snel geleverd

Bestelling was snel binnen. Prijs is goed en het zoeken naar het juiste onderdeel was erg makkelijk.

snel geleverd kwaliteitsproduct

Dit is het onderdeel dat ik zocht, snelle verzending en correcte prijs. Enkel de samenwerking met post.nl vind ik een minpunt, aangezien zij nooit aan ons adres komen leveren want "teveel tijdsverlies". We moeten het pakket dan altijd zelf ophalen in pakketpunt ondanks dat we thuis zijn.

prima service en vlot geleverd.

prima service en vlot geleverd.

Fijne site met veel originele onderdelen

9 jaar terug bestelde ik originele Koolborstels voor mijn bosch wasmachine bij parts.nl. Nu was het onlangs weer zover, ze waren weer op. (bekende bosch kwaal bij machines van begin deze eeuw) Ik zocht in mijn mail de bestelling van 9 jaar terug. Ik klikte op het artikel en de link werkte nog. Zo had ik met een minimale inspanning het juiste artikel weer in mijn mandje en de volgende dag in huis. Dank. De wasmachine doet het weer.

Veel onderdelen op voorraad, snel adequaat antwoord op vraag

Op zoek naar een nieuw afdichtrubber vind ik verschillende voor mijn apparaat en type. Op mijn vraag of ik de goede heb gevonden snel antwoord. Besteld en volgende dag in huis.

Prima club!

Zie boven

Bestelling en levering eenvoudig en uitstekend. Prijs aan de hoge kant

Bestelling eenvoudig via website. Goede zoekmogelijkheden. Levering op tijd volgens afspraak. Bestelde product wel duur

Goede en snelle levering!

De levering was heel snel, moest de datum verzetten en dat ging ook vlekkeloos! Aan de deur afgeleverd en zeer tevreden met het product.

Duidelijke site en goede service

Onbruikbaar

De soapshuttle werkt niet Zeep loopt er aan de achterzijde gewoon uit Dus goed voor de grijze rolemmer Gerrit

Goede onderdelen

Hulp bij het vinden van de juiste onderdelen, informatie over de stand van de bestelling kan beter, doordat 1 onderdeel niet op voorraad was lange levertijd.

Alles op tijd

Levert volgens afspraak

Was precies op de tijd,die afgesproken was.

Goede levering

Snelle en correcte levering. Je werdt goed op de hoogte gehouden over het door jullie ontvangen opdracht . Goeie afwikkeling!

Kwaliteit is nakomen wat je belooft!

Bestellen ging snel en gemakkelijk, een eenvoudig proces. Het artikel lag op het afgesproken moment klaar in de winkel. Al met al een prima ervaring, voor herhaling vatbaar.

Precies goed

We hadden een nieuwe vrieslade nodig. Je kunt met behulp van de tool je eigen nummer van de vriezer aangeven en de tool laat zien of de lade past. Daarnaast staan de maten erbij zodat je het zelf ook nog kan opmeten. De levering was er zoals aangegeven de volgende dag.

Inventum snoer met schakelaar

Fijn dat je bij PartsNL een origineel snoer met schakelaar kunt kopen voor een Inventum elektrische deken. Dat bespaart kosten, want alleen de schakelaar was defect en moest vervangen worden.

Op zoek geweest naar een mengkom, deze hier gevonden... Besteld(super gemakkelijk).... En de volgende dag al super snel geleverd. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Deel uitgezocht heel snel geleverd droger kon snel weer zijn werk doen

Past perfect

Precies de juiste! Doet wat het moet doen

Mooi op tijd het juiste stuk geleverd!

Stuk besteld aan de hand van omschrijving en foto. Bleek het juiste stuk. Geleverd op tijd en zoals omschreven

Snelle goede service!

Mijn koffiezetapparaat ging kapot en had snel de onderdelen nodig om dit te maken. Met een paar simpele drukken op de knop had ik de bestelling erin en de volgende dag in huis!!! Keer op keer goede en snelle service voor een eerlijk bedrag!

Op tijd en correct tegen marktconforme prijs

Zoeken op de site is gemakkelijk, bestellen werkt goed. Status van de bestelling is goed te volgen en je wordt per mail op de hoogte gesteld. Origineel reservedeel conform belofte geleverd.

Snelle bezorging en onderdeel is prima. Mijn machine weet weer goed.

Onze Dyson stofzuiger was kapot. Nou ja, de buis was losgekomen van het inklikpunt. Dus wij hadden dit gesuperglued, maar helaas achterstevoren, waardoor je de stofzuig buis niet meer makkelijk kon bijhouden. Waarschijnlijk nog wel garantie, maar aangezien we zelf al hadden zitten prutsen wist ik niet of die nog gold. Onze zoon kwam toen met PartsNL aanzetten en daar stond de buis te koop. Niet goedkoop, maar dat zal eerder aan het merk liggen dan aan PartsNL. Besteld op een zondag, meen ik en maandag was hij binnen. Dus service was top.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire