Netjes en snel

Goed verpakt en snel geleverd

Ruime assortiment en vriendelijke website

Mijn bestelling verliep vlekkeloos en snel.

Vlot en juist

Onderdeel snel gevonden op de site. Juiste onderdeel vlot thuisgestuurd

Zeer snel geleverd.

Deurbak van koelkast was stuk. Vrijdagmorgen besteld, zaterdag in huis. Het onderdeel was niet echt goedkoop, maar PartsNL had alsnog de beste prijs.

De locatie in Velp is handig gesitueerd, dicht bij Velperbroek en je kunt er makkelijk parkeren. De ondersteuning is vriendelijk, behulpzaam en praktisch. Mijn tweedehands koffie machine mistte onderdelen, maar met hulp van deze meneer is hij nu weer compleet. Hij zocht onderdelen voor me uit en geeft keuzes. Prettig geholpen.

Eenvoudig besteld snel geleverd

Prima geregeld

Bestelling snel, goed geleverd. Bestelde was ook helemaal goed. Niks op aan te merken.

Goede site, makkelijk bestellen en het bestelde keurig op tijd en netjes verpakt binnen gekregen. Fijne zaak.

Groot assortiment- snelle levering

Voor mijn stofzuiger van 15jaar oud zijn zo’n beetje alles van onderdelen en toebehoren gewoon bestelbaar. Volgende dag ook echt alles binnen. Klasse!

Prima service en voorlichting

Voor mijn blender had ik onderdelen nodig, het mes en de meshouder. Ik vroeg om een assembly, maar dat kon niet geleverd worden, alleen losse onderdelen. Ik meende dat het mes en de aandrijving aan elkaar geklonken waren. Het bleek echter dat deze met linkse schroefdraad gekoppeld waren, daar kwam ik door uitleg te vragen achter. Vervolgens de losse onderdelen besteld en na 3 dagen kon ik weer gebruikmaken van mijn blender. Super!!

Als oud zakelijke klant nog steeds top service

Voorheen als zakelijke klant een goede ervaring, nu als particulier nog steeds dezelfde ervaring. Met vriendelijke groet, voormalig eigenaar van Het Reparatiehuis, Jouke Post

Goeie en snelle service foto's van producten goed leesbaar

2 stuks condensatoren besteld en op de site waren de type nummers pri.ma te zien ze waren netjes ingepakt zodat ze niet beschadigd kunnen worden

Super fijne service

Had de eerste keer een ring besteld voor ons koffiezetapparaat maar had zelf de verkeerde besteld. Na een e mail met info over het apparaat, en wat foto’s kreeg ik netjes een linkje, en hoefde ik zo m’n bestelling door te voeren. Super klantvriendelijk TOP Vriendelijke groet Wim

fantastisch

Duidelijke website , snelle levering en een goede snelle afhandeling bij het niet passen van het onderdeel. Ook het crediteren van de factuur was snel geregeld.

Twijfel

Kon niet helemaal zien of ik het goede bestelde en heb nu dan ook twijfel of dit het juiste is (niet bij mij afgeleverd maar bij collega).

Uitstekende service

Koffiekan binnen 1 dag geleverd!

Super handig en snel

Heel fijn dat je op deze website onderdelen kunt kopen. De boven korf van mijn vaatwasser had een kapotte 'lift', voor 15 euro (inclusief verzendkosten) kon ik dat hier bestellen. Het werd snel geleverd en montage was makkelijk. De vaatwasser kan weer een tijd mee!

Snelle levering, goede producten en duidelijke website.

Duidelijk

Duidelijk wanneer het artikel geleverd zou worden

Er was een lade stuk van mijn koelkast. Binnen no-time de juiste gevonden in de webshop, en keurig netjes de volgende dag ontvangen.

positieve ervaring

Gemakkelijk besteld, snel geleverd. Kortom, positief.

Prima en snel

Vrij eenvoudig om het juiste onderdeel te vinden. Bestellen gaat makkelijk en het is vlot geleverd. Niet echt de goedkoopste maar wel een prima website.

Uitstekend.

Snelle levering vandaag besteld volgende dag thuis. Product is als omschreven.

De plek waar je al je huishoudelijke apparatuur onderdelen kunt vinden

Goede service vandaag bestelt morgen in huis

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire