Onderdelen besteld, betaald en binnen 1 dag geleverd. Precies als gehoopt. Maatvoering pakket in lijn met onderdelen (brievenbus-pakket, wat een opluchting).

Geweldige service, ik kon de volgende dag weer koffie zetten .

Super bedrijf

Filter besteld keurig geleverd super zaak

Super snelle service !

Onze Kärcher hogedrukreiniger sneuvelde zondag bij het schoonmaken van m’n mountainbike, maandagochtend vervangende onderdeel al in huis, de modder had zelfs geen kans om op te drogen (!)

Juiste product en snel geleverd

Zondagmiddag besteld en maandagochtend in huis. Product klopte en was heel en niet beschadigd.

Goed te doorzoeken website en snelle levering

Onderdelen zijn goed terug te vinden op de site. De levering van bestelde producten is ook snel. Van bestellen tot levering binnen 2 dagen.

Prima aanbod, maar erg veel verzendkosten

Onlangs een verkeerd Braun onderdeel gekocht, waarvoor ik verzendkosten betaalde. Dus retour gestuurd, waarvoor ik verzendkosten moest betalen. En en nieuw onderdeel besteld met weer verzendkosten. Zo wordt het wel een duur grapje...

Groot assortiment en snelle levering!

Ik kon de onderdelen voor mijn wasmachine zonder problemen vinden in de webshop. Bestelproces verloopt eenvoudig en soepel. Levering ging lekker snel. Kan deze webshop aanraden!

Zeker goed snel en goed afgehandeld

Ik had iets besteld wat overbodig was. Retour goed en snel afgehandeld

Simpel zoeken, vinden en bestellen.

Het onderdeel dat ik moest hebben was gemakkelijk te vinden. Het bestellen en betalen gingen simpel. Binnen twee dagen kreeg ik het pakketje.

Correcte,snelle levering. Product in perfecte staat ontvangen.

Zie hierboven

Gewoon goed zoals het hoort.

Duidelijke site met goede instructie en zoekfunctie naar specifieke onderdelen passend op jouw apparaat. Snelle en correcte levering tegen goede prijs.

Professioneel, duidelijk, snel en eerlijk

Onderdeel bleek niet het juiste te zijn. Dit was niet geheel correct op site vermeld. Ik ontving zonder al te veel gedoe de dag erna kosteloos het juiste. Uiterst correct te woord gestaan door Ben. Service level waar men elders voorbeeld aan kan nemen.

Goed product en snelle levering

Besteld in het weekend en op maandag geleverd, super snel

Het bestelde was goed en netjes op tijd geleverd

Makkelijk besteld en snelle levering

Duidelijke omschrijving, het juiste artikel besteld

Prima webwinkel

fijne site, uitstekende prijs en snelle levering.

top

Speciale batterijen besteld, snel geleverd en origineel zoals in het apparaat!

Goede service, snelle levering

Prima product ontvangen, duidelijk of het geschikt is voor het type machine Snelle levering!! Mijn koffiemachine werkt weer als vanouds...

Makkelijk besteld, snel bezorgd

Snelle bezorging en product is als omschreven. Erg blij mee.

Houden mij goed oo de hoogte van mijn bestelling en komen hun belofte na.

Prima geregeld

Voor mij was dit de eerste keer dat ik iets kocht via PartsNL. Conclusie : aanrader !

Slechte levering door DHL

Pakket niet afgeleverd, door fout van DHL. Nu moet ik tijd besteden aan het oplossen, dat is als klant niet leuk.

Prima op tijd geleverd

Bij DHL kun je van er op aan.

Zeer snelle levering

Top geregeld

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire