Goed product snelle levering

Goed product tegen redelijke prijs, Snelle levering.

Top service. Snelle levering.

O derdeel snel geleverd en van goede kwaliteit.

Erg tevreden over de service van PartsNL

Ik ben erg tevreden over de service van PartsNL. DHL had op onverklaarbare reden mijn adres niet kunnen vinden. Met de rede dat mijn adres onbekend of niet juist was..... Dat is dus gewoon bull****... Vervolgens heeft PartsNL heel netjes de artikelen opnieuw verstuurd via een andere verzender en dat kwam prima aan. Dank je wel PartsNL.

snel en voordelig

Voordelig een onderdeel voor mijn Braun staafmixer set gekocht bij PartsNL. Het was de volgende dag in huis. Erg tevreden!

Snel een goed

Wereld service!

Mijn relatief nieuw wasmachine ineens maakt veel lawaai. Helaas net garantie voorbij. Op de site van PartsNL vind je alle onderdelen van, inclusief montage film! Volgende dag nieuwe schokdempers ontvangen. Voor paar tientjes wasmachine is weer als nieuw. Koffiezetapparaat lekt. Natuurlijk hebben ze deze onderdelen op voorraad. Twee schroefjes los en weer genieten van mijn koffie. Reparatie hoeft niet duur en vooral niet ingewikkeld te zijn. Voor dat je iets weggooit kijk eerst op PartsNL. Beter voor je portemonnee, beter voor het milieu!

Zoeken, bestellen, betalen en ontvangen->alles snel en doeltreffend, top

Was op zoek naar een onderdeel staafmixer.. Via de suggesties die werden gedaan kon ik checken of het de juiste was. Daarna snel afgehandeld en ook snel het juiste ontvangen.

Snel en makkelijk het juiste product gevonden!

Bakje in de koelkast kapot. Je voert het serienummer in en komt direct bij het juiste product. Volgende ochtend bezorgd. Heel fijn.

Netjes en snel bezorgd en voldoet aan verwachting

Foto op website mag wel iets beter

Besteld en binnen 24 uur product thuis, zeer goede service.

Perfecte service en snel

Goed duidelijk en snel

Was blij dat het snel geleverd werd

Origineel onderdeel en snel geleverd

Origineel onderdeel, snel geleverd tegen voor een okee prijs en verzendkosten. Volgende keer weer.

Werkt perfect, snelle levering!

Ben altijd zeer tevreden met de service en snelle levering.

Erg snel binnen 24 uur in huis en tevreden over het product.

Zondag middag besteld en maandag middag binnen gekregen. Mijn waterreservoir was exact het zelfde als origineel. Hier ga ik zeker vaker bestellen. Groet Peter

Snelle levering en goed product

Het onderdeel was snel geleverd en voldoet aan onze verwachtingen. De website was daarnaast ook overzichtelijk en heeft ons goed geholpen in het juiste onderdeel voor onze wasmachine te vinden.

Uitstekende service en snelle levering

Onderdeel snel gevonden op de website. Onderdeel is daarna snel geleverd.

Vlot, correct, perfect!

Vrijdag: motor dampkap geeft het op… Gezocht op type dampkap: gevonden op parts.nl. Vergeleken met anderen en éénmaal, andermaal, verkocht! Zaterdagmorgen: dampkap open gemaakt en kapotte motor eruit gehaald. ‘s Middags wordt de nieuwe geleverd, dus plaatsen maar. ‘s Avonds heerlijk maaltijd zonder geurtjes in huis. Dank je wel, Parts.nl!!!

Alles is goed geregeld.

Makkelijk online bestellen en afhalen in de winkel.

Geweldige service!

Even gemaild omdat we bepaalde specifieke onderdelen niet op de site konden vinden. Heel snel en vriendelijk geholpen via de mail met duidelijke toelichting over de onderdelen en een speciale link om ze te bestellen. Snel en keurig geleverd. Heel erg tevreden!

Goed bedrijf hebben alles en origineel en een snelle verzending dat is wel fijn als je wasmachine stuk is

Goede onderdelen voor mooi prijsje

Kwalitatief goede onderdelen gekregen voor goede prijs. Duurde wel wat lang, maar is begrijpelijk ze laten onderdelen van ver komen. Zou wel voortaan als het weken duurt even berichtje sturen/informeren, verder helemaal top!

mijn type nummer van wasdroger was niet correct gelezen.

Mijn opgegeven type nummer van de wasdroger bleek niet helemaal goed gelezen.

Goed en snel

Heel goede Survis en heel snel geleverd

na het inzetten van het artikel werkt het naar behoren, ben tevreden

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire