goed geinformeerd over het verloop van de bestelling en de aflevering in de winkel Ook het ophalen was heel eenvoudig en er werd gelijk hulp aangeboden bij het zoeken naar een ander product. Kortom, fijn om zo geholpen te worden.

Supersnel

Prima onderdeel, past goed op de koelkast en de volgende dag al in huis!

Snelle en juiste levering

Kan besteld en snel geleverd, verpakking dik in orde

snelle en complete levering.

Goed geholpen

Contact via de mail was goed om het juiste onderdeel te krijgen

Geleverd zoals beloofd.

Ik zocht een aandrijfriem voor mijn broodbakmachine. Met originele onderdelen kwam ik er niet uit. Bij Parts "gewoon" gezocht op de gewenste lengte. Die van 51,9 cm was precies wat ik zocht. De machine werkt weer als vanouds!

het was snel geleverd en goed

Snelle levering en goed werkend onderdeel

De Kärcher lekte aan de achterzijde en dus op zoek gegaan naar een vervangend onderdeel. Dat had ik gevonden bij Parts. 1 dag levering door DHL met wie je ook kan afspreken waar het pakje wordt neergelegd. Altijd handig. Zeer tevreden dus.

Met onderdeel , pan weer als nieuw

De reserve handvatten voor de Lagostina pan (al zo'n 40jaar oud) Maken de pan weer bijna nieuw.

Geleverd wat gevraagd volgens afspraak

Keurig op tijd geleverd en afgehaald bij één van de winkels. Daar nog even door de verkoper gecheckt af ik inderdaad via het typenummer van mijn apparaat had geselecteerd zodat er geen misverstand kon zijn ontstaan.

Snelle levering en perfecte service

Duidelijke site en goede service waardoor ik in 1 x het juiste product in huis kreeg na een snelle levering

Snel geleverd, goede uitleg bij de onderdelen. Duidelijke website. Zeker een aanrader.

Bezorger heeft geen zin om 1 minuut om te rijden en bedient daarom maar niet

Omdat er kermis is heeft de bezorger geen zin om 1 minuut om te rijden en bezorgt daarom die dag maar niet bij mij. Ook komt het voor dat de bezorger niet fatsoenlijk op de bel kijkt op welke knoppen die moet drukken waardoor de bel niet overgaat. Vervolgens denkt de bezorger dat ik niet thuis ben en gaat weer verder.

Mijn bestelde artikel was gelukkig in voorraad, dus snelle levering de volgende dag. Keurig!

Uitstekende service

Zoals daar vaker besteld hebbende is dit mijn site om spullen te bestellen voor mijn keukenmachine. Altijd snel en goed en als er onverhoopt iets verkeerd besteld is, zonder problemen om kunnen ruilen. Perfecte service.

Prima product en keurig geleverd

De afstandsbediening (kloon) voldoet precies aan het exemplaar van LG; tevreden over het resultaat.

Iets vinden dat nergens verder te vinden is

Langdurig gezocht op internet, in winkels, verder nergens te vinden maar wél hier.

Prima onderdelen winkel

Ik had een lastig te vinden onderdeel voor mijn Dometic koelkast nodig. Gelukkig gevonden bij parts.nl Bestelling ging eenvoudig en ik heb gekozen de bestelling in de winkel op te komen halen. Bestelling was er binnen twee dagen. Prima service en een prettige bediening in de winkel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire