komen afspraken na.

Vriesvak deur gekocht en volgende dag geleverd. Gaan nl. niet heel lang mee. Juni 2022 naar februari 2024 is niet heel lang vinden wij. Ook via de site een vraag gesteld en snel antwoord gehad.

Een grote pluim voor dit bedrijf!

Fantastische service, snelle levering en bovenal ontzettende vriendelijke verkoper!

Duidelijke site snelle levering origineel product

goede communicatieve

werd goed op de hoogte gehouden via de mail, bedankt hiervoor als klant waardeer ik dat. Aleen het afleveren van het pakket vond ik niet zo geweldig, was zelf niet thuis, toen heeft DHL het maar bij de buren in de tuin gelegd. Aangezien dat het pakket best wel waarde had, had ik het liever aangetekend gehad.

Slecht, pakket niet thuis afgeleverd

Het was een brievenbuspakket maar DHL paste het op het laatste moment aan. Gevolg afhalen bij een servicepunt!

Sneller levering en duidelijk uitleg

Het is fijn dat je op de site makkelijk kan zoeken naar het onderdeel passend bij je apparatuur. Daarbij zijn er veel filmpjes beschikbaar met een uitleg hoe iets te plaatsen of te vervangen.

Zéér tevreden

Snel, communicatief, correct. Top service. Aanrader.

Altijd een oplossing

Als je een onderdeeltje zoekt, kun je het bij PartsNL vinden. Weet je het niet, ze helpen je! In mijn geval een filtertje voor een stofzuiger van 20 jaar oud.

Positief

Helaas verkeerd besteld maar buitengewoon snel geleverd. Nu opnieuw order geplaatst in de hoop dat het weer snel wordt afgeleverd. Ook klantenservice snel bereikbaar. Top!

Het onderdeel van de vaatwasser is goed en snel geleverd. Dank hiervoor.

Het zoeken naar het onderdeel op de site ging vrij gemakkelijk en het onderdeel is zelfs met de carnaval hier op die dagen goed en snel geleverd.

Besteld en volgende dag in huis super geregeld tegenwoordig beloven ze het maar duurt het toch 2 a 3 dagen. HIER DUS NIET WAT ER BELOOFT WORDT GEBEURT OOK WILT U BESTELLEN ZEKER DOEN.

Bestelling plaatsen ging makkelijk

Mijn artikel was heel snel binnen en zoals beloofd. Ik vond de prijs wel aan de hoge kant, maar kom t niet goedkoper vinden online.

Snelle en goed

Onderdeel prima te vinden, snelle verzending en een goede prijs

Juiste onderdelen goed te vinden

Goede en snelle levering

Overzichtelijke en duidelijke website

Makkelijk te bestellen doordat het duidelijk is uitgelegd En een snelle levering!

heldere site, snel geleverd

product snel gevonden en besteld. Levering binnen 1 dag.

Heel tevreden

Op zoek naar een nieuw onderdeel voor de koelkast. Heel goed te vinden met zoekhulp en hij paste ook nog! Dag later in huis, heel blij mee.

snel geleverd

prima product

Buitengewoon makkelijk en snel

Recentelijk voor het eerst naar de side van PartsNL gegaan om een specifiek onderdeel voor onze koelkast te zoeken. Het ging buitengewoon makkelijk en de informatie die we nodig hadden voor bevestiging was ook goed aangegeven. De levering was ook uitstekend en de volgende dag in huis...erg tevreden en ga zeker vaker naar PartsNL als er speciale onderdelen nodig zijn.

prima levering

snelle levering moet nog het product uitproberen

Supersnelle goede levering

Snelle levering, snelke retouren en terugstorting geld. Hiervoor hoef je niet naar eeen fysiekecwinkel, alles binnen 5 dagen geregeld.

Van onze oude , maar nog steeds mooie afzuigkap was het bedieningspaneel kapot gegaan. Wij hadden niet verwacht na 20 jaar die nog opnieuw te kunnen bestellen. Maar PartsNL had hem gewoon op voorraad. Op zaterdagavond besteld en maandag al in huis. Super snel en netjes geleverd.

Prima en super snelle levering dank

Ik zeg een aanrader

Overzichtelijke webwinkel, voorraad en snelle levering

Op zaterdag onderdelen voor een Bosch wasmachine besteld. Op zondag door PartsNL verstuurd. Maandag alles ontvangen. Wat wil je nog meer? PartsNL dank je wel!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire