Een snelle en niet te dure produkten

Een verwarmings element besteld de keuze was ruim voldoende en verschil in prijzen. Snel geleverd.

PartsNL voor alle onderdelen, reële prijs en snel geleverd

Ik bestel al jaren bij PartsNL onderdelen van huishoudelijke apparaten. De website zit goed in elkaar. Werkelijk alle soorten onderdelen zijn snel te vinden. Als je de prijzen vergelijkt met andere websites, vragen ze een reële prijs en je bent er zeker van dat alles snel wordt geleverd. Is er een onderdeel niet op voorraad o.i.d. dan wordt dan gelijk vermeld, dus dan weet je gelijk waar je aan toe bent.

Snel en goed

Binnen 24 uur kreeg ik een onderdeel thuis bezorgd. Belangrijk om met mijn klus snel verder te kunnen. Super!!

Het onderdeel van het koffieapparaat was snel gevonden, controleren op het typeplaatje en de bestelling was zo geplaatst, de volgende dag in huis. Het kapotte paneel gedemonteerd en de nieuwe geplaatst, en daarna weer heerlijk een bak goede koffie kunnen zetten.

Prima op tijd

Het was inderdaad vandaag besteld morgen in huis, alleen het tijdslot tussen 10.00 en 15.00 uur is lang

Zeer tevreden!

Door het, voor mij, onbekende bedrijf, was ik wat onzeker:) Maar ben positief verrast: goede informatie op de site over geschiktheid voor mijn type apparaat. Snelle levering en goede communicatie over de status van mijn bestelling. Echt een aanrader!!

Het veiligheidsglas oven was gebroken. 16-02 besteld. Zou 10 werkdagen duren. Maar 24-02 kwam het glas al op mijn adres. Perfect, uitstekende service.

TOP!

Duidelijke product omschrijving op de site waardoor ik eigenlijk zeker was dat ik het juiste bakje voor mijn hakmolen ging bestellen. Daarna is alles snel afgewerkt en ben ik blij met mijn nieuwe glanzende bakje.

Makkelijk bestellen en snelle levering

snelle levering, uitstekende communicatie, betrouwbaar, ook de website!

zie de reactie in één zin!

Supersnelle leverering

Ik zocht nieuwe grillplaten voor onze oude Tefal grill. Snel gevonden op de website van PartsNL en de volgende dag in huis!

Snelle levering en juiste artikel

Juiste artikel is prima te vinden op de site ook zonder artikelnummer.

PRIMA

Vandaag besteld en volgende dag in huis . Wat mij betreft top

Duidelijke site snel

Voor strijkijzer kalkfilter gekocht, duidelijk te vinden op merk en type. Snelle levering.

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Doordat een onderdeel van onze keukenmachine zoek raakte waren we perfect geholpen door de snelle levering van Partnl .

Hartstikke goed

Onderdeel snel gevonden en besteld. Het werd de andere dag het geleverd, was goed verpakt en paste in onze vriezer. Helemaal goed.

Alle onderdelen voor een ouder type Phillips stofzuiger konden na contact geleverd worden Perfecte service

Snelle verzending

Duidelijk en overzichtelijk

Uitstekend geholpen

Wat ik op de site niet kon vinden, werd wel snel beantwoord via e-mail. En besteld. Twee dagen al in de winkel opgehaald. Daar wel montage advies. Top.

Een fantastische service en je wordt goed geholpen met je vraag

snel geleverd, dat is het belangrijkste groet, Aldert

Snel reagerend en verwerkend bedrijf !

Ik had een nieuw stofzuigervloermondstuk nodig. Gegevens van het merk e.d. ingevuld en snel daarna een foto per mail ontvangen. Dat was het goede, dus direct besteld. Volgende dag in huis.TOP!

Afleggers

Knopje voor een Afzuigkap koesten: Eur 45,- !!!! voor een afzuikap van Eur 245,- Wat een afzetterij. Michael

Goed passend product

De bestelde knoppen voor de gaskookplaat pasten prima en zagen er mooi uit. Kortom een goed product.

Snelle levering!

Super snelle levering, duidelijke site en makkelijk te vinden passend onderdeel om mijn Kärcher hoge druk reiniger weer te maken!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire