goede en snelle service

Na online plaatsen van de bestelling het betreffende product zo in huis!

Prima, top!

Product besteld en een dag later kon ik het ophalen in de winkel in Rotterdam. Goede service, prima geregeld.

Goede prijs en snelle levering

Het was even zoeken op de website, omdat ik andere artikelnummers had als bij Parts, maar a.d.h.v. de apparaatcode kreeg ik de juiste artikelen te zien. Redelijke prijs, makkelijk bestellen en snelle levering.

Vertrouwen

Goed overleg mogelijk voor het juiste product En snel geleverd

Toppie geregeld

Bestellen , versturen , ontvangen in een flits .

Originele onderdelen correct geleverd !

De beste plaats om vervangende onderdelen te bestellen.

Een hele mooie website

Wij zijn erg tevreden met jullie webshop,je kunt de artikelen goed bekijken en duidelijk zichtbaar

Mijn pluizen filter van mijn droger was stuk. Het onderdeel snel gevonden en werd de volgende dag al bezorgd. Ik ben heel tevreden!

Goed (technische) advies en snelle levering

Na goed advies juiste onderdeel kunnen vinden.

Goed geholpen!!! Het was voor mij niet echt eenvoudig om de juiste lader voor mijn scheermachine te vinden, maar bij PartsNL was het geen enkel probleem.

Het product wat ik had besteld was er de volgende dag al . Het product is goed. Alleen de verpakking en doos waren doorweekt . Alles was aan de buitenkant met tape beplakt om de doorweekte doos enigszins bij elkaar te houden .

Alles Ok

Levering Ok Selectie Ok Onderdeel Ok Prijs Ok Betrouwbare en goede service. Prima

ik kan niet oordelen

ik kan ni9et oordelen ,omdat ik nog strreds op mijn zending zit te wachten! die is n.l. nog niet aangekomen!!

Duidelijk en goed te vinden wat je zoekt.

De jeugd had een deurbakje in de koelkast gesloopt bij een feestje. Het vervangende bakje was hier gelukkig snel gevonden. Orgineel en past dus keurig, nu staan de boter en eieren weer stevig op hun plek. Wel zo fijn.

Zeer goed geregeld

Wij zijn zeer tevreden, makkelijk via internet bestelt, via de mail goed op de hoogte gehouden en artikel ( een rubberen rand voor de koelkastdeur ) past perfect. Zat ook keurig netjes verpakt.

Uitstekend.

Uitstekende service, levering en kwaliteit.

Snelle levering.

De bestelde groentelade werd snel geleverd, maar helaas werd hij geleverd zonder frontje en dat had ik nou net nodig. Dit was me niet duidelijk bij bestelling. Daarom moest ik de lade op eigen kosten terugsturen en heb ik het frontje alsnog besteld. Dit werd overigens weer snel geleverd.

ik ben prima geholpen.

Een prima bedrijf zeer snel geholpen, Besteld en de volgende dag in huis.goede service.Bedankt.

Contact gehad met klantenservice. Zeer vriendelijk. Prima geholpen. Goed op de hoogte gehouden via mail, wat de levertijd zou zijn.

goede en super snelle levering

Wij zijn zeer tevreden over de afwerking van onze bestelling. We hebben op zondagmiddag besteld en op maandag hadden we de bestelling al in huis. super.

Gewoon doen, dat kan dus

Wanneer Parts.nl een leverdatum doorgeeft en daar dan niet aan voldoet, door het veel eerder te leveren, vind ik dat prima werk. Ongeacht de reden. Parts.nl doet dat, gewoon omdat het kan.

Netjes op tijd geleverd

Uitstekend geholpen

Ik zocht een stofzuiger mondstuk voor een stofzuiger die niet in de specs van het betreffende onderdeel stond. Het type stofzuiger aangegeven via de site en kreeg met een dag een offerte met een link van het betreffende mondstuk. Direct in het winkelmandje. Dank voor de service.

Goede en snelle service

Goede website, onderdeel snel te vinden

De Beste!

Fantastisch, wat een fijne website. De onderdelen zijn makkelijk te vinden en als je er niet uit komt, even een foto van het plaatje van het apparaat en binnen een uur een linck via de mail waarop je gelijk kunt bestellen. De volgende dag in huis. Perfect, kan niets aan verbeterd worden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire