Zeer snelle levering

Top geregeld

Prima service en gemakkelijk de juiste onderdelen te bestellen

Het was niet moelijk om de juiste onderdelen te vinden en te bestellen. De onderdelen werden snel geleverd. Helaas was voldeed een van de bestelde onderdelen niet. Ik had gekozen voor een imitatie part, maar deze was kwalitatief uiterst teleurstellend. Contact gezocht met de service desk en besloten om toch het originele Bossch part te bestellen De kosten van het imitatie part + de verzendkosten zijn keurig terug gestort door PartNL.

Op tijd geleverd en in orde

Primaservice

Groot assortiment en snelle levering

Hadden het onderdeel dat ik nodig had op voorraad en zeer snel thuis geleverd.

Snel en makkelijk!

Dag één besteld en dag twee in huis!

Zeer tevreden.

Snelle verwerking en de dag erna mijn onderdeel in huis. Zeker een aanrader om via deze site iets te bestellen.

Keurige bezorging door een vriendelijke bezorger

Zue bovenstaande reactie.

veel keuze, goede kwaliteit en zeer snel geleverd, uitstekend ga zo door.

Mijn zetgroep van mijn koffiemachine stuk, even het typenummer invullen en daar was mijn onderdeel, snel de gegevens ingevuld en makkelijk met ideal betaald. Volgende dag al geleverd en nu weer heerlijk van mijn koffie kunnen genieten, prima service en goede kwaliteit, ik ben er blij mee.

Onderdeel op voorraad en perfect passend

Voor een eerlijke prijs mijn vaatwasser weer draaiend zoals het hoort. Top en snel geleverd.

Snel besteld snel geleverd

Na even uitzoeken of ik het juiste type kan had, was de bestelling gedaan, goedkoper dan elders en snel naar partsafleveradres. Ben dus erg tevreden en kan weer snel koffie schenken.

Uitstekend product en service

Heb een smeg oven onderdeel besteld, geleverd de volgende dag. Geweldig.

Snelle levering en goed produkt

Door het type nummer in te vullen kwam ik uit bij het juiste product wat daarna snel geleverd is.

Supersnelle service

Duidelijke website, produkt makkelijk te vinden, goede communicatie, supersnelle levering, nazorg is prima- kortom een 10

Prima vervanging van het gebroken scharnier van onze afzuigkap. Makkelijk te vinden via het typenummer. Supersnel geleverd.

Snelle levering en zeer behulpzame klantenservice

Juiste onderdelen snel geleverd

Super snelle levering

Vrijdagmiddags besteld en zaterdag al in huis. Top dit!

Snelle, correcte levering!

Geen toevoegingen, zie eerder commentaar.

Doen wat ze beloven en goeie service

Ze denken met je mee , en ze sturen je gauw mogelijk bericht of ze het betreffende onderdeel op voorraad hebben , in mijn geval zelfs in de avond , dus ik heb het onderdeel direct besteld , de volgende morgen had ik het thuis en werkte mijn hogedrukreiniger weer De service kan niet beter , hier kom ik weer J. de Vrieze Msk.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Product is van goede kwaliteit en op een goede manier verzorgd

Heel goed, meedenkend

We hadden afvoerzeefje stuk, 1 besteld maar was te groot, mail gestuurd, snel antwoord en jullie dachten goed mee. Was al bij verschillende zaken geweest en nu zo klaar. Bedankt.

snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld, wel wat hoge verzendkosten

Top!!

Snelle levering, geweldige klantenservice.

Helder en duidelijk

Mengbeker van de blender ging kapot, bij parts.nl een nieuwe aangeschaft. Samen met het type en serienummer was deze zo gevonden op de site en de volgende dag al bezorgd.

Fantastisch en snelle levering

Een LG afstandsbediening gekocht. Ben er heel erg blij mee. Binnen 1 dag geleverd, top service van PartsNL. Ik raad het van harte aan om daar je spullen te kopen.

Heldere site en God dank.

Deze site werd aanbevolen door Delonghi .ik ben geslaagd en geleverd binnen 1 dag.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire