duidelijk en goede service

duidelijk overzicht van de producten incl.omschrijving en de wijze van bestelling is eenvoudig alsmede de service bij levering ruim voldoende

makkelijk winkelen en snelle levering met een goede prijs

deze stofzuigermotor past met een kleine aanpassing perfect in de rupes schuurmachinestofafzuiger.

In een oogwenk bediend met originele onderdelen.

Op zoek naar nieuwe filtercups voor mijn WMF espresso-apparaat kwam ik bij parts.nl terecht. Heel snel had ik weer nieuwe, originele filtercups en kan ik weer lekkere espresso drinken.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Een afvoerpomp voor mijn vaatwasser besteld. Vinden van de pomp is zeer eenvoudig, elke zoekterm wordt geaccepteerd. Keuze voor orgineel of variant worden beide voorgesteld. Na bestelling, duidelijke mail over vervolg, 2 dagen later pomp in huis. Het verschil van aanschaf van de Pomp of een nieuwe vaatwasser, was ruim 700 euro. Hij loopt weer als een zonnetje.

Netjes op tyd bezorgd

Een dag van te voren besteld Volgende dag in brieven bus

Top service voor een goede prijs!

Koolborstels van mijn wasmachine waren versleten. Op de site snel de juiste gevonden, in de avond besteld en volgende dag waren ze in huis! Onderdelen vervangen en hij draait zijn wasjes als een nieuwe! Dit alles tegen een scherpe prijs!

Hele snelle levering

Enorme sortering in onderdelen. Ook nog van oudere modellen.

Philips Quick clean pot , prima alles naar wens!

Bestelling en levering via de prima website vlot en zeker. Levering volgende dag, kortom alles naar wens verlopen!

Snel bezorgd

We waren op zoek naar een nieuw onderdeel voor onze moulinex hakmolen. Deze hadden we uiteindelijk snel gevonden bij PartsNl. Nadat we hem besteld hadden, kregen we hem ook al snel thuis bezorgd. Erg blij mee!

Aan het einde van de dag een nieuwe scharnier voor onze wasmachine besteld. De volgende dag al in huis

Prima product

Mijn nieuwe Braun smart guide display voor mijn elektrische tandenborstel doet het weer! Zag ook, dat ze nu een beter afsluitrubber gebruikten.

Uitstekende Service

Snel en gemakkelijk !!!

Snel en goede levering.

Afzuigkap moeter geinstalleerd en werkt prima.

Prima gegaan!

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd àlles duidelijk ook wanneer bezorgt word. Goede ervaring dus!

Betrouwbaarheid

Bij correspondentie met PartsNL maakt de vertegenwoordiger van jullie zich met zijn naam bekend. Hij/zij neemt daarmede verantwoordelijkheid voor zijn advies en is erop aanspreekbaar door de klant. Waar vind je dat in deze tijd nog, dat men zich verantwoordelijk en aanspreekbaar opstelt? Deze houding geeft een gevoel loyaliteit van PartsNL, om met mij het onderhavige probleem op te lossen. Oplossen door samenwerking. Ook deze reviewstijl; jullie stellen een OPEN vraag, in plaats wat anderen veelal doen met Gesloten vragen; vragen met de inperkende digitale vragen en dus beperkende antwoorden.

Snel geleverd en keurig in orde !!

Info van klantenservice niet voldoende

Ik heb gebeld voor advies over een nieuwe kan voor mijn blender die stuk was gevallen.kreeg een link die ik kon gebruiken om de juiste aan te schaffen. Dat heb ik gedaan zonder te checken(stom van mij geef ik toe) ben ik de blender gaan gebruiken met de nieuwe kan er van uitgaande dat t compleet was ,bleek t messen stukje incl messen erniet in te zitten waardoor m'n blender vol liep met t gene wat ik aan t blenden was.mail gestuurd naar part.nl die geven aan dat het idd zonder messen is en ik dat had kunnen zien op de afbeelding. Als resultaat een blender vol tomatensap .jammer dat er niet een volledige kan met messen is geadviseerd in een link.

gewoon goed

goed kijken welk onderdeel je nodig heb, bestellen , volgende dag in huis

Uitstekende service en snelle verzending

Uitstekende service en snelle verzending

Snel geleverd, prima service en kwaliteit

De volgende dag al in huis en alles goed gecommuniceerd ivm de bestelling/levering.

Alle onderdelen snel geleverd

Prima!! en niet duur

Alles is goed en snel geregeld.

correct betrouwbare producten met snelle levering

ik raad iedereen zonder twijfelen PartsNL aan.

Snel thuisbezorgd

Snel en goed geleverd

Hele fijne webshop.

Makkelijk te vinden onderdelen via type machine. Wel wat prijzig, maar daar tegen wel onderdelen beschikbaar voor een 17 jaar oude vaatwasser. Bizar eigenlijk in deze tijd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire