Prima service mijn bestelling

Mijn bestelling goed verzorgd enop tijd geleverd.paste perfect.

super snelle levering top

producten zijn goed en ook heel snel binnen maak je niet veel mee top

service

snelle reactie op mijn vraag, na opsturen van foto met serienummers kon ik inderdaad bestellen en snel mijn nieuwe onderdeel ontvangen.

prima service

De service was prima, goede website, duidelijke bestel en betaal procedure, goede communicatie, snelle levering. Een goede, no-nonsense, website.

Enorm snel geleverd en top product.

Helaas kwam er na de bestelling, die ik s avonds plaatste geen opdracht- en betaalbevestiging binnen in mijn mail. Nadat ik hier de volgende dag telefonisch navraag deed, kreeg ik wel meteen de bevestigingen in mijn mail. Onderdeel werd vlot afgeleverd in goede verpakking en voldoet helemaal aan de verwachting. Top!

Na overleg via de chatbox de perfecte oplossing gekregen.

Het was zoeken naar de ledarmaturen voor onze 13 jaar oude Itho afzuigkap. Via de chatbox en het versturen van foto’s en serienummer meteen de juiste armaturen gevonden.

Goed ontvangen bestellingen, op tijd ontvangst. Kan geen commentaar leveren. Kom zeker bij Parts nl terug.

Henry accessoires set

Wij hebben al 21 jaar een Henry stofzuiger en hij werkt nog steeds als de beste. Alleen werd het nu toch echt wel tijd voor een nieuwe stang en borstel. Alles viel uit elkaar. Bij Parts.nl verkopen ze een complete nieuwe set, dus slang, stang en borstels voor rond de 40 euro. Is niet origineel maar dat merk je echt niet. Je zou bijna zeggen dat het feest is om weer te stofzuigen maar dat klinkt ook misschien een beetje raar. In de avond besteld en de andere dag al ontvangen. Super!

Snelle en goede service

Serienr doorgeven van mijn diepvries IKEA omdat er een lade kapot was. Dezelfde dag link voor bestelling ontvangen en twee dagen later artikel binnen

Top bedrijf met ruim assortiment!

Snelle service en verzending. Ruim assortiment

Hoop geld bespaard!

Klein goedkoop onderdeeltje zorgt ervoor dat we geen heel nieuw apparaat hoefde te kopen. Snel geleverd!

Snel het juiste onderdeel in huis.

Handige website, relevante informatie, goed snel en eenvoudig het juiste artikel bij mn vaatwasser gevonden. Snelle verzending! Dikke 10 en voor herhaling vatbaar!!!

Na misse levering dit goed rechtgezet.

Ondanks duidelijke foto typeplaat apparaat in eerste instantie verkeerd onderdeel geleverd.(leek er wel erg op). Dit is later juist geleverd en foute onderdeel na retourzending inclusief verzendkosten volledig gecrediteerd. Helemaal top.

Snel geregeld en juiste onderdeel

De omschrijving van het onderdeel kon wel beter (qua afmetingen en geschikt voor welk model koelvriescombinatie), maar naar een beetje zoeken verliep de bestelling heel vlotjes.

In een woord: Geweldig

Zeer duidelijke site waarop alles goed is te vinden en een supersnelle levering. TOP 100 punten. Ga zo door. Gr. Christo

Duidelijke catalogus àlles makkelijk te vinden en te bestellen . Volgende dag de bestelling al in huis exact volgens afspraak.

Na mijn bestelopdracht is er snel geleverd bij de plaatselijke parts dealer

Vlotte levering

Snel lamp gevonden voor afzuigkap. Er was enige twijfel of het de juiste was. De chatfunctie heeft uiteindelijk tot de juiste keuze geleid.

Mijn ervaring .

Mijn ervaring is goed niks op aan te merken . De bezorgers wisselen wel vaak maar ze zijn toch altijd vriendelijk en zo moet het zijn Nog een fijne maandag groetjes J.A.Noordhuis

goede snelle levering alleen jammer dat het met dhl is, maar ja...

Fijn dat je (bijna) alle huishoudelijke onderdelen online kunt bestellen

Snel verzonden, originele onderdelen super communicatie

Super bedrijf dat snel verzend ,goed verpakt ,originele onderdelen en track en tracé houd je goed op de hoogte mijn 5 volle sterren waard

geweldig

Het product was makkelijk te vinden op de site en te bestellen,netjes op tijd geleverd zonder vertraging.

razend snelle juiste levering

s'middags om 15.00 uur 2 onmisbare onderdelen besteld, levering de ander dag om 10 uur. Perfect!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire