Zeer snelle levering

De levering is zeer snel en de kwaliteit is top.

Bestelling gedaan en volgende dag direct geleverd!

alles op een plek goed vindbaar

alle onderdelen die ik nodig heb voor mijn huishoud apparaten te repareren makkelijk te vinden op 1 site. type nr en merk invullen en in een klik alle onderdelen op een rij echt top!!

Super snel

Nadat de deeghaak van onze brood machine defect was geraakt was het bij partsnl eenvoudig om een nieuwe te bestellen. De prijs was goed en na betaling was het al de volgende dag in huis. Prima service

Snel geleverd, onderdeel zoals verwacht

Snelle levering en product is zoals verwacht.

Perfect geregeld

Snelle levering en de juiste delen

Makkelijk de juiste onderdelen voor mijn stofzuiger gevonden, nu kan hij nog mooi een poosje mee, snel geleverd en de juiste delen

1e keer klopte niet moest terug, 2e keer klopte het wel

zelfde

Ongekend snel!

Mijn ervaring is uitstekend. Goede communicatie en razendsnelle ... bezorging. Eind van de middag besteld en de volgende ochtend al ontvangen!

mijn ervaring is dat ik erg vlug werdt geholpen met mijn probleem

IK VIND DAT MEN HEEL DUIDELIJK WAS MET MIJN EN ERG VLUG BEN GEHOLPEN MET MIJN PROBLEEM BETER KAN DAT NIET

Mooie en duidelijke website

Mijn product op woensdag besteld en de volgende dag binnen . Top

Snel en goed

Makkelijk zoeken op de site en snel geleverd

snelle levering, lage bezorgkosten

Kreeg het bestelde product sneller geleverd dan aanvankelijk gedacht. Ook waren de bezorgkosten lager dan bij een aankoop bij de dealer.

Prima service!

Ik heb het onderdeel voor mijn wasmachine makkelijk kunnen vinden op de duidelijke website. Het onderdeel (vergrendeling Bosh wasmachine) werd snel geleverd. De ene dag was de wasmachine kapot, een dag later had ik hem weer gefikst dankzij de snelle levering.

Onderdelen prima, bezorging waardeloos

De lampjes die ik besteld heb zijn prima!!! Maar de bezorging via DHL is waardeloos. Via de mail een bericht van DHL dat pakket Nr.: 3SBEE0658013401 bezorgd zou zijn via de brievenbus. Bij ons past het pakket niet door de brievenbus. We waren thuis maar hebben niets bij ons gezien of gehoord. Na lang zoeken bij onze buren, blijkt het pakje opWeide 22 in de bus te zijn gefrommeld. Wij wonen op Erf 22. De mevrouw van Weide 22 kwam het pakje bij ons brengen, maar was er niet erg gelukkig mee!! Ik heb geprobeerd DHL te bereiken maar helaas is hun E-mail adres niet normaal te vinden, zodoende dat ik hier naar jullie mijn gal spui !!

Supersnel!!

Ene dag besteld volgende dag geleverd echt heel tevreden

Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice

Mn onderdelen van koelkast waren snel geleverd. Mn tweede bestelling het zelfde en beide heel netjes met track en trace. Eerste keer had ik zelf bestelfoutje gemaakt maar door even te bellen snel kunnen oplossen. Meer dan een prima service deden meerdere bedrijven het zo maar eens.

Top service ze hebben alles verzonden op tijd. Prima kwaliteit

PartsNL? Fijne lokatie om bijna niet te traceren onderdelen toch te vinden!

Als je denkt iets nooit meer te kunnen repareren zoals een 27 jarig oude siemens oven, dan heb je 't helemaal mis. In 'n minuut heb ik het nodige onderdeel bij PartsNL gevonden, besteld en een dag later geplaatst. Ik had dit eerder moeten weten.

snel en correct

goed en snel

Alles wat ik nodig had om mijn broodbakmachine weer aan de praat te krijgen en super snel geleverd

Groot assort, snelle levertijd

Altijd op voorraad wat ik zoek en snel geleverd

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering van onderdelen voor een (oude) combimagnetron

Alles correct verlopen.

Prima georganiseerd, zal dit bedrijf aanraden.

Snel en vlot geleverd

Duidelijke website.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire