Geweldig bestelen andere dag in huis. kan niet beter

Voor al u onderdelen ga na Parts.nl kan je veel tijd en geld schelen.

voor mij al meer dan 30 jaar gewoon goed

inmiddels pensionado, maar al jaren klant bij moederbedrijf Beekman

Snel en netjes!

Alles goed

Fijne webshop, veel keuze, snelle levering, produkt van goede kwaliteit, prima prijs.

Gemak en snelheid.

Handige manier om specifieke electronische componenten te kopen. Zeker als dat in gespecialiseerde zaken niet altijd voorradig is. Dank

Snel en zorgvuldig

Onderdeel besteld via de overzichtelijke website. Onderdeel binnen dag ontvangen. De koerier was prima op tijd en hield ons op de hoogte. Gewoon zoals het moet. Kunnen flink wat organisaties iets van leren.

Dat is pa(rt)s geweldig.

's Middags besteld en daags erna rond 12.00 uur in huis. Dat is service.

besteld en de volgende dag in huis.

product besteld en de volgende dag thuis en gelijk kunnen installeren.

Koffiemachine gaf storing. Via de site enorm makkelijk de onderdelen kunnen vinden via product nummer. In de middag besteld en de volgende dag al in huis. Kan niks anders zeggen dan top bedrijf!

Overzichtelijke site

Nadat de bezorging door mijn fout was mislukt werd het onderdeel zeer snel opnieuw verstuurd

Vele malen beter geholpen door medewerker dan service dienst van stag.

Kwa bestellen en leveren top geregeld, echtgenote weer helemaal gelukkig met werkende oven.

Onderdeel voor de vaatwasser snel gevonden gekocht en ontvangen

Voor onze vaatwasser was ik op zoek naar een onderdeel (zeef) welke kapot was van onze eigen. Met de gegevens van de vaatwasser snel het juiste onderdeel kunnen vinden en kopen. Een dag later werd deze netjes bezorgd en geinstalleerd.

Snelle levering. Makkelijk iets op te zoeken

Goede communicatie!

Ondanks de mooie webshop, wist ik niet zeker of ik de juiste producten had gevonden. Zekerheidshalve heb ik toch het contactformulier ingevuld en kreeg al heel snel een reactie terug met de juiste onderdelen en tegelijkertijd de link om direct te kunnen bestellen. Perfect! Later bleek 1 product een langere levertijd te hebben en ook hier werd ik meteen over geïnformeerd. Ik heb inmiddels de bestelling ontvangen en alles past precies.

snelle en goede service !

Binnen 24 uur had ik het in huis . Keurig verpakt en er zat in wat we besteld hadden. Een vertrouwd adres !

Was alles in het leven maar zo snel en goed geregeld!

Ongelukje, onderdeeltje stuk.. Geen probleem, ik een mum van tijd nieuw onderdeel besteld en in huis.

Snelle levering en telefonisch goed bereikbaar.

Door een foutje van mijn kant moest ik de bestelling opnieuw plaatsen. Na telefonisch contact het juiste bestelnummer doorgekregen en het verkeerde artikel meteen teruggestuurd. Wel jammer dat ik de retourkosten zelf moest betalen. Die worden weliswaar terug betaald maar bij de nieuwe bestelling kwamen er weer bezorgkosten bij. Ik was op mijn manier "duurzaam" bezig maar in dit geval had ik een nieuw apparaat kunnen kopen. Maar zoals eerder gezegd, het was mijn eigen fout. Volgende keer zal ik eerst contact opnemen over een artikel. Ik ben in principe heel goed geholpen.

Een dag later m’n bestelling al op tijd binnen. Op de website stond duidelijk aangegeven welk onderdeel ik nodig zou moeten hebben voor het type wasmachine wat ik heb. Kortom, zeer tevreden.

Super, snel en een directe afhandeling

Duidelijke zoekfunctie

Correcte service, snel en klantgericht

Correcte service, snel en klantgericht. Steeds duidelijke informatie over de verwerking van de bestelling. Duidelijke webwinkel, met voldoende informatie om miskopen te voorkomen. Sterk aanbevolen.

Oneindig diep en breed assortiment

Handel van de stofzuiger was afgebroken. I.p.v een nieuwe kopen toch maar even gezocht naar losse onderdelen. Elders ook te koop maar bij PartsNL was dezelfde handel maar een derde van de prijs! En snel bezorgd. Even rondgekeken op de site en je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Dikke aanrader.

ZEER TEVREDEN

ZEER TEVREDEN OVER DE SNELLE LEVERING EN DE GOEDE WERKING VAN HET BESTELDE

Snel geleverd en dat wil je als je een apparaat moet repareren. Ook werd duidelijk aangegeven voor welk typenummer het onderdeel geschikt was.

Perfect in orde

Juist product. Snel geleverd. Alles in orde!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire