snel en goed

Onderdelen voor een koelkast besteld van 7 jaar oud. Ze hadden ze op voorraad en dus werden ze binnen een dag geleverd. Netjes verpakt.

Vakkundig, snel en correct

Heb een warmtepomp voor vaatwasser besteld, volgende dag geleverd. Op type nummer besteld, geplaatst werkt prima. Aanrader

Product zoals verwacht

Snelle levering, overzichtelijke site, goede prijzen

Ontvangen product was helaas defect, maar er is zonder problemen een nieuw product opgestuurd.

Makkelijk besteld en de volgende dag geleverd

Super fijne website, deenige die aangaf dat het product wat ik bestelde op mijn vaatwasser past. Dus makkelijk besteld, snel geleverd!

Prachtig

Volledige inlichtingen bij het zoeken naar juiste onderdeel. Zeer vlotte levering en reeds meerdere malen . Hartelijk dank .

Retesnel het juiste product in huis

Waterreservoir koffiemachine kaduuk. Op een zondag. Geen koffie. ****. Via Parts.nl nieuwe besteld, was ook meteen verzonden en de volgende dag weer heerlijk aan een bakkie. Voor ook nog een mooi prijsje. Helemaal top dus tevreden!

Snelle en correct verloop

Voor onze stofzuiger zochten we vervangwieltjes. Bij parts deze zeer goedkoop gevonden. Een snelle verzending er nog bovenop! Bedankt.

snelle levering van het juiste onderdeel

Miele onderdeel besteld en de volgende dag al binnen. Vind het jammer dat wij (mensen in het algemeen) nergens meer op willen wachten en alles snel, snel, sneller willen ontvangen. Kan me voorstellen dat dat bedrijven zoals Parts.nl en bezorgers veel onnodige stress oplevert.

Gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd.

Perfect en gemakkelijk.

zeer goede service

Niks op te merken, kan niet beter! Top bedrijf kun je op vertrouwen en zeer snelle levering.

Product is nog niet ontvangen

DHL doet niet wat ze moeten doen De chauffeur is nooit bij ons aan de deur geweest.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Website is duidelijk, bestellen makkelijk en de levering gebeurt zoal is afgesproken. Snel.

Duidelijke artikelomschrijving met het juiste bestelnummer van het onderdeel, handig om type van het merk te bewaren en het onderdeel bestelnummer op te schrijven ,ook te ordenen met een apart icoontje op smarthphone of i phone door hier foto's van te nemen en van de levering door DHL ,een kaartje op maat is hier een goed voorbeeld van , zo wordt de volgende keren bestellen een stuk makkelijker

Toppers

Bizarre snel geleverd

Snelle levering en goede communicatie

Bestelling was goed te volgen en snel geleverd. Top!

Goed advies en snelle levering!

Snelle reactie op adviesaanvraag en snelle levering.

Zeer snel goeie onderdeel gevonden!! Zeer snel geleverd!!

Very fast and reliable

Came ver fast. Parts are in good condition

Perfecte en snelle afhandeling en levering

Goed produkt, snelle levering

Helemaal top ik geef geen 9 maar een tien, alles perfect zoals aangegeven

Helemaal top , en precies zoals dit bedrijf het aangegeven heeft en uitvoerde. Geen enkel twijfel voor een volgende bestelling

Mijn koffiezetapparaat weer 100%

Opeens deed ie het niet meer. Klein onderdeeltje kapot. PartsNL heeft het! Direct besteld. Volgende werkdag in huis. En nu werkt het koffiezetapparaat weer als een zonnetje! DANK PARTSNL

Bestelling werd geleverd bij onderdelen huis almere buiten partsNL goed geholpen en klantvriendelijk

correcte levering, grote keuze

levering zoals vermeld op website. grote keuze aan onderdelen makkelijk zoeken

Zeer snelle en correcte levering

Zeer makkelijk bestellen en meteen de dag erna geleverd .een asnrader

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire