Accuraat

Snelle levering conform afspraak

Snelle levering waardoor ik mijn Dolce Gusto weer lekvrij heb kunnen maken binnen een minuut. Dyson stofzuiger (niet origineel) borsteltje ook perfect!

Perfecte zaak om onderdelen te kopen

Filters van de wasemkap waren versleten. Via de we site vanParts.NL na invullen serienummer de juiste kunnen vinden. Voor alle zekerheid toch nog een keer gecheckt bij de klantenservice die zeer terzake kundig en vriendelijk je helpen. Nieuwe filters besteld en de volgende dag in huis. Helemaal top!

Snelste service ooit!

Artikel was super snel binnen. We hebben deze site ontdekt en zullen er in de toekomst zeker meer gebruik van gaan maken.

Snel en onderdelen passen perfect

Goede en snelle service, onderdelen passen perfect en alles was heel netjes ingepakt Ga ik zeker in de toekomst gebruik van blijven maken.

Duidelijke website, goede producten en een super snelle levering.

wasmachine werkt weer prima

Zaterdagavond 2 nieuwe koolstofborstels gekocht voor de wasmachine van AEG. Het alternatieve merk gekozen (eenvoudig kunnen vinden op de site, en waren de helft goedkoper). Maandag netjes afgeleverd in mijn postvak. De wasmachine werkt nu weer prima (kreeg foutmelding E54 in service mode). Dankjewel partsnl voor deze service.

Super vlot, goede prijs en op tijd geleverd.

Snel gevonden wat ik nodig had. Na het bestellen binnen ee dag in huis. Super.

snel goed en volledig

goed uitleg op website, super snelle levering.

Besteld s avonds en de andere dag al in huis

Supersnelle levering

Makkelijk bestellen, snel en goed verpakt geleverd.

Zo snel heb ik nog nooit iets geleverd gekregen en het was prima verpakt. Site is ook duidelijk en makkelijk.

Makelijk bestellen Keurig op tijd afgeleverd

uitstekend

Dag 1 besteld en dag 2 geleverd prima service

prima!!

In plaats van een nieuw epileerapparaat aan te schaffen, koop ik van tijd tot tijd epileerkoppen. Voordeliger en werken prima.

goede service!

Nadat ik een foutief onderdeel had besteld, snel omruiling geregeld. Super. compliment klantenservice.

Snelle levering waar ik echt blij mee bent. Echt een aanrader

Een goede ervaring !

Het gekochte product heb ik snel gekregen en in perfecte staat ! Blij mee, dus allemaal prima !

Snel, netjes verpakt

Snel geleverd en zeer netjes en stevig verpakt

prima geregeld

Snel besteld en snel geleverd goede zaak

Snel en goed!

Vervangende onderdelen snel geleverd. Passen goed en dat alkes voir een schappelijke prihs.

Gewoon TOPPIE

Snelle levering en een heel duidelijke site, vooral zo doorgaan.

Super snel ontvangen

Maandag besteld dinsdag ontvangen . Ik was heel blij mijn strijkijzer deed het weer

Vanaf bestellen en ophalen geen enkel probleem.

Afspraken nakomen. Voor mij heel belangrijk.

Gemakkelijk en snel zonder gedoe.

Savonds besteld en de volgende dag geleverd goed op de hoogte gehouden.

Supersnel geleverd, uitstekend onderdeel

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire