Goed geholpen en de volgende dag in huis ! Super

Prima en snel

Inderdaad voor 22 besteld volgende dag in huis ( als pakketdienst meewerkt)

Perfect!

Correcte informatie, eenduidige afspraken en perfecte opvolging.

Gewoon goed !

Product zoals omschreven. Snelle verzending. Duidelijke communicatie

Zeer tevreden over de serivice.

Artikel besteld maar was verkeerd, foutje van Parts.nl. Het goede artikel is zeer snel alsnog naar mij op gestuurd en het verkeerde artikel kon ik op lokatie bij mij in de buurt inleveren. Super geregeld.

Snelle service en goed advies.

Na bestelling ,levering zoals afgesproken. En bij ophalen nog advies gekregen voor volgende bestelling.

Geweldige service

Goede hulp bij het opzoeken van het juiste onderdeel.

duidelijke foto's en omschrijving producten

Onderdeel was super eenvoudig te vinden en te checken of het het juiste was door de foto's bij het product, zeer snelle levering.

Fijne site snelle service

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Goede track and trace. Zou zeker weer bestellen bij Parts NL

Verkeerde onderdeel besteld hoge verzendkosten

Helaas had ik het verkeerde onderdeel besteld, de retourkosten zijn net zo duur als het onderdeel zelf. Uiteindelijk maar een nieuwe blender gekocht, dat was goedkoper dan weer nieuwe onderdelen bestellen.

Netjes volgens belofte geleverd

Een onderdeel van onze Philips sapcentrifuge was kapot. Op parts.nl had ik met het nummer dat onderop de centrifuge stond het apparaat snel gevonden, en gelukkig was het onderdeel op voorraad. De volgende dag had ik het al in huis. Niks op aan te merken dus.

Alles klopt na bestelling!

Telefonisch advies levering alles goed

perfect !

kleinigheid besteld, afvoer plug voor spoelbak, daags erna ontvangen en past uitstekend. In Venlo geen goede te vinden in drie winkels geweest geen met goede maat. Bij PartsNL meteen de juiste.

Snelle service, nette prijs!

Gewenste onderdeel werd zeer snel geleverd voor een schappelijke prijs.

Excellent service

Great product, authentic spare parts and the delivery time was exceptionally fast! Thank you!

Snel en goed geregeld

Het was en is helemaal goed.

Het ging kapot, ik zocht online voor een nieuwe, vond het bij Parts.nl, bestelde het, betaalde het, een dag later werd het bezorgd en paste vlekkeloos. Niets, maar dan ook helemaal niets op aan te merken.

Volgende dag al in huis !

Droger onderdeel besteld eind van de middag en de volgende dag was het juiste onderdeel al geleverd. Overzichtelijke website. Top, gewoon doen !!

Snel en duidelijk hulp

Ik had een strip nodig voor een glasplaat voor mijn koelkast. Met serienummer en een foto erbij kreeg ik snel een reactie met welke ik moest kopen.

Op PartsNL kun je rekenen

Correct op de hoogte stellen van een verandering en als het product er is dan ook werkelijk daags erna afleveren.

top bedrijf

onderdeel voor mijn inbouw koffie machine besteld om 16.00 uur . de volgende dag al bezord.

Alleen jammer dat het lang onderweg is

gemakkelijk en snel

Nadat Samsung mijn stofzuigermond niet kon repareren (in garantie), zucht ik naar het onderdeel zelf. Dat fond ik dus bij PartsNL. Heb het besteld en de volgende ochtend binnen. 10 sec later was mijn stofzuigermond grepareerd. Het onderdeel was uitstekend en dus snel geleverd.

Algemeen positief.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire