razend snelle juiste levering

s'middags om 15.00 uur 2 onmisbare onderdelen besteld, levering de ander dag om 10 uur. Perfect!

Super geregeld!

Snelle levering, in de middag besteld, de volgende dag in huis.

Geweldige service

Snel gevonden wat ik zocht. Prima prijs. Direct besteld. Volgende dag binnen. Apparatuur gerepareerd. Op naar volgende klus. Hier kan menig internetbedrijf nog iets van leren. Parts.nl = SERVICE OP ZIJN BEST

Positief

Ik bestelde een onderdeel bij Parts en ontving het bestelde onderdeel de volgende dag.

Prima webshop met uitstekende klantenservice

Vanaf het bestellen tot het afleveren verloopt het hele proces duidelijk en efficiënt. Als klant wordt je adequaat geïnformeerd over iedere stap in het proces. Hier werkt men volgens afspraak.

Alles prima verlopen

Supersnelle levering, goede producten.

Klantvriendelijk en supersnel levering

Na een paar mailtjes heen en weer om er achter te komen welke onderdeel ik nodig had, heb ik het onderdeel besteld. 1 dag later werd deze bezorgd

prima en op tijd geleverd

ik denk een goed bedrijf

Mooie website

Goede ervaring . Via de chat goed geholpen om mijn onderdeel te vinden ,, super ,, Snelle verzending .

perfect

Volgende dag in huis

Snelle levering, prima service

Artikel makkelijk te vinden, zeer gemakkelijke bestel functie, snelle levering en prima service

Mijn eerste ervaring met Parts. Nl was geweldig

Uiterst snelle levering. Super Op zondag besteld en maandag al in huis. Gewoon geweldig.

geweldig

Binnen een dag had ik het bestelde artikel binnen en het was keurig verpakt . Ook voldeed het aan de verwachting.

Snel besteld en prettig contact

Snel besteld en geleverd met een prettig contact

Duidelijke zoek machine, kan je het niet vinden wordt je snel geholpen, scherpe prijs.

Zeer goede snelle service

Had eerst per mail gevraagd. Direct antwoord gekregen. Daarna besteld. Volgende dag in huis. Perfect

Prima levering

Een wasmachinedeur besteld die nergens anders te vinden was maar wel bij partsNL. Kwam iets later maar we werden daarvan netjes op de hoogte gebracht met reden en nieuwe datum. Alles helemaal perfect geregeld.

Zeer goede service zonder opmerking

Voor een dampkap waarvan ik de onderdelen niet meer bij de originele leverancier kon bestellen, vond ik deze terug bij PartsNL. Dankzij deze service slagen we erin apparatuur langer in gebruik te houden en minder snel dingen weg te gooien. Echt top!

PartsNL doen wat ze beloven - en snel

Site opgenomen in Mijn Favorieten

Prima service en verzending. Overzichtelijke webshop

5 maanden moeten wachten

In oktober 23 besteld. Elke maand ongeveer berichtje dat het weer later werd ...

Super geholpen door echte mensen

Heel fijn met echte mensen waarmee je chat die je vragen beantwoorden iplv een computer . En met de degelijke en goede oplossingen komen . En je vrij laten in de keuze of je wel of niet tot aanschaf overgaat van het des betreffende product. Zonder opdringerig te zijn . In 1 woord gewoon super . En een super snelle levering waarbij je zelf kan kiezen uit dhl of post nl . Ja ik ben uitermate positief over de firma . Bedankt en tot de volgende keer .

Altijd op tijd geleverd

Makkelijk op te zoeken op type en model en daardoor prima op te lossen

Ha funcionado.

La entrega se realizó sin llamar y dejando el paquete debajo del felpudo.

• ¿Nos recomendarías?

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire